REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

TENTATIVĂ de OMOR pe LITORAL, un ANGAJAT IRIDEX şi-a PIERDUT CONTROLUL

TENTATIVĂ de OMOR pe LITORAL, un ANGAJAT IRIDEX şi-a PIERDUT CONTROLUL

Replica API 22 august 2020 | 00:08 16100

Un individ cunoscut cu antecedente penale a fost trimis în judecată pentru tentativă de omor. Dosarul a fost înregistrat la Tribunalul Constanța, pe 19 august anul curent, inculpat fiind Petrică Sion, angajat al Iridex. Primul termen în proces a fost stabilit pentru data de 11 septembrie.

Amintim că militarii din cadrul ISU Dobrogea au fost solicitați să intervină, luni, 30 martie a.c., în Eforie Nord, pe strada Lebedei, nr. 9, acolo unde a avut loc un accident rutier, un pieton fiind rănit. Din fericire, victima era conștientă și cooperantă. Potrivit oamenilor legii, la acea dată, în jurul orei 15.00, un bărbat de 31 de ani a condus o autoutilitară pe strada Lebedei din Eforie Nord, dinspre strada Mihai Viteazu către DN39 și când a ajuns în dreptul unei societăți comerciale (un local), a efectuat manevra de mers înapoi, moment în care un panou al imobilului s-a desprins și a căzut spre interior, unde a vătămat corporal o persoană de sex feminin, de 33 de ani.

După producerea evenimentului, conducătorul auto a părăsit locul faptei, fiind identificat în mai puțin de o oră, în municipiul Constanța.

A provocat accidentul în mod intenționat

Potrivit informațiilor noastre, Petrică Sion era supărat că nu a mai fost lăsat să consume pe datorie la acel local, motiv pentru care a venit cu un vehicul și a lovit gardul.

foto arhivă

Sion este cunoscut cu antecedente penale, el mai fiind condamnat și pentru loviri sau alte violențe.

Liliana IONIȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Rodrigo care vinde etnobotaniceee la magazin nu ia mai dat pe datorie normal omul in sevraj ca a facut ce a facut psi rodrigo creste iarbaaaa in curte
1
1
Un tigan ordinar care mai este si peste vindea etnobotanice prin statiune acum i sa infundat o suta de ani sa stea la parnae cu tot neamul lui
7
0
era sa o lase fara un picior de femeia de treizeci si trei de ani a intrat de doua ori cu camionul in magazin si tipa va omor romani spurcati merita sa stea toata viata in puscarie
8
0
Sunt o ordinara am distrus o familie calc pe morminte
9
2
Arif Erol din constanta vinde legale in eforie la copii
4
1
stirea nu e completa a intrat in local de doua ori cu masina si a rupt piciorul unei femei A facut asta stiind ca sunt oameni inauntru si a fugit Acolo e locul lui asa oameni nu au ce cauta liberi sa faca rau cand au ei chef
10
1
de doua ori a intrat cu camionul in magazin era drogat si nervos ca nu i se da pe datorie
10
2
si frati geambasu sifoanele eforiei care vand droguri si fac trafic de carne vie cand o sa ai vedem la puscarie sau morti arsi de vii sa mai curete orasul asta!!
4
7
Ghena.....nume de gunoi! A supt-o la psd,acum a trecut la pnl!
6
7
Unde este tentativa de omor in cazul asta. Este un accident i-a lovit gardul aluia
4
6
Asa departe s-a ajuns.Va omirati intre voi,aleagas-ar praful fe voi toti. .
1
3
Nasul Serban Robert Nicolae isi face trupA la poarta alba , vine si el acum!!
8
3
Pe asta l-am supt si de coaie. Serbanica este impotent
9
4
omul de incredere al primarului Robert serban si viitor fin dupa Anca Ghena
11
3

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108