REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.8° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.8° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Teodosie CERE ca bisericile să fie DESCHISE de Paşte

Teodosie CERE ca bisericile să fie DESCHISE de Paşte

Replica API 4 aprilie 2020 | 23:38 13250

IPS Teodosie, arhiepiscopul Tomisului, cere ca bisericile să poată fi deschise pentru credincioşi în noaptea de Paşte, cu respectarea normelor de siguranţă medicală. Mesajul vine în contextul în care ierarhul spune că a observat că există alte locuri în societate unde cetăţenii sunt liberi să circule, respectând norme de siguranţă medicale.

Urmare a intrării în vigoare a Ordonanței Militare nr. 2/2020, bisericile au fost practice închise, slujbele fiind oficiate fără prezența enoriașilor. Acest lucru a creat un val de nemulțumire în rândul credincioșilor, ținând cont că Sărbătorile Pascale sunt aproape, prilej pentru fiecare să se împărtășească sau să se spovedească. Unii dintre constănțeni nu concep Paștele fără aceste obiceiuri sau fără tradiționala luare de lumină și de pască de la biserică.

Enoriaş: Sper să ne lase să luăm lumină

”Nu sunt de acord cu măsurile astea. Eu mă duceam în fiecare duminică la biserică, aprindeam o lumânare, mă rugam. Acum înainte de Paște, toată lumea trebuie să se spovedească, să spună ce a greșit, să se curățească sufletește. Sper măcar să ne lase să luăm lumină, măcar atât.” a spus o constănțeancă pentru ziarul Replica. Părerile sunt însă împărțite, pentru unii protecția fiind pe primul loc: ”E mai bine să stăm liniștiți acasă. Credința e în suflet, nu trebuie neapărat să mergem la biserică, unde am putea să luăm coronavirusul ăsta.” sunt declarațiile altui constănțean.

ÎPS Teodosie: Aşteptăm!

Contactat de către ziarul Replica, iată ce a declarat IPS Teodosie, arhiepiscopul Tomisului: ”Sper ca această situație să se rezolve pentru că avem foarte mulți credincioși care sunt nemulțumiți din cauza acestor măsuri. Deocamdată așteptăm să vedem ce se va întâmpla. Sperăm că de Florii să putem primi credincioșii.”

Conform unei declarații ale președintelui Klaus Iohannis, nu se vor schimba măsurile, astfel că românii nu vor putea să participe la slujba de Înviere.

