REPLICA ONLINE CONSTANTA

19.5° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
19.5° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Tenis: Nadal consideră 'meritată' excluderea lui Alex Zverev din turneul de la Acapulco

Tenis: Nadal consideră 'meritată' excluderea lui Alex Zverev din turneul de la Acapulco

Replica API 27 februarie 2022 | 23:48 498

Tenismanul spaniol Rafael Nadal consideră "meritată" excluderea lui Alexander Zverev din turneul ATP 500 de la Acapulco (Mexic), după ce germanul a lovit cu racheta scaunul arbitrului, informează EFP, citată de Agerpres.

Rafael Nadal

"Am relaţii bune cu Alexander, dar până la urmă cred că sancţiunea este meritată. Nu poţi acţiona în acest fel şi cred că el este conştient de acest lucru", a declarat Nadal în cursul unei conferinţe de presă, miercuri seara, după victoria sa din turul secund împotriva americanului Stefan Kozlov (6-0, 6-3).

Jucătorul iberic, aflat pe locul al cincilea în clasamentul mondial, a estimat că modul în care Zverev s-a comportat marţi reprezintă o "excepţie".

"Nu aşa se comportă Sascha de obicei. Din păcate, el are imaginea pe care a oferit-o ieri, cu reţele de socializare în care totul este amplificat, iar până la urmă sunt milioane de copii care îşi modelează atitudinea în funcţie de atitudinea noastră şi trebuie să oferim un exemplu şi să arătăm un minim de respect", a adăugat Nadal.

"Înţeleg frustarea, înţeleg că într-un moment de furie poţi rupe o rachetă, nu am de gând să o critic mai mult de atât, dar nu-mi place, pentru că nu am fost crescut aşa", a adăugat tenismanul spaniol.

Alexander Zverev a fost exclus marţi din turneul de la Acapulco pentru că a lovit în mod repetat scaunul arbitrului cu racheta sa, după o înfrângere la dublu. Germanul şi-a cerut ulterior scuze pentru atitudinea sa.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Corect! Bravo Nadal!
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212