REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
7.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

ATAC SÂNGEROS, în plină STRADĂ!

ATAC SÂNGEROS, în plină STRADĂ!

Replica API 23 ianuarie 2021 | 00:00 19630

Un scandal de proporții a izbucnit în localitatea Dunăreni din județul Constanța, pe 17 ianuarie, seara. De la o ceartă într-un bar s-a ajuns la lovituri de topor și persoane lăsate late pe asfalt. Trei bărbați au fost arestați.

Potrivit informațiilor noastre, totul a pornit în barul din localitatea Dunăreni, în seara de 17 ianuarie, în jurul orei 21.00. Nelu Nedelcu, Gabriel Tiberiu Bucur și Avram Ionuț Bucur s-au luat la harță cu un localnic, pe care l-au agresat. Victima a plecat spre casă, anunțându-și fiul despre cele întâmplate. Însă, scandalagiii l-au urmat, iar în fața locuinței persoanei vătămate a izbucnit un nou scandal. Cei trei l-au agresat din nou pe localnic, dar și pe fiul acestuia, lovindu-l cu toporul în zona capului (are nevoie de 50 de zile de îngrijiri medicale, potrivit certificatului SML). Tânărul a rămas inconștient, pe asfalt. Agresată a fost și o femeie.

În cauză au intervenit oamenii legii, care au declanșat cercetările pentru tentativă la omor și tentativă la omor calificat, ancheta fiind preluată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța.

Cei trei au fost reținuți pentru 24 de ore, după care au fost propuși spre arestare. Pe 21 ianuarie, judecătorii Tribunalului Constanța au admis cererea, eliberând pe numele lor mandate de arestare pentru 30 de zile.

Ce spun procurorii:

Prin ordonanţa din data de 20 ianuarie 2021 a Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa s-a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de inculpaţii N.N, B.G.T. şi B.A.I., fiind totodată dispusă şi reţinerea acestora pe timp de câte 24 de ore, pentru săvârşirea infracţiunilor de tentativă la omor simplu şi calificat, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase.

Din probatoriul administrat până în prezent a rezultat, ca stare de fapt prezumtivă, că, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, la data de 17.01.2021, în jurul orelor 20:00, cei trei inculpaţi au amenințat și agresat mai multe persoane, inclusiv persoana vătămată M.J., în incinta unui bar din satul Dunăreni, judeţul Constanța, producând tulburarea ordinii și liniștii publice, acţiunea lor ilicită determinându-i pe clienții localului public să părăsească barul și impunând intervenția organelor de poliție. După o scurtă perioadă, dar în același context, în apropierea locuinţei persoanelor vătămate, cei trei inculpaţi au continuat să-l agreseze pe M.J., dar şi pe fiul şi concubina acestuia, M.A. și C.F. Astfel, inculpaţii B.G.T. și B.A.I. l-au lovit cu bâtele în cap și pe corp pe M.A., care a căzut inconștient la pământ, iar după câteva momente, dar în același context, N.N. i-a lovit cu toporul în cap, pe rând, pe M.J., M.A. și C.F. şi i-a doborât la sol. În urma loviturilor recepţionate, M.J. a suferit leziuni ce au necesitat 8-9 zile de îngrijiri medicale, C.F. a suferit leziuni ce au necesitat 15 zile de îngrijiri mediale, iar M.A. a suferit leziuni ce au necesitat circa 50 zile de îngrijiri mediale şi care i-au pus viața în primejdie. Prin manifesările de violenţă ale celor trei inculpaţi au fost tulburate ordinea şi liniştea publică în localitatea de la malul Dunării.

În cursul zilei de 21 ianuarie 2021 procurorul de caz a formulat propunere de arestare preventivă faţă de cei trei inculpaţi reţinuţi, propunere ce a fost admisă de judecătorul de drepturi şi libertăţi de la Tribunalul Constanţa, astfel încât aceştia au fost arestaţi preventiv pentru 30 de zile.

