REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.4° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
8.4° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Tenis: Simona Halep va debuta la US Open contra unei jucătoare venite din calificări

Tenis: Simona Halep va debuta la US Open contra unei jucătoare venite din calificări

Replica API 25 august 2022 | 00:00 1442

Jucătoarea română de tenis Simona Halep, cap de serie numărul şapte, va debuta contra unei adversare venite din calificări la ediţia din acest an a turneului US Open, ultimul de Mare Şlem al anului, potrivit tragerii la sorţi efectuate joi la New York.

Simona Halep

Halep a ajuns anul trecut până în optimi la Flushing Meadows, cea mai bună performanţă a sa fiind semifinala din 2015, scrie Agerpres.

Irina Begu (31 ani, 34 WTA) va avea o misiune foarte dificilă în primul tur la New York, contra belgiencei Elise Mertens (26 ani, 32 WTA), cap de serie numărul 32. Mertens s-a impus în toate cele trei meciuri directe.

Sorana Cîrstea (32 ani, 38 WTA) va primi replica germancei Laura Siegemund (34 ani, 216 WTA), scorul meciurilor directe fiind 1-1.

Gabriela Ruse (24 ani, 102 WTA), care a avut un an tumultuos, cu multe probleme medicale, va avea un meci complicat contra australiencei Daria Saville (28 ani, 73 WTA).

Jaqueline Cristian (24 ani, 76 WTA), care revine după o lungă absenţă provocată de o accidentare gravă, are un test foarte dificil, contra favoritei numărul doi, estoniana Anett Kontaveit (26 ani, 2 WTA).

România poate avea încă trei reprezentante pe tabloul principal, dacă Ana Bogdan, Alexandra Cadanţu-Ignatik şi Gabriela Lee vor reuşi să ajungă acolo. Ele sunt în acest moment în turul al doilea al calificărilor şi mai au nevoie de două victorii pentru a accede pe tabloul principal.

Campioana en titre de la Flushing Meadows, britanica de origine română Emma Răducanu (cap de serie numărul 11), are parte din un meci foarte greu în primul tur la US Open, contra franţuzoaicei Alize Cornet.

Liderul mondial, poloneza Iga Swiatek, va juca în prima rundă contra italiencei Jasmine Paolini.

Un cap de afiş al primului tur este duelul dintre Naomi Osaka, fostă câştigătoare a titlului la Flushing Meadows, şi americanca Danielle Collins, finalistă anul acesta la Australian Open.

Americanca Serena Williams (40 ani), care a lăsat să se înţeleagă că US Open va fi ultimul său turneu din carieră, va juca în prima rundă la New York cu Danka Kovinic (Muntenegru).

Franţuzoaica Harmony Tan, care a eliminat-o pe Serena din primul tur la Wimbledon, va debuta la US Open contra jucătoarei canadiene de origine română Bianca Andreescu.

Venus Williams (42 ani), sora mai mare a Serenei, va juca în primul tur la New York contra belgiencei Alison van Uytvanck.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Repet ca este in regule sa nu-ti placa Halep dar ai zis cine dracu e asta sper sa nu-ti plesneasca vreo vena si sa-ti iei pastilutele la timp.Esti agresiv baiete de aceea sunt pe langa tine sa intelegi ca ura este consum de energie
0
0
Auzi mai pupincuristule, ia du-te in ma-ta cu oaia ta si cu ''reportul'' tau la fituica asta de ziar! Intai de toate invata dracului sa vorbesti romaneste si pe urma n-ai decat sa pupi in cur oaia bezmetica pana faci spume la gura! Si daca tot vreti sa vedeti ce a insemnat vreodata tenisul feminin, luati clasamentele din urma cu 10,15,20 de ani, beliti ochii acolo poate pricepeti ceva! Desi a fost conjunctural nr.1 Halep este un zero barat in tenis! Adio pupincuristilor!
0
0
Dupa ce ca esti p***t esti si incult .*****i auzit ca fata asta a fost numarul 1 mondial ? ....asta este cu tenisul modial mai prostule
0
0
Incearca sa te abtii sa mai jignesti cred ca ai merita un report la cei de la redactie sunt niste reguli totusi eu pup unde si pe cine doresc
0
0
Faptele vorbesc! Se vede cat tenis stie febletea ta! Dar ai tot dreptul s-o pupi in cur asa cum eu am tot dreptul sa nu dau doi bani pe ea!
0
0
Putea sa spui ca nu-ti place Halep dar tu ai spus cine dracu e deci esti plin de ura gratuita restul e parerea ta
0
0
Cea mai buna performanta a tenisului feminin romanesc, cum ii spui tu, nu prea inseamna nimic in tenisul feminin mondial! Asa ca tine-ti epitetele pentru tine si lasa-ma pe mine cu parerea mea!
0
1
pt comentariul de mai jos am un singur raspuns ESTE CEA MAI BUNA PERFORMANTA A TENISULUI FEMININ ROMANESC PLUS CA VAD CA ESTI PLIN DE URA GRATUITA
1
0
e Simona Halep?
0
1

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212