REPLICA ONLINE CONSTANTA

12° Constanța Joi, 9 Mai 2024
Anul XX Nr. 6724
12° Constanța Joi, 9 Mai 2024 Anul XX Nr. 6724
 

Terasa Dalia din Eforie Nord, amendată din cauza HOREI 'încinse' de turiști

Terasa Dalia din Eforie Nord, amendată din cauza HOREI 'încinse' de turiști

Replica API 25 iulie 2020 | 15:39 4015

Mai mulți turiști au încins aseară o horă în mijlocul stațiunii Eforie Nord, fără a mai ține cont de măsurile de distanțare socială. Ca urmare a imaginilor apărute în spațiul public, polițiștii au identificat terasa în cauză și au aplicat operatorului economic o sanctiune contraventională, în valoare de 5.000 de lei, pentru neluarea măsurilor de prevenire și limitare a infectării cu virusul Covid-19, conform Legii 55/2020.

Sursă foto digi24.ro

Pe această cale, polițiștii îi sfătuiesc pe operatorii economici să nu încurajeze comportamentul turiștilor care, din dorința de a se distra, uită să respecte măsurile de distanțare fizică.

”Reamintim turiștilor că au datoria de a conștientiza riscul la care se expun pe ei înșiși, dar și pe cei din jur, prin nerespectarea măsurilor de protecție sanitară și a normele de protecție împotriva răspândirii infecțiilor cu noul coronavirus.” au declarat reprezentanții IPJ.

Sursă film Digi24.ro.

V.S.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu inteleg de ce a fost amendat administratorul terasei pentru faptele unor terti, de care nu este in niciun fel responsabil. Nicio lege din lumea asta nu il obliga sa impiedice animalele sa se manifesteze. Nici nu avea cum. Ce era sa faca, sa ia la bataie pe dobitoace? Nu intra atunci sub incidenta codului penal?
0
0
intram iar in stare de urgenta ,pt niste cacanari de la tara veniti la mare cu tichete
4
1
Hai in hora,nu fiti tonti,sa va f.. pe toti!
7
0
ce plm ii plangeti pe ghiolbanii astia, asa-numiti turisti, ca-i facem de bani la cazare si mancare. la asa turisti asa turism pe litoral.
9
0
La romani spiritul civic se numeste turnatorie, securism etc, atunci sa mergem pe omerta sa o luam in gura majoritatea pentru cativa bulangii
2
6
Trebuia amenda 20.000 lei si inchisa. Puterea exemplului!
11
2
pai taranii astia nu stiu cum se procedeaza se imbulzesc toti ca oile cu hora lor de tarani la noi se danseaza pe mese! cu distantare!
12
0
Amenda? Trebuia inchisa pana la sfarsitul sezonului si sa vedeti daca mai incalca altii regulile. Amenda o face intr o zi. Bai antihora, de unde stii tu ca sunt psdisti? Asa ti a zis ma ta cand te a fatat? Ti a dat doar un neuron din aia doi pe care ii avea? Retardatii din diaspora au umplut litoralul idiotule.
11
6
S-a gasit unul sa faca o turnatorie..Nu va suna cunoscut? Romanul este turnator, chiar daca nu primeste nimic. Nici macar o galeata, fie ea si rosie..Sictir!
9
10
astia sunt turistii de acum veniti pe bonuri de masa de la pesede .Niste ghertzoi imputiti jucatori de hora covidului pitipoance si gospofdine feseniste proste .de pe urma lor nu se cistiga cine stie ce astia mananca de la alimentara parizer si franzele in camera .Ca sa se dea mari ies seara la o bere si o hamsie si se pozeaza sa arate la alti prosti cum se distreaza ei .asta nu este turism e tiganie .
19
9
ce mai astetati sefii de politie sa plece
5
5

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212