REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.9° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
16.9° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

Terasa CIN CIN şi-a SCOS, din nou, MESELE pe TROTUAR! Video

Terasa CIN CIN şi-a SCOS, din nou, MESELE pe TROTUAR! Video

Replica API 27 aprilie 2021 | 00:26 4578

În oraşul de la malul Mării Negre, regulile au fost făcute pentru a fi încălcate. După ce, la sfârşitul lunii martie, patronul terasei Cin Cin a fost obligat să demoleze o parte a construcţiei întrucât a fost extinsă ilegal, iată că fostul consilier Sorin Mocianu, cel care deţine faimosul restaurant, a găsit o „portiţă” pentru a putea beneficia de un număr cat mai mare de clienţi şi, deci, de profit. A mutat mesele pe trotuar.

Cu mesele în exteriorul terasei

Terasa Cin Cin, deținută de fostul consilier Sorin Mocianu, a fost extinsă din nou pe trotuar. Chiar dacă o parte a construcţiei a fost demolată la sfârşitul lunii martie, pentru a putea deservi un număr cât mai mare de clienţi, mesele au fost mutate pe trotuar, fiind împrejmuite cu ghivece cu plante.

De data aceasta, mobilierul a fost amplasat în exteriorul terasei. Imaginile au fost surprinse în weekend, de reporterii Replica.

O parte a terasei, construită ilegal

Mai mulți agenți economici din municipiul Constanța și-au extins terasele pe domeniul public mai mult decât era prevăzut în autorizația de construire care le fusese acordată. Printre terasele care s-au extins ilegal se numără și Terasa Cin Cin, deținută de fostul consilier Sorin Mocianu.

Afaceristul a fost obligat să intre în legalitate, aşa că mai mulți lucrători au purces marți, 30 martie, la acțiunea de demolare a terasei.

Video:

Diana MAXIMIUC

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
mare chestie ce au facut
0
0
Foarte bine face. Asa este in toate tarile civilizate. Ca doar nu creste iarba prin pavele
3
1
A dat spaga la cine trebuie sa inchida ochisorul
13
2
intrun oras condus de un pensionar neputincios si niste spagari notorii la melitie se poate orice
10
2
A platit asta impozit de a saracit
8
1
daca era ilegala o demolau autoritatile
8
4
Hai domle ca na dat in ca la nimeni, trotuarul ala oricum sta nefolosit, si pe urma daca face banu mai mult plateste si impozite mai mari nu? statul are decat de castigat
5
25
cincin FTW!
4
1
trebuie demolata cat mai urgent ..si cu amenda mare
19
3
si au luat spaga si tac precum cacatul in iarba ..se pricep la prins babe care vand leustean pe trotuar si pe hotii mari se fac ca nu i vad ,..niste mizerii.mi e sila de orasul asta si de oamenii din el.toti pleaca vara cu un gust amar.toti sunt pe capatuiala ,de la taximetristul din gara ,pana la ultimul ospatar..japca la drumul mare .
37
3
E foame mare de parale
22
1

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468