REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.6° Constanța Mie., 8 Mai 2024
Anul XX Nr. 6723
14.6° Constanța Miercuri, 8 Mai 2024 Anul XX Nr. 6723
 

Teodor Meleșcanu, previziune SUMBRĂ dacă moțiunea va trece: Urmează o perioadă de instabilitate, oamenii vor suferi

Teodor Meleșcanu, previziune SUMBRĂ dacă moțiunea va trece: Urmează o perioadă de instabilitate, oamenii vor suferi

Replica API 30 septembrie 2019 | 01:05 397

sursa foto: Inquam Photos/ Octav Ganea

Preşedintele Senatului, Teodor Meleşcanu, susţine că, în cazul în care moţiunea de cenzură va trece de Parlament, în România urmează o perioadă de instabilitate, iar "oamenii vor suferi", conform News.ro.

Prezent, vineri, la Ploieşti, unde a participat la un târg cu produse de toamnă, Teodor Meleşcanu a spus că îi este greu să facă previziuni în ceea ce priveşte şansele pe care moţiunea de cenzură le are de a trece de votul Parlamenului. Acesta a menţionat că, dacă moţiunea va fi votată, în România urmează o perioadă de instabilitate din cauza căreia toţi cetăţenii vor avea de suferit.

"Ce pot să spun este că, din punctul meu de vedere, dacă va trece (moţiunea de cenzură - n.r.), va fi o lovitură foarte gravă pentru stabilitatea din România, pentru că ne vom duce după aceea într-o serie de negocieri, de discuţii, mai avem campania electorală şi oamenii vor suferi. Deci ceea ce trebuie să înţelegem este că noi putem să facem jocuri politice, să facem alianţe, să desfacem, să ne retragem, dar până la urmă nu trebuie să facem niciun fel de lucruri grele şi rele pentru oameni” a afirmat Teodor Meleşcanu, răspunzând unei întrebări.

El a precizat că ţara are nevoie de stabilitate. "Asta trebuie înţeles: avem nevoie de stabilitate. Şi eu sper că o să fie”, a precizat Meleşcanu.

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a anunţat, miercuri seară, că moţiunea va fi depusă luni sau marţi, după ce se vor consulta toţi liderii partidelor implicate.

Liderul liberalilor, Ludovic Orban, a spus din nou, miercuri seară, la Digi 24, că s-au adunat 237 de semnături pentru susţinerea moţiunii de cenzură şi că mai sunt discuţii cu alţi parlamentari.

Sursa: stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
o sa ajungem toti produs verde cu USR si PNL la guvernare!!!Ne asteapta cea mai grea perioada!
0
0
Pai de ce sa sufere tot oamenii mai imbalsamatule! Voi sa suferiti si sa vi se ia tot, dar tot ca numai prin hotii ati dobandit atata avere! Legile astea ca sa furati banul de la buget voi le-ati dat si nu de-asta v-au ales oamenii! O sa vina si vremea cand o sa platiti cu varf si indesat ca asa nu se mai poate!! Dati voi de drakul...
2
0
te bagam la produsul verde si ne scoatem banii.mumia nu vrea sa moara
3
0
Cred ca omul are dreptate. Eu nu i-am votat ca sa ma uit cum se bat intre ei in Parlament. Sa munceasca pentru binele tarii nu pentru interesul personal.
1
3
Nu bai molusca, urmeaza revenirea la normalitate!!!
4
1
Javre comuniste care fura mai rau ca tiganii. Merita scuipati pe strada.
6
0
tu? ce le stii pe toate ...acum sugi la psd ..stai draq acasa
7
1
ii dam cacatul la lins porcului stroe !!!
7
1
Ne retragem usor, pastra ce am furat si nu raspundem in fata justitiei.
8
1

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212