REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.2° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
16.2° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Terasa LA FONTANELA din Portul Tomis s-a EXTINS mai mult decât prevede legea

Terasa LA FONTANELA din Portul Tomis s-a EXTINS mai mult decât prevede legea

Replica API 8 octombrie 2020 | 00:32 5883

Acuzaţii!

Acuzaţii!

Nu mai este o noutate că oraşul Constanţa are o bilă neagră, sau mai multe, din punct de vedere al administraţiei şi al gestionării problemelor. Un exemplu în acest sens îl reprezintă operatorii economici din Piaţa Ovidiu sau din Portul Tomis, care şi-au extins terasele mai mult decât este cazul. Una dintre acestea este La Fontanela, deţinută de SC Beta Trade SRL, după cum acuză unii constănţeni. Trecătorii sunt revoltaţi de faptul că le este îngrădit dreptul de a circula pe domeniul public, pentru că mesele au fost poziţionate până aproape de malul lacului.

Constănţenii care au ajuns, zilele acestea, în Portul Tomis, pentru câteva clipe de relaxare, la o plimbare pe marginea lacului au constatat că un operator economic le îngrădește dreptul de a circula pe spațiul public, în siguranță. Și asta pentru că reprezentații SC Beta Trade SRL, ce deţin La Fontanela, ar fi ocupat în mod abuziv aproape întreaga alee de acces. “Oare cât de tâmpit poţi fi să dai o autorizatie de funcţioare 1,5 metri. Ca să treci şi de distanţare socială nu se mai pune problema. Bine că … de Fatălau va pleca”, ne-a spus un constănţean supărat. Contactat pentru un punct de vedere, patronul restaurnatului La Fontanela ne-a precizat că are autorizaţie, fiind vorba doar despre două mese care nu rămân permanent pe această poziţie.

Patronul localului: Dacă cineva crede ca o fac cu rea intentie, exagerează

“Noi ne străduim să respectăm şi distanţarea şi regulile impuse de Portului Constanţa. Avem o autorizaţie de funcţionare complementară, achitată înainte de pandemie. Dacă cineva s-a deranjat pentru jumătate de metru… Cred că este vorba despre cele două mese de doua persoane, trase înspre mal. Le-am tras înapoi, sunt montate doar daca vrea cineva să se aşeze mai departe de cealaltă masă, nu e o poziţie permanentă. Nu cred că a fost problemă în timpul verii. Dacă cineva crede ca o fac cu rea intentie, exagerează. Nu e nimic diferit faţă de celelalte terase”, a spus, pentru Replica, Dragos Ciocîrlău, unul dintre asociaţii societăţii care administrează terasa din Portul Tomis.

La Fontanela mai este deţinută şi de Augustin Mircea Stoica.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Terasa makidoneasca. Babu e actionar la restaurant. Babu a mers la doua capete. Makidonii sunt stapanii orasului. PNL a castigat. Muie psd.
4
0
am vrut sa ne asezam intr-o seara la terasa fontanela, in conditiile in care era pustiu. Chelnerul ma opreste si-mi zice ca nu mai au decat mese de 4 sau 6 persoane. Ba esti nebun, ce tupeu de babuin sa ai. Mi-am bagat pula in gura lui tare sa auda si celalalt bulangiu din spate si am plecat. Duceti-va-n plm cu dugheana voastra, sa va manance falimentul.
7
0
Cipriane sau Cipriana.. De unde stii tu ca patronii de la Muse sunt homosexuali? ai trecut pe la ei cred Cipriana. lol
4
0
daca-l pui pe ITist sa puna filtre de respingere comentarii pe cuvinte, dat faptul ca noi iti depasim intelectul si capacitatea de a te defini cu foarte multe sintagme, in curand nu vor mai putea comenta aplaudacii vostri nimic. Si o sa traiesti in bula ta gandind ca e ceva de capul tau. Nu e nimic. Esti cap de linie!
6
2
A chemat cineva politia sa il amendeze ?
7
2
Malul lacului Marea Neagra????Lac????
8
0
Asta va fi noua atractie turistica:shalom printre mese..La noi proprietatea este o vorba n vant, primariile ofera pe ochi frumosi unora posibilitatea de a atarna balcoane peste spatiul public gratuit ..Tara asta, inca n are reglementat coerent spatiul aerian de peste proprietati
8
1
Retrasa Autorizatia imediat. Reclamatii la Politie peste reclamatii cu poze si filme pana ii trece nesimtirea cu Amenzi usturatoare
14
0
Cam asa e la maritimo din Mangalia. Nu are nimeni tupeu sa-i deranjeze. Si cite cazuri mai sint..dar averea lui radu cristian trebuie sa creasca.
5
1
Cata nesimtire. Oamenii ar trebui sa treaca printre mese, sa se simta prost si deranjati si cei care accepta sa stea in drum
9
1
Pune-le cumetre in apa. Mese plutitioare in apa. Cu placere.
10
1
Ce basini o sa trag cand o sa ajung in zona.asa de pofta mare cu cacare.
5
1
Patronii de la the Muse sunt homosexuali
6
1
Patronii teraselor din zona sunt niste jeguri, iar terasele niste infectii!
17
3
Astia care va plimbati pe margine, stranutati le putin in farfurie la aia de la mese
17
2
De bonuri fiscale nici nu se mai pune problema...hahahahah...autoritatile 0 barat...
13
1
Nu le da idei cu sezlongurile !!
9
0
Cand vor face controale serioase la aceasta societate,vor vedea cam cat de multe autorizatii ii lipsesc.Doamna Ciocarlau este inspector la politia locala
16
1
E totul legal din pacate...
5
6
ba nesimtitilor .dupa ce ca nu e niciun kkt de gard pe margine ,ati mai venit si voi cu kkt de mese pana buza apei.cat de nemernic sa fie ala care a dat autorizatia asta ?tu nu vezi boul baltii ca lumea merge pe buza trotuarului..poate sa cada un copil,un batran..mortii vostri de nenorociti ,de fomisti.ca la CTA ,nu e nicaieri .sa mi bag pl in el de oras de cocalari si taranoi balcanici.
25
3
Colegi de generatie. Ytage ba nesimtitule scaunele si mesele de acolo si lasa oamenii din Romania sa se bucure de malul Portului.
8
3
Pe cand si niste sezlonguri?O spun cu ironie.
11
0

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102