REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
21.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Teo Hira pleacă de la RAEDPP! Va fi directorul interimar al Confort Urban!

Teo Hira pleacă de la RAEDPP! Va fi directorul interimar al Confort Urban!

Replica API 24 iunie 2022 | 12:20 22020

La începutul anului 2021, cotidianul Replica anunța că se pregătește un mega proiect la nivelul administrației locale Constanța. Două mari instituții aflate în subordinea primăriei ar urma să fie comasate pentru a se forma o singură societate. Este vorba despre Regia Autonomă "Exploatarea Domeniului Public și Privat" Constanța (RAEDPP), care va absorbi SC Confort Urban. De asemenea, tot Replica anunța că Teo Hira ar urma să conducă noua societate, însă nimeni nu confirma acest lucru. Iată că...da, Teo Hira va fi noul director al Confort Urban, urmând ca decizia să fie luată vineri, 24 iunie, în ședința CA a societății.

Primăria Constanța va comasa RAEDPP cu SC Confort Urban, societatea Consiliului Local care execută lucrări de construcții/reparații a drumurilor din municipiul Constanța. Potrivit informațiilor noastre, Teo Hira, actualul șef al RAEDPP, va rămâne în fruntea noii societăți rezultate după fuziune. Acesta se va suspenda din funcția de director al RAEDPP, funcție pe care o ocupă prin concurs.

Căliminte: Votăm schimbarea

”Azi vor fi propunerile. o să votăm schimbarea, și anume numirea lui Stere Hirea în funcția de director, și continuitatea, adică menținerea în funcția de director economic a Codruței Mărgărit”, a declarat, pentru Replica, Horia Căliminte, membru în CA al Confort Urban.

Horia Căliminte

Recent, Primăria Constanța a cumpărat, recent, serviciile de contabilitate, servicii de audit și servicii fiscale privind reorganizarea , transformarea și fuziunea READPP și Confort Urban SRL. Biroul expert contabil Valentin R. Suciu se va ocupa de această procedură pentru 135. 000 lei.

Surse din cadrul Primăriei ne-au declarat că procedura este de durată, vorbim de câteva luni bune până la finalizarea acesteia.

După ce acest lucru se va fi întâmplat, noua societate ar fi, astfel, eligibilă în vederea accesării fondurilor europene.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Bine punctat, hira, calimente si margarit ??? Bai nea teaca primaru, dar chiar numai m**e ? Se pare ca reteta perfecta este m**e plus armeni !
0
0
Alt m***e pus pe praduiala patrimoniului statului si a serviciilor din Constanta. Viitor mare avem cu lacustele astea.
0
0
Sbaneadza armanamea
0
0
Pe unde trec cei de la oi parca trec Hunii
2
0
Nea Hira,poate scapi de penalii lui Mazare ,care sunt ascunsi prin birourile societatilor Primariei.Este una condamnata penal in dosarul retrocedarilor,care este sef la resurse umane.
0
0
Hai Tistimelu!
0
0
Dumnezeule, cum emana prostie din toti porii aceasta subspecie cipaneza.
0
0
Un cioban paznic la "oaia constantenilor" el doar pune lapte in cafea , ceilalti mulg! Noi gresim ca votam in consiliu toate nulitatile si asa se ajunge la cacareaza . Noi suntem vinovati, ne meritam soarta !
1
0
Altiiiiii sunt raspunzatori de tot ce tine de el... functie sustinere etc, despre el , doar oaie!
0
0
Nu am ce sa zic.pare decenta.probabil ca merge la vreun salon cipanez si cineva de acolo, incearca, sa ii dea ceva forma.el prostu cred ca s ar tunde singur in baie cu foarfeca de tuns oi dar probabil are undeva moca si scapa de corvoada.
0
0
Asta din tinerete era pasionat de ceasuri. Acum doar exceleaza!
0
0
sa veniti la regia de drumuri si poduri sa vedeti nulitati absolute acolo , amante si hoti in toate birourile plus ca zagon un p***t de director nu stie sa faca nimic
2
1
rotirea ciupanilor
0
0
Din pacate l-am cunoscut eu si este mai grav decat il caracterizeaza cel de la 14:02
0
0
Auzi, m-ai uns la inima. Dar de freza nu zici nimic?
0
0
Acest personaj.dar nu pot sa nu remarc fala machedoneasca de p***t gust.nu pot sa nu remarc infatuarea acestui Hira care pare desprins din povesti proaste.tipic cipanez sacou albastru si DITAMAI CONSERVA LA MANA PE POST DE CEAS.nu ma mira, makedonii merg pe principiu cu cat e mai mare cu atat fala e uriasa. Bai prostea, mergi invata sa te imbraci sa te asortezi si scapa de conserva aia de la mana. E oribila ba Hira ba.Cine va imbraca ma?bluza neagra sacou albastru probabil jeansi si 100 la suta ceva alb de incaltat..sa i spuna cineva cipanului ca ceasul este un accesoriu discret nu de fala.
3
0
Alt m*****n pus pe furat.
0
0
Cat timp il mai tineti Dir General Adjunct la Confort Urban pe nulitatea de Bica Alex??? Asta zice asfaltul este vopsea neagra de tip Raptor. Hihih.
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102