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Asa asa sa fie deschise ca dupa sa apara si decedati din care isi face avera marele SPAGOVEANU.Negru suflet mai ai lepra.
1
0
Nimeni nu-i infurie mai mult pe vrajmasi decat preotii
0
0
La puscarie cu el!
1
0
Deschideti sf biserici mai repede diavolilo ce sunteti faceti mai rau ca diavolii de comunisti spurcatilor ce sunteti moartea are sa vina peste voi si familiile voastre uriciunea lumii ce sunteti
0
1
Tuturor celor care vorbesc romana in comentariile de mai sus, va doresc sanatate si sa va curatati limba de otrava inainte de a deschide gura. Imi este rusine ca un om poate vorbi atat de urat de un alt om indiferent cine este. Iar celor care permit comentarii pe acest site trezire rapida. E necesara o curatare si pentru mizeria sufleteasca a ipocritilor speriati de o gripa dar care ucid cu rautatea lor.
1
2
Nu deschide usile bisericii cum a deschis ma.ta picioarele la primu bou
2
0
Normal ar fi sa se deschida Bisericile toate si lumea cu masurile de rigoare pentru protectie sa mearga la biserica! Din pacate cred ca sunt foarte multi care nu cred in Dumnezeu! Au timp sa creada toti in Dumnezeu, ca au venit timpuri grele! Daca se deschid Bisericile, sau nu,,,,, o sa ne rugam acasa la Icoanele Sfinte si o sa citim Sfanta Biblie, pentru ca numai ajutorul Lui Dumnezeu ne poate scapa de aceasta molima ucigasa! Slava Tie Doamne SlavaTie! Amin
3
4
Asta este din cale afara in loc sa indemne oameni SA STEA in casa PREA ALESUL TEODOSIE INVITA LUMEA LA O INFECTARE IN MASA CU COVID19 ...ORI ESTI PROST SI NU GANDESTI DAR EU UNUL VOI STA IN CASA ....STATI IN CASA .. DACA NU MRG NUNTILE SI BOTEZURILE MACAR POMENILE SA FIE
9
2
IPS Teodosie: Asteptam! Asteapta in ..... matii! Cat de idiot poti fii? Tu cu sleahta de pupatori incuratori! Luavar ISUS la intrebari, sa vad pe unde scoateti camasa!
5
13
Militara, in acest sens.in aprilie vor fi mii de cazuri.
7
11
El sta acasa
4
3
Preotul Radu Jan de la Seimeni e cumva sotul codoasei imputite de moldoveanca - Radu Doina de la primaria Cernavoda ?
4
2
Du-te dracu'!
2
6
O VITA cu sutana
3
7
la puscarie , nu esti tu Dumnezeu... esti un hot
11
7
Piei Satana...ti e foame,rasa matii de talhar.Ai distrus Ferma Nazarcea
9
6
Sa fii tu si cu ai tai...este suficient pentru slujba...noi prin Skype ne uitam cum o mierlesti
7
7
Numai credinciosii cu covid sa vina la slujba lui. Simplu. Doamne sjuta.
8
8
Mars caineb, vrei bani deaia vrei sa deschida bisericile
8
6
BOR a amenajat in vreo biserica-sunt enorm de multe, pe toate trotuarele- pentru a primi bolnavii cu virusul asta? BOR este o afacere si vrea doar profit.
9
7
spagadosie si tanasexu doi gaozari.Astia sunt in stare sa calce pe cadavre ca sa faca bani .FMM
22
11
Pt cei de jos. Bai gata. Terminati cu energiile negative. Cine e roman se cunoaste. Poate sunt si ceva alogeni printre comentatori. Cert e ca toti suntem oameni si ttebuie sa luptam pentru sreturile noastre. Tare mi e ca balaria asta are ca scop ingradirea dtrepturilor si un cec in alb pentru companiile farmaceutice care spera intr o lege martiala medicala. Adica sa fim toti injectati cu otrava. Peace and harmony
14
25
Mars ma in ma-ta cu cotetele tale!
21
5
Dumnezeii ma tii de bestia dracu, doneaza ma din averea ta de 1 milion de euro.Asta e capul mafiei din BOR.
26
9
bunul Dumnezeu de voi toti, pe rand nu gramada ,incet dar sigur si cand s-a apropiat ceasul zice ti iartama Doamne!
6
18
Ia mai du te n pula noastra de fomist imputit ! Nu faci bani, asa ? A inceput deja sa ti fie foame ?
28
7
Baa,esti dus cu capul? Jitie
16
9
Huo, jegosule!
19
9
Du-te-n gatu matii de jigodie satanista securista. Nu iti mai ajung banii , faci in gatu matii slujbe pe gratis , du-te in mijlocul orasului si stai in post vonllet pt iertarea pacatelor tale si ale romanilor. Din cauza ta jigodie multi au renuntat sa mai mearga in biserica. De ce trebuie sa aud la inceputul oricarei slujbe numele tau corupt , care are ochii doar dupa bani. Nenorocitule.
26
9