L.I.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Gigi Arsene si a omorat si prima sotie ce astepTari sa mai aveti
0
0
Baietii la cur te rup
2
9
Nu a murit da moare in puscarie.voi boschetarii de acasa sai faceti cosciug.beliti pula
8
11
Ce tot pula mea comentati aici ma slugi obosite . Habar nu aveti de situatie si ce s a intamplat si tot comentati ca niste boscheti obositi. Alde ARSENE niste PISATI. Ciobani obositi de furati capre. GIGI INTERLOPUL PULII NOASTRE. V au jonglat alde Mitea cum au vrut ei , sunteti niste pioni pe tabla de sah. Slugilor.
6
3
bai sclavilor care ati comentat mai jos dresati de fraierul ala cu tenta de interlop de tara unii din voi abia ati ajuns cu rata pana la constanta si cand v ati vazut la oras v ati descaltat . Pe unde a umblat el voi nici nu visati . Stati linistit ca nu a murit si nu e nici singur va stim cine sunteti oricum sunteti fraierii aia care in fata ne pupati in pula si in spate latrati .
10
7
Pentru toti cei care comentati ca vai saracu baiat este pe moarte, lucrati cumva ca specialisti in spital? L-am vazut de vreo 7-8 ori pana acum, prezinta zgarieturi superficiale nu are nicio problema grava? Alte intrebari muistilor? Altfel nu va pot numi, slugile pamantului ce sunteti!
6
13
Iao in gura si tu si boschetarii de alde mandra.pai voi nu aveti ce manca acasa si dati cu toporul in cap la un copil si la o femeie bai jmecherilorpai jmecheria e sa fi un obosit de pescar care sta cu noroi in gura cate o saptamana.batetiva cu pumnii daca tot sunteti smardoi.ca nu ati dat o palma la nimeni niciodata doar ati luat
8
1
Numai ii tine atata aparate l.alde Mandra, ca oricum nu scapa de puscarie pentru ce a facut, ce dracu n-ai zis ca are 10 dosare baiatul ala, si daca ar avea ,tot din cauza l.alde Mandra are ,ca ale Mandra daca sunt asa smecheri si bombardieri cum se cred ei ,la un scandal dau ei cu pumnul, nu i pune pe atii, asa ca taci dracu din gura , spala.te cu ale Mandra pe cap oricum sunt niste sifonari. Mi-e scarba de voie sunteti niste laturi infecte.
6
2
Sa va i a dracu de imbecili . 80 % din astia care ati tot comentat pe aici sunteti niste analfabeti . Mai mult de 3 clase nu aveti . Muritori de foame ce sunteti . Inainte sa l tot acuzati pe Mandra , vedeti va gunoaiele din ochii . Scarbe imputite . Mandra pana in momentul de fata nu are niciun antecedent penal cu batai , insa copilul ala care tot plangeti voi de mila are 5-6 dosare la activ cu batai si scandaluri.O sa i o sugeti toti lu Mandra care nu aveti loc de el aici . Daca tot sunteti mari si tari , ce tot va ascundeti sub masca si scrieti cu anonim . Infectiilor . Mi e scarba .
4
6
Dinule sugi pula si tu si mandra betivi obositi ce sunteti.pai tu vrei sai iei apararea lu boschetaru ala de mandra
7
3
Pai Nelu asta e smecher..smecher esti cand ai familia langa tine si esti liber si nu te stie nimeni ..asta nu e smecherie e boschetarie
7
1
Huuuuaaa dunareniiii
2
1
Bai oameni buni daca nu l-ati vazut pe baiat de ce comentati?ce va doare?puricosilor ca fuge tot judetul de voi cand aude ca sunteti din Dunareni pt ca va stie de tarani obositi.Si Arsene si Mandrosu sunt de aceeasi teapa.Nu va mai cacat atat pe voi.Umflatul ala de Arsene plateste el prin altele faptele lui si coiosu asta la fel o sa faca.2jeguri unu se crede smecher si celalat e intentie falita.Lasa ca are dmz grija de voi sa nu mai faceti.Sa te duci sa mai pisi ochii putin Nelule dupa ca o sa iti trb mila cand iti ajunge randul
