REPLICA ONLINE CONSTANTA

17° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
17° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

Teo Trandafir a ajuns la spital. Mihai Mitoșeru a fost tot timpul alături de ea.

Teo Trandafir a ajuns la spital. Mihai Mitoșeru a fost tot timpul alături de ea.

Replica API 9 aprilie 2022 | 00:00 730

Teo Trandafir (53 de ani) s-a simțit rău zilele trecute și a ajuns de urgență la spital. Mihai Mitoșeru (46 de ani), prieten de ani de zile al vedetei și, de puțină vreme, colegul ei de platou, n-a vrut s-o lase nicio secundă singură și a așteptat pe holurile spitalului, până când toate investigațiile au fost finalizate, iar Teo a primit confirmarea că e bine.

Teo Trandafir

Teo Trandafir a vorbit cu lacrimi în ochi despre gestul colegului ei de la Kanal D.

„M-am dus la spital. Bineînţeles că n-am scăpat de Mihai. I-am dat telefon dinăuntru. I-am spus că mai aveam mult de aşteptat, că investigaţiile durează. Vă daţi seama ce bucurie aveam că m-a aşteptat acolo. Când am ieşit era faţa lui zâmbitoare. N-am să uit niciodată”, a declarat Teo Trandafir la Kanal D, potrivit Ok! Magazine.

Mihai Mitoșeru i-a luat locul lui Bursucu alături de Teo, după ce acesta din urmă a fost ”detașat” la matinalul de la Kanal D, alături de George Tănase și Viviana Sposub, scrie click.ro.

Teo Trandafir, probleme grave de sănătate

Teo Trandafir a învățat să fie tot timpul în alertă în ceea ce privește starea ei de sănătate, după ce, în 2011, a trecut prin cea mai mare cumpănă a vieții ei.

După ce a fost diagnosticată cu pancreatită acută și a stat șase zile internată la Spitalul Elias, starea ei s-a înrăutățit și a fost transportată de urgență, cu elicopterul, la Clinica AKH din Viena. A fost spitalizată trei luni, timp în care a trecut printr-o comă, dar și printr-o intervenție chirurgicală majoră, în urma complicațiilor cauzate de pancreatită și a unei infecții abdominale. Fostul ei șef de la Pro TV, Adrian Sârbu, a fost cel care a ajutat-o să ajungă de urgență la Viena.

Vedeta a scăpat ca prin urechile acului atunci, dar știe că situația se poate repeta oricând, așa că a ales să fie atentă, dar în același timp să încerce să se bucure cât poate de clipa prezentă.

„Fiecare își caută și își găsește puterea în el și în cei apropiați. Eu am avut senzația când m-am întors că pot să mă detașez de povestea asta și să o iau de la început și senzația s-a transformat în certitudine. Mai e ceva, mâine mi se poate întâmpla din nou. Dacă o ținem într-o jelire non-stop, nu ne putem bucura de ce ne-a rămas”, a declarat la un moment dat vedeta pentru revista VIVA.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272