Tovarase Mache Petrescu nu ti ajunge banii ramasi de la prostime? Iar vrei sa iei un Mercedes sau vreo vila? De ce nu ti donezi averile oamenilor saraci sa nu mai mergi cum garda de bodyguarzi !! Pe mine nu ma intereseaza ce faci ca om ar trebui demnitate nu dupa averi am vazut Nazarcea si Investigatia Romania Libera. E rusinos.
26
10
Iesi in pula mea de avorton
12
31
Instigare la infractiunea de zadarnicirea combaterii bolilor! Ar trebui deschis dosar penal.
36
13
Esti un labagiu notoriu
23
8
Lasand deoparte intoleranta unora pentru un drept consfintit de Constitutie, as vrea sa il intreb pe distinsul deontolog si in mod cert una dintre cele mai mari valori ale jurnalismului dobrogean, Virgil Stoian, un lucru. Daca omul ala spune ca 'spera', tu de ce, fmm, spui ca 'cere' ?
11
15
Ce pretentie sa ai de la un popor pupator de oase. Daca teo dositul, crede ca daca o sa luam lumin de la biserica ne va ajuta in lupta cu corona, de ce nu face bor-ul o minune acum? Pentru ca .. ? Bahhhhh, v-au scazut profitul la lumanari? Sunt de acor sa fie deschise bisericile, dar la iesire fiecare enorias sa primeasca si felicitarea inn valuare de 2000 de lei pe care sa o plateasca in 15 zile. Asa se mai strang bani pentru spitale. Teo dositul, se crede cumva papa de la cta? Pai nici macar Papa de la Roma nu cere asa ceva. Sa se duca teo dositul undeva pe camp si sa faca hora mare cu pomo
38
11
Ce multe comentarii... il iubeste lumea...
21
8
Sa ne sugi teodosie, tu si cu toti gay...din pnl constanta
24
9
Multumi Inaltului ierarh ! Acum daca justitia a dat o hot definitiva de nevinovatie de ce vb asa urat pe aici ? Nu va aruncati frustrarile si supararile pe Dumnezeu si pe preotii Lui, ei nu au nici o vina. Doamne ajuta !
9
30
Muie teodosie
29
7
Bai Teodosie fa slujba singur preotEle
21
7
frica vine de la necuratu'?asta fiind o provocare ordinara care sa-i faca pe oameni sa isi arate vitejia mergand la biserica, pai daca asa considerati ca puteti combate pandemia asta si nu prin izolare, hai sa dam toti dovada de vitejie si sa aratam ca nu suntem fricosi
8
19
Ce privire de diavol are securistul asta. Restul au ochii albastrii ... insa asta este mai special.
29
4
Spagoveanu' un idiot
35
7
Pt anumiti comentatori se mai jos. Mai pishatilor nu va obliga nimeni sa mergeti la biaerica de paste sa va imbolnaviti. Stati in pula mea in casa si va cacati pe voi de frica. Pandemia fricii a oamenilor dobitoci. De inviere sa vina la biserica cine nu e coordonat de frica. Caci frica vine de la necuratu
15
55
Eu o sa chem enoriasii asa gajiit si impotent cum sunt ca trebuie sa-i duc batalului de nevasta gheboasa frigida si sterila niscaiva banuti ca alminteri nu o sa ma primeasca in casa , jagardeaua !
29
6
anul acesta sfanta inviere o veti vedea la tv iar mie sa imi luati mielul si zdropul in gura impreuna cu deeaspora votantii mei
8
23
Veniti de luati tulpinaaaa!!!!
18
7
... de a raspandi virusul este mersul din poarta in poarta si din usa in usa! Daca se intampla asta inseamna ca am stat degeaba inchisi in casa trei saptamani! Parintii mei au 70 de ani. Am fost la ei foarte rar, doar pentru a le lasa agatata in gard o sacosa cu alimente, ca sa nu risc sa-i imbolnavesc! Cine va raspunde daca ei vor ajunge la spital, daca ...? Si, in cel mai bun caz, cine le va plati amenda pentru ca nu respecta ordonanta? Lasati-mi parintii in pace! Dumnezeu vede, intelege! Si eu imi doresc sa pot merge la biserica, dar, acum, nu se poate! Doar asa vom fi impreuna de Craciun!
31
4
tramp catre teodosie, eu am crezut ca este un GUTURAI, acest virus, dar din contra este dracu curat. vezi sa nu te infratesti cu el sau esti deja ruda?
24
5
Nu i.au ajuns bani in buzunare anul acesta,poate dupa ce se termina cu aceasta pandemie guvernantii nostrii se vor gandii si la impozitarea bisericilor,sa aibe tarife cu eliberari de chitante pt. toate seviciile si case de marcat pt. tot ceea ce vinde
32
5
Brrrrr satana dracu doar la banii te gandesti bestie
26
7
Daca tot ii fereste credinta de coronavirus preotii ar putea ajuta in spital cadrele medicale
35
4
huooooo tap troglodit decat sa debitezi asemnea magarii mai bine ai dona banii stransi pana acum de la enoriasi ptr medicamente ptr materiale de protectie ptr sanatatea enoriasilor ptr ce sa vina la biserica ? cand e clar nu avem voie sa iesim decat ptr strictul necesar cum adica eSTAT IN STAT? noi suntem sanctionati ca nu complectam bine declaratia si tu AVARULE vrei sa vina lumea la biserica ce sa vada? sa vada cum isi transmit virusul de la unul la altul?
36
5
ISUS BINE IN CASELE SI SUFLETELE NOASTRE. ASA DORESTE SA VINA ANUL ACESTA. IAR DUMNEATA RESPECTA LEGILE, CARE SUNT PENTRU TOATA LUMEA.
29
5
A se vedea ca aceste comentarii nu sunt impotriva crestinismului, ci impotriva mai-marilor bisericii care inca nu au inteles ce trebuie sa insemne biserica...
39
5
La popa in poarta ie o pisica morta
14
5
un idiot, suparat ca a scapat de puscarie cu furaciunile de la Lumina, incearca acum sa intre in puscarie, incalcand Ordonantele Militare! Menirea unui popa este sa tina turma credinciosilor departe de orice pericole si in siguranta, asta trebuie sa faca un bun pastor! Cretinul insa este lipsit de orice fel de constiinta pastorala si cetateneasca!
35
6
Dar la cei plecati pe mare nu se gindeste ?
16
3
Atentie!!! O sa.ti moara cotizantii!!!
29
6
Sa ia exemplul Papei care s-a rugat singur .Dar nu ai ce sa ceri unui excroc.
43
7
Am primit una dupa ceafa si tot nu ne invatam minte. Hal de comentarii!?
11
24
biserica are incasari mari doar de doua ori pe an, de Paste si de Craciun, sa piarda o mare incasare a anului are sa fie o pierdere uriasa care-i va secatui, ce se gandesc ei la sanatatea voastra? se gandesc la buzunarul lor, sa-si faca bine la buzunar, daca mai mor niscai prosti nu-i paguba mare, paguba mare este sa nu aiba ei incasari
34
9
Teodosie un rahat ordinar
34
7
Problema lor nu este grija pentru mantuirea sufletelor ci nu mai primesc ei ulei faina de la saracii pensionari cand fac maslu si banii de la spovedit. Lumanarea mare ptr impartasanie cat mai era, ce face saracul cu hotelul si podgoria de vin daca nu mai e prostimea sa ii manipuleze. Un hot ordinar. Trebuie inchis. Sa le dea impartasanie cu aceeasi lingurita, o sa fie ultima pe care o primesc.
29
7
Arestati-l pentru instigare. Este infractiune. Da! Nemernicul asta nu se mai satura ?? Apropos: Nu trebuia sa fie la PUSCARIE, cine il tot scapa si ii acopera infractiunile ?! Incredibil! Nu trebuie lasat in LIBERTATE, nu. Este un pericol social. Ne-a facut si face in continuare Dobrogea de rusine. El nu RESPECTA Ordinul Militar, nu se supune statului, cine se CREDE spagarul asta ??!! Suntem in pandemie, suntem in razboi biologic, suntem in stare deosebit de critica pentru noi si pentru semenii nostri. Asta, spgagarul asta, talharul asta, este INCONSTIENT, este dus cu capul !?
51
8
De ce a aparut coronavirusul daca rugile popilor erau primite?S-au rugat in falsh.Puneti paturi in biserici si le faceti spitale provizorii nu mai chinuiti armata cu corturi!
38
6
Lui Teo,asa cum ii spun prietenii ,nu-i mai merg afacerile .
33
6
...daca nu l-ati bagat la puscarie cand trebuia....acum iese ca paduchele in frunte...ar fi facut echipa buna cu prietenul lui, Mazare...
39
6
STATI ACASA!
30
6
La Cumpana a trimis 2 masini cocoselul Teodosie cu cite 4 Boxe fiecare pe plafon legate si dindule la maxim , cinta prohodul prin toata comuna , mentionez el nu era , doar voce lui se auzea ,
30
5
Ce nu intelegi voi este ca barbosul isi facuse un excel cu incasari 2020. Numai ca din cauza coronei nu ii mai ies formulele... si nu are de ales. Podgorii din pix nu mai poate sa planteze asa ca o forteaza si el.
36
5
Biserica sa fie deschisa
7
43
Teodosie trebuie sa stie ca insusi Isus Hristos practica rugaciunea in aer liber si a spus limpede ca biserica de fapt nu inseamna cladirea in sine,ci suma credinciosilor,care se pot ruga in acelasi timp fara sa fie inghesuiti sub un acoperis. Important este sa respecti regulile de siguranta,caci sigur Dumnezeu nu vrea ca omul sa fie cretin si sa se autodistruga. E illogic,El a facut ceva si acel ceva se opune si se autodistruge. Indemnul de a merge acum in biserici suna mai mult cu lucrarea diavolului.