4
1
Inteleg ca esti ciudos, dar daca nu stii baiete taci dracu din gura nu mai manca la cacat atat de mult, sa ajungi si tu ca baitul ala sa vezi ca nu i asa de usor, nu mai fii asa bulangiu ,te pupa sefu
4
2
Cum poti tu sa mananci cacat ca nu are nimic lai vazut tu ma infectule care esti vedeateas si pe tine cu capul taiat in doua de mizerie ce esti tu
4
1
Peentru ce arest pentru 30 de zile si 50 de zile de spitalizare ca baiatu se pozeaza pe facebook si este perfect constient, o sa va manance pe voi puscaria pentru declaratii si uz de fals.
5
5
Gigi Arsene care isi pune slugile sa comenteze nu e ala de are doua crime la activ ? parca l a omorat pe baiatul ala nevinovat de 18 ani l a calcat pe gat pana si a dat ultima suflare si acum se da fata cuminte ca sa vedeti cui ii puteti lua apararea . in rest ce sa zic au descoperit taranii internetul .
9
0
Mandra plange titei ca nu mai are cine sai dea dreptul si informatii despre toti baietii.labagiilor
5
5
Hai ca ma pis pe voi de ras cu comentariile astea, in comentarii doar alde mandra isi tin partea, la fel si alde arsene cand ei doi sunt defapt criminali cu acte in regula, despre ce vorbim...reveniti va, nu i niciunul mai departe de celalalt, reveniti va ca v ati luat o grav de tot in cap taranilor
4
2
Dupa mandra alde arsene sunt cei mai mari turnatori
8
1
... arsene pula o beleste!
13
2
La dunareni este o lege peste arsene nu se trece
2
6
Arsene ramane legenda vie
2
9
Sunteti niste pisati saraciilor vorbiti de foame slugilor sa ii sugeti pe alde mandra si nu inteleg de ce ii includeti pe alde arsene in asta
4
3
La pscarie sa stea pentru ce a facut saracia dracu.lua 3 butoaie de motorina si se credea mare jmecher.acum sa spele la veceuri.poate se intalneste si cu prietenii la aia de ia sifonat la politie
8
1
Bai lepre ordinare, nu mai comentati de altii, uitati-va in ograda voastra. Pe internet va dati mari smecheri, iar in fata la alde Mandra nu deschide-ti pliscul. Huo
4
9
Sa sugeti pula la toti sclavilor
3
3
Plangeti futuvan gura de de boschetarii naibii, meritati cu varf si indesat tot ce vi se intampla acum javre ordinare ce sunteti sa vedem daca o sal mai astepte madam Cristina pe domn mandra din puscarie sa aiba ce ii toca banii, se pisa pe voi si voi o sa va rupeti carca la munca de acum incolo mustilor care sunteti. Tu dane sau viorele nu mai aruca cate un com subtil sa va tine ti partea ca si da toata lumea seama de voi bai imbecililor care sunteti, analfabeti ordinari....va pupa seful vostru
10
2
Pai merita tot ce este mai rau pt tot ce au facut familiei acelea.Niste rupti toti.Au trait pe spatele Cristinei ca si a rupto pe la tari straine si acum o sa o arda la mititica.plangi ca o sa plangi cu vorbe cand o sa te trasneasca dmz pt ce ai facut.Mandra pielea pulii din sat te duci la ei ca au facut ca au dres dar ei sunt toti 3 prosti la un loc.Sunt si ei acolo in sat o intentie de sperietoare dar se pisa toti pe ei.Nelule tot ce e mai rau sa cada pe tine ca esti un boschetar jegos care ai vrut sa omori o familie ca sa te dai smecher.O sa aiba contacte grija de tine acolo stai linistit
