REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.6° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.6° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Terasa Restaurantului SCAPINO a fost DEMOLATĂ

Terasa Restaurantului SCAPINO a fost DEMOLATĂ

Replica API 23 februarie 2021 | 20:14 4509

Terasa Restaurantului Scapino a fost demolată! Având în vedere că mai mulți agenți economici din municipiul Constanța și-au extins terasele pe domeniul public mai mult decât era prevăzut în autorizația de construire care le fusese acordată, polițiștii locali constănțeni au derulat la finalul anului trecut o amplă campanie de identificare a acestora.

A venit și rândul terasei Restaurantului Scapino, situat pe strada Mircea cel Bătrân, numărul 49-51. În cursul zilei de marți, 23 februarie, terasa restaurantului a fost demolată.

Polițiștii locali vor monitoriza activitatea agenților economici, iar cei care vor refuza să ia măsuri în sensul desființării vor fi sancționați în conformitate cu prevederile Legii 50/1991, iar construcțiile vor fi desființate pe cale administrativă.

A.V.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Probabil ca unele terase trebuiau demolate. Dar avand in vedere situatia data de pandemie, nu cred ca asta era momentul si nici prioritatea. Mai ales ca unele afaceri de acest gen au supravietuit prin terase. Refertor la chitac si acolitii hira si ovanesian. Va fi cel mai slab primar din istoria orasului. Administratia actuala e mai pesedista ca pe vremea lui mazare.
4
8
Daca nu va ajunