REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.6° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Tensiune uriașă la CFR Cluj – Farul! Dan Petrescu a făcut o criză de nervi. Video

Tensiune uriașă la CFR Cluj – Farul! Dan Petrescu a făcut o criză de nervi. Video

Mirela PASCAL 28 mai 2023 | 23:20 2999

CFR Cluj a fost campioană naţională timp de cinci sezoane la rând, dar hegemonia internă a acesteia a luat final. Farul a dat lovitura este campioana acestui sezon! Lupta pentru ultimul loc care duce la barajul pentru calificarea în preliminariile UEFA Conference League a avut loc duminică seara. CFR Cluj - Farul 1-2 și Universitatea Craiova - Sepsi 0-1 au fost ultimele două meciuri din play-off ale sezonului, iar în urma acestor rezultate, elevii lui Dan Petrescu merg la barajul pentru Conference League. N-au lipsit nici tensiunile de la meci. Petrescu și-a pierdut cumpătul la finalul primei reprize a meciului CFR Cluj – Farul și a primit cartonașul galben.

Tensiune uriasa la CFR Cluj – Farul! Dan Petrescu a facut o criza de nervi. Video

Dan Petrescu și-a pierdut cumpătul la finalul primei reprize a meciului CFR Cluj – Farul și a primit cartonașul galben

Meciul dintre CFR Cluj și Farul Constanța a fost unul cu o miză uriașă pentru gazde: care se luptă să prindă locul în finala barajului de Conferemce League, unde FC U Craiova își așteaptă adversara. CFR Cluj a deschis scorul prin Daniel Bîrligea, în minutul 16, dar Louis Munteanu a egalat pentru campioană în minutul 42. Imediat, în minutul 45, omul care a făcut-o campioană pe Farul în meciul cu FCSB a fost „omul negru”, ratând o lovitură de la 11 metri. După ce arbitrul de centru Marcel Bîrsan a fluierat finalul primei reprize, antrenorul lui CFR Cluj, Dan Petrescu, s-a repezit spre acesta și a protestat vehement, fiind avertizat cu cartonaș galben.

Tensiune uriasa la CFR Cluj – Farul! Dan Petrescu a facut o criza de nervi. Video

Dan Petrescu a fost foarte nervos la finalul primei reprize dintre CFR Cluj și Universitatea Craiova. Antrenorul gazdelor și-ar fi dorit ca arbitrul Marcel Bîrsan să nu fluiere finalul atât de repede, astfel că s-a dus glonț spre acesta pentru a-i cere explicații. „Centralul” nu a stat la discuții și a scos imediat din buzunar cartonașul galben, spunându-i că nu a oprit meciul înainte de expirarea minutelor de prelungire. Marcel Bîrsan i-a arătat de mai multe ori, cu gesturi largi, că următoarea ieșire de acest gen îl va trimite direct în tribună. Dan Petrescu a plecat spre vestiare, nu înainte de a țipa și către oamenii de pe marginea terenului, potrivit prosport.ro

Video:

 

Ce a spus Dan Petrescu despre titlul câștigat de Gică Hagi cu Farul

Dan Petrescu nu i-a purtat pică lui Gică Hagi pentru titlul câștigat în Liga 1. ”Bursucul” este convins că gruparea dobrogeană va avea un parcurs onorabil în cupele europene.

Normal că l-am felicitat. Și pe el, și pe Gică Popescu. Merită amândoi toate felicitările. Mai ales că Hagi, v-am zis, face o muncă incredibilă. El a construit tot ce e acolo, din banii lui. Merită tot respectul. Nu ai ce să comentezi împotriva lui Hagi, eu niciodată nu aș comenta nimic împotriva lui. Poate el ar interpreta cumva, ceva, dar eu vă spun că am toată admirația pentru ce a făcut și ce face la Farul. Înainte era Viitorul, acum e Farul. La cum îl cunosc eu pe Hagi, munca pe care o face acolo, e clar că nu poate să cumpere jucători de 1 milion. Dar munca pe care o face zi de zi îl va ajuta. Nici eu la Unirea Urziceni nu am avut nu știu ce jucători, să pot să cumpăr, dar nu ne-am făcut de râs în Champions League, am făcut 8 puncte. Acum să ajungi în grupe e greu, dar nu cred că se va face de râs, asta cred eu. Îl cunosc foarte bine, o să muncească, o să pregătească echipa bine și cu puțin noroc… Dacă nu ai puțin noroc în Europa, nu ai nicio șansă. Trebuie să aibă și puțin noroc, mai ales la tragerea la sorți. Cu FCSB nu a fost noroc, a fost știință. Gică a gândit excelent. A lipsit Alibec. Tot ce a făcut… Nici n-a schimbat, a schimbat când a trebuit. Exact ce a făcut tot sezonul, a fost inspirat. A fost inspirat tot sezonul și chiar merită încă o dată felicitări. Și cei de la Farul sunt campioni pe merit”, a spus Dan Petrescu, la conferința de presă.

Cine a intrat pe teren!

CFR Cluj: Scuffet - Manea, Kolinger, Burcă, Peteleu - Fica, Cvek, Biateng, Petrila - Janga, Bîrligea

Rezerve: Sava - Camora, Hoban, Bordeianu, Muhar, Filip, Krasniqi, Yeboah, Maglica

Farul: Buzbuchi - Sîrbu, Larie, Boli, Baravykas - Băluță, Artean, Casap - Mazilu, Munteanu, Sali

Rezerve: Aioani - Nedelcu, Grameni, Doukoure, Banu, Cercel, Stoian, Morar, Mateus

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Categoric blat!
1
0
Dan Petrescu a fost jucător de natională Ca antrenor a mers cu CFR Cluj în primăvara europeană În campionatul nostru de cascadorii rasului poate are dreptate și e nedreptățit Daca Farul ajunge în primăvara europeană atunci este egala Clujului Până atunci e bla bla se mesteca cingo Dacă Farul a luat campionatul și iese din primul tur La anul dacă nu are bani de investiții să lase pe alții Nu ei campionatul și in cupe te faci de cacao
3
2
Trebuie sa ne amintim de acel 5-4 cu gigi,ca sa nu retrogradeze? Hai ca fortati nota cu marii campioni! Asteptati primul joc cu o campioana ADEVARATA si mai vb despre acesti jucatori de mil.de euro.
3
3
Dan Petrescu face pe nebunu pentru ca in Romania merge,daca se da la un arbitru ca la Barsan la un meci din cupele europene ia roshu direct.
4
1
Dan Petrescu, o pzd care plânge mereu, cearta pe toată lumea! Vb celui de la digi..cum sa ii cerți pe jucătorii echipei adverse ca i-au lăsat sa dea gol sau sa câștige ei.O muiere Dan Petrescu asta., mare antrenor de liga 3 la arabi
7
2
La pariuri sportive se aruncă cu cașcaval La desert vine blatul plin cu frișcă și se servește la toate campionatele din sport Reclama pe tricouri și pe arenele sportive cu firme de pariuri aduce roti de cașcaval și multe blaturi cu frișcă Unii fac intoxicație și au alergii banul nare gust nare miros Sportul a ajuns comedie cu plata la casieria pariuri sportive
6
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108