8
3
Ma costat 500 de milioane un futai iam dat lu microbul de gigi 500 de milioane imprumut si din acuza ca am fututo pe costina mia dat teapa cu banii
6
1
Ne pare rau nepoate, dar nu vrea nimeni sa ajunga ca mandra, si in urma mai sunt 2 golani sau cum sa zic ca oricum sunt niste boschetari, nu mai incercati sa va scoateti ca oricum nu scapa nimeni
9
5
Ca sa ajungeti ca mandra mai mancati mamaliga dihorilor ce sunteti coropijnitelor ce sunteti sifoane ordinare multa muie si daca e mandra arestat mai este 2 an urma plus multi alti an spate asa ca grija mare zi dane tu ca esti mai mare forta
4
7
Asa este viata pe la sate... Isi dau alcool in gingii si trezesc vitejii din ei. Smecheri imposibili! La cusca va sta cel mai bine, dar acolo o ardeti cu coada intre picioare... Ca voi veniti de la sat de pe camp...
4
0
Alde mandra sunt niste increzuti, se cred mari si tari, dar de fapt sunt niste prosti in general, oricum mai au ei niste dosare, nu scapa asa usor LA PUSCARIE le este locul. Si nu mai fiti rautaciosi pe alde Arsene, va este ciuda ca Adrian s a indepartat de voi ,oricum sunteti niste sifonari, iar la ce a facut merita sa intre la puscarie.
5
3
Retardatilor nu baga familia Arsene an comentariile voastre tanpite,mancati mancarea voastra si purtati grijea lui arsene, Arsene sunt baeti cu caracter si bun simnt ai iubeste tota lumea, voi sunteti prosti si inculti,ce a facut arsene a fost o greseala a dat cu pumnul nu cu topor sau cutit, sai sugeti pula lui Gigi mai ales lui bombardieru de cristi
5
10
Niste golani
9
3
Cum sa faci asa ceva, cum sa dai cu toporul in cap, ce fel de om esti , nenorocitule, nu v a ajuns cat lati slugarit pe baiatul ala si cat de mult v a ajutat baiatul pe voi, hal de oameni , jigodii, nenorociti, huaa mandra, laa puscarie cu voi ,huuaaa javrelor
10
0
Oamenii sunt adevaratele animale
14
2
Dai cu toporul, fugi acasa sub pat, apoi plangi cand vin mascatii....pai unde mai este smecheria...
18
0
Muista este mata si copii lu mata
5
4
La puscarie cu sifonul de nedelcu nelu ca pe toti care merg la dunare si la balta ia sifonat la politie Muistu dracu ca de altceva nu e bun Decat sa manance la cacat Acum sa sil manance pe al lui ca sigur sa cacat pe el de frica A dat cu toporu in coplul ala si apoi plangea cand lau saltat de acasa saracu dracu
21
2
...esti sclavul lu muistu de gigi si tu i-ai supto
8
1
... lu arsene ia murit pula de mult el acum doar suge cel mai probabil nevasta ta a fost ultima pe care a fututo
13
1
Bai sclavilor sa-i sugeti pula si lui Gigi si lui Cristi daca nu aveti loc de ei in disctia asta vorbiti legat de problemele care sunt zdrentelor
2
17
sa il sugeti pe arsene ca altceva nu aveti ce sa ii faceti nu mai fiti rautaciosi doar pentru simplul fapt ca nevestele voastre sunt lesinate dupa pula lui pizdelor numai aici fara nume sunteti baieti pisamasi in cururile voastre de slugi obosite
4
15
Stiu ca Pismis io trage lu fosta nevasta dar nu e primul din colegi .....
10
0