39
2
pt biserica ortodoxa de mai jos .sunteti o gasca din evul mediu care asupresc pe cei mai slabi de inger si i fac la bani .unde va sunt icoanele facatoare de minuni? nu functioneaza la virusi? o sa-si demonstreze forta la inmormantarile care vor urma dupa ce prostanii vor linge lingurita
39
5
Confiscata averile bisericilor si donate spitalelor ! Nemernicul asta nu se mai satura de bani !
44
5
Bai daniele , spunei vatafului sa mai taca ca daca nu a fost condamnat pentru dosarele avute se va alege cu o condamnare pentru ca prin declaratiile lui nu se subordoneaza unui ordin militar si pe deasupra intiga la nesupunere .
44
5
de hot ordinar ! Necuratul pe pamant cu fata spagoveanului ! Muie cu mult cacat ucigasule, diavole !!!
37
5
Este putere in stat. Se pare ca unii au uitat si este timpul sa si aduca aminte. Cred ca sarbatorile pascale sunt o ocazie excelenta ca biserica sa si demonstreze forta.
11
37
Deplasat mintal Nu se mai satura A facut vreo donatie pentur spitale
45
4
Un dosar pt domnu din subiect va rog pentru instigare la infractiunea de zadarnicire a combaterii bolilor peste tot in media se recomanda sa stam in casa si sa limitam calatoriile iar dansul tipa ca vrea deschise bisericile cine este credincios nu trebuie sa mearga musai la biserica pentru a se ruga poate spune rugaciuni si acasa
52
7
Un moldovean care se arde in gaoz, sa ne pisam pe el!
37
9
Asa urla foamea-n ei! Au scazut vanzarile de lumanari? Sa se reprofuleze pe confectionat de masti, cum au facut alti preoti! Pot sa puna si stampila cu SFINTIT pe ele
37
5
arzatear focul sa te arda
39
5
Acest popa scarnos este urat de populatie
40
5
1: instigare la infractiunea de zadarnicire a combaterii bolilor 2: inventare a umblatului cu icoana, inainte de Pasti, inventie locala. 3: spaga de la preoti, etc.Chiar face ce vrea acest anticrist?
40
6
Satana asta infractor este disperat dupa bani,trebue sa-si refaca hotelul din Moldova care a ars
40
5
Va dati seama ce soc pt asta, nu se astepta la asa ceva, sa apara un virus si sa nu mai poata el sa ciuguleasca bani frumosi de la oameni ... huuooo
42
6
Sper ca autoritatile sa ia masuri cu pokitiua si armata sa vdea la picioare lui Teodosie si celor care nu se pot ruga acasa Sunt chiar arierati mintali .Am vazut ieri la TV un preot romano catolic vcare a spus ca la ei s a hotarata sa stea lumea acasa de Paste Soar noi suntem mai cu mot Cei pe care ii mananca in c sa dea declaratie ca nu vor aglomera spitalele se vor trata singuri acasa la ei
29
8
Iata inca o dovada, daca mai era nevoie, ca oamenii astia ar trebui bagati in puscarie.
48
5
Sunt ptr deschiderea bisericilor.
8
52
Talharul purtator de rochie e disperat, nemaiputand sa achite salariile in lumanari.
48
6
Ai ramas fara birul pe care ti-l dau preotii. Constantenii nu vor sa se imbolnaveasca.
43
6
Teodosie, o simpla urare de bine, MUIE!
41
5
Piei SATANA , chiar lui asta nu ii vine nimeni de hac ???
38
6
Veniti de luati virus! Ca Spagoveanu si Dani au buzunarele goale de o luna. Si sa va sapati si gropile inainte!
38
6
Bisericile sa fie deschise, iar el INCHIS.
40
9
sper sa nu prind vreun popa d-asta milog ca vine la poarta sa-mi dea cu aghiasma si sa-i pup icoana, ca-i dau cu patrafiru in cap.
44
10
numai ascultati de acest escroc cum behaie in fiecare zi prin oras...astia isi baga coada peste tot ...suntem satui de belelele noastre
47
7
Invata sa scriu intai si dupa aceea sa vorbesti analfabetule.
4
39
Fii atent Spagovene pentru ca indemni oameni la NESUPUNERE caci nu cunosti tu mai bine boala asta decat doctori care le cer ca oamenilor sa stea in casa si ca preot ar trebui sa stii ca lui Dumnezeu ii plac credinciosi dar nu le cere sa se jertfeasca pentru credinta,voua popilor v-a spus ISUS"cel ce vrea sa ma urmeze sa lase tot ce are si ma urmeze",ca preot nu strangi averi ci renunti si la ce ai avut pana sa devii preot pentru ca nu poti sluji la doi stapani si lui Dumezeu si diavolului asa scrie in Biblie.
