REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.7° Constanța Mie., 8 Mai 2024
Anul XX Nr. 6723
12.7° Constanța Miercuri, 8 Mai 2024 Anul XX Nr. 6723
 

Teodorovici: Nici un program naţional de investiţii care a fost aprobat nu va fi oprit de la finanţare în acest an

Teodorovici: Nici un program naţional de investiţii care a fost aprobat nu va fi oprit de la finanţare în acest an

Replica API 6 iulie 2019 | 01:03 377

Ministrul Finanţelor Publice, Eugen Teodorovici, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă susţinută la Galaţi, că nici un program naţional de investiţii care a fost aprobat nu va fi oprit de la finanţare în acest an.

El a dat asigurări că, în ciuda speculaţiilor din spaţiul public, "nu se va întâmpla nici rău" atât din punct de vedere al investiţiilor, cât şi din punct de vedere al veniturilor populaţiei.

"Nu se va întâmpla nimic rău. Toate finanţările vor merge mai departe. Nimic din ceea ce s-a aprobat deja, este o prevedere, este o aprobare, nu se opreşte la finanţare. Toate, că sunt investiţii, că sunt veniturile populaţiei, se continuă", a afirmat Teodorovici.

Referindu-se la deficitul bugetar, acesta a precizat că bugetele ministerelor vor fi reechilibrate la prima rectificare a bugetului de stat.

sursa: Agerpres

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Regula de trei simpla: Daca Teodorovici s-a imprumutat cu un milion de euro ca sa traiasca un trai decent, tara cu cat trbuie sa se imprumute ca sa traiasca ca el?
1
0
dar nici nu se finanteaza haha
0
0
Multa...multa...Mu1e la PSD care prin OUG a dat acum alte PENSII SPECIALE si pentru primari, viceprimari si presedinti de CJ. La toti astia care le mana oile la usa sa-i voteze pe ei parlamentari, lupi imbracati in strai de oaie. Asa a inteles PSD sa se comporte dupa avertismentul Romanilor din 26 Mai. Tot Hotie si bataie de joc!!! Romanii nu uita, si la urmatoarele alegeri PSD o sa aibe soarta lui ALDEtariceanu! 4%.
3
1
gogosi , gogosi
6
1
Ce faci tu ca ministru al finantelor pt a putea creste salariile celor care lucreaza in privat, la patroni????? Patronii au firme cu profitul ca in UE sau chiar mai mare. De ce salariile nu sunt ca in UE? 99 la suta din tineri vor sa parasesca tara din aceasta cauza. Peste cativa ani cine va mai acoperii pensiile? Vrem raspuns de la acest ministru si de la psd
6
0
cactul asta fura cat poate si apoi fuge in alta tara, tipic pt un PSD muist
9
1
Nu are nici un program pentru tara.Pentru acest individ economia are la baza doar imprumuturi . Este agent strain.
11
2

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212