Mai sclav ordinar milogul ala de arsene pentru ce a facut puscarie Pentru ca a omorat un copil de 18 ani o sa suga pula cum a facut si pana acum el o bate pe nevasta sa si pe slugile lui ii cheama in curte la baut si ii bate cu analfabetul de Cristi ca ei asta stiu sa faca sa bata batrani copii si toti amaratii sa dea tepe si sa sifoneze . Cat despre mandra sa stea la cusca pentru tot raul pe care l a facut si pentru sifoneala care a dat o sa vada cum e sa razi de toata lumea ai sa mistocaresti pe toti ca esti tu Nelu si iei motorina si tigari si esti mare bos
16
5
La Dunareni e o rasa de oameni salbatici si primitivi.
16
5
De le ar ajunge copii si tot neamul in locul baiatului aluia la aparate...javrele dracu, jigodii ordinare, betivani notorii, cat creier de retardat sa ai sa i faci asemenea lucruri unui copil ma milogule care ceresti bani de la o femeie si aia se duce l a produs sa va intretina pe voi niste labagii care se intretin din buzunarul femeilor, de v ar manca cancerul si puscaria, o sa te futa astia in cur nelule, pregateste ti sapunelul Dalin care face curul fin, o sa iesi cracanat de acolo, daca o sa mai iesi bineinteles, promit ca am eu grija de tine acolo in puscarie, de nu o sa va rugati la dmz
23
3
Pai tu Dane sau Viorele va gasiti sa aparati asa ceva? O sa va faca astia prastie. Futuva n gura de labagii. Sa dea arsene in voi cum da surdu in clopot.Niste jigodii de oameni care prin asemenea gesturi vor sa sperie lumea in sat.Sa stati cu becul aprins ca va fut astia cat de curand.De nu o sa fie Nelu jumulit si dat cu sare.Auzi tu alde Madra cine dracu va stie ma pe voi?ca daca va duceti undeva va da lumea de pomana.Aveti dosarul si cu motorina va incalta astia cat de curand.vin personal si va aduc cate un big ca o sa tot scapati sapunul in puscarie.meritati tot ce e mai rau jegurile dracu
26
2
O sa ii sugeti pula toti mai ales ala care va pune sa comentati ca asta e menirea voastra de slugi
14
20
Mandra Sifonule te astepta lumea la puscarie sa iti faca botezul
21
6
mi se pare ca pe tine te au si violat de iti este frica sa mai intri in sat
8
16
eu sunt amenintt de ei ca nu am voie sa calc in sat dunareni
15
7
... Vlahi, Dunareni, Aliman e plin de betivi, am fost intr-un an cu 2 camioane cu ajutoare pentru copii din sat - rechizite, alimente, carti, mobilier si calculatoare pentru scoala - si niciunul dintre betivii de la carciuma de langa scoala - 20m - nu a dat vreo mana de ajutor la descarcarea bunurilor din camioane. Dimpotriva, faceau misto de prostii care le ajutau copii cu diverse lucruri de prima necesitate. Ce sa le ceri boschetarilor alora?
33
7
Astia se cred ca pot face legea oriunde.Ala era nepotul lui Nelu Nedelcu.Hal de oameni ce sunt, niste parliti nu le ajung toate dosarele vor mai multe.Sa stati in puscarie pana cand imi zboara porcul. Niste hoti boschetari sunt.Se mai fac numiti MANDRA .. vai de capul lor. Puscaria pe voi sa fie
44
5
Din cauza nenorocitilor ca astia mor oameni nevinovati! La puscarie cu javrele astea nenorocite! Nelu Medelcu un betivan notoriu care nu mai stie de capul lui cand se imbata si mai are si 2 boschetari la usa!!! Puscaria sa va mananceeeee javrelor
38
3
bine fac unii primari din tara ca nu permit baruri si carciumi la ei in localitate.
38
5
la puscarie cu ei....
36
7

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614