41
8
Sunteti 2 idioti. punct.tara arde baba se piaptana
40
6
A dat dovada de un mare curaj. Este singurul inalt ierarh, care a luat atitudine pana acum. Mall-urile sunt deschise, institutiile statului la fel. De ce trebuie ca Bisericile sa fie inchise!? Cine vrea, poate sa mearga sa se roage. Cine nu, poate sa manance rahat in continuare, despre acest subiect, unde vor ei.
13
65
majoritatea comentariilor sunt facute de jeguri umane , satanisti spurcati si infecti
11
58
Spagovene portile la Poarta Alba sunt tot timpul deschise si cu sens unic. Nu ai tu cum sa mai iesi de acolo nevaccinat de toate bolile din lume.
39
8
Trebuie deschisa biserica macar la inviere si cat despre politica veniti la cogealac rpd cu trupele a inceput mita
8
39
alo? parchetul? asta e instigare la infractiunea de zadarnicire a combaterii bolilor. ne sesizam si noi putin?
54
7
Ca un escroc si un redus mintal cum e mosu asta sa vina cu o idee mareatza. Si asa prostizi cu biserica mosi si babe, acum ii si chemati la inghesuiala ...o sa va moara fanii idiotilor. Terminati cu prostiile astea si urmati sfaturile care vin de la organe si oameni competenti. S-a trezit neica nimeni, popa pulii, sa cheme el oameni la biserica. Iti dai seama cat hate iti iei de la medici si toti cei care nu sunt spalati pe creier de vrajeala asta cu biserica. Tu mai bine doneaza bani SMURDULUI sau Spitalului Judetean si taci in plm cu sfaturile tale de senil.
47
9
Nu vreau decat sa va doresc sanatate tuturor !!!! Si celor care vor sa mearga la Biserica in noaptea de Inviere, cat si celor care vor sa stea acasa si sa-si petreaca noaptea dupa cum cred de cuviinta. Noaptea de Inviere vine oricum si peste unii si peste altii. Restul discutiilor sunt inutile si rapesc din timpul destul de pretios pe care l-am putea petrece cu persoanele dragi. Pace !
41
7
Asta-i un nesimtit care ar trebui sa fie raspopit.Odata cu el sa fie exclusa si gasca de popi spagari cocotata in fruntea bisericii din Cta.Astia sunt disperati ca nu mai au incasari iar babele care le pupa poala trebuie sa stea in case.Bai tampitule,s-a decretat sa stam in case inca o luna-doua, stam, nu comentam.Sigur la inceputul lui iunie se vor relaxa restrictiile iar din iulie se va reveni usor la normal.Nu-i place nimanui asta, dar situatia o impune.Apoi,cu norme sanitare f dure, incepem treaba.Pana atunci,taci si nu mai fi nesimtit, spagarule.Ps-poate se da lege sa platiti impozite...
52
8
deh au nevoie de morti marfa e, dar sta in picioare
26
7
Stie cineva daca astia cu biserica vor veni cu BIDINEAUA DE PASTE LA USII ? si daca da au declaratii ?? wow cate adrese baga pe ea hehehehehe asta vrea de paste sa iesim ? nu mai are clienti hehehehehehe
30
9
Inconstienta totala. Suntem in Evul Mediu? Sa nu uitam ca Biserica a fost principala cauza a intunericului in care a fost tinuta populatia in Evul Mediu si acum in majoritatea localitatilor de la tara. Politia si jandarmeria trebuie sa fie prezenta in zona bisericilor in noapte de Inviere si arestate persoanele care nu respecta ordonanta militara, inclusiv popii inconstienti, care de dragul banilor sunt in stare de orice.
48
10
Sa se adune doar ciorile si dat cu antrax!
40
7
Dupa Pasti or sa fie cei mai multi contagiati.Dar o sa recunoasca porcul asta ca oamenii si-au luat virusul de la slujbe??Pe de alta parte asa le trebuie:sa ia lumina dar si virusul.
38
7
O jigodie ordinara
46
9
Ca de obicei Biserica vrea sa fie mai cu mot. Cade obicei pt Biserica sa nu se aplice legile valabile pt toata lumea. Ba adunatura de borfasi voi chiar nu intelegeti ca nu e de gluma? Sunt atatia popi care saunt bolnavi si pe care agiazma si rugaciunile nu i-au ferit. Voi sunteti inconstienti si vreti sa adunati sute de persoane care sa se imbolnaveasca una de la alta? Sau poate au scazut incasarile si Dani are nevoie de bani?
54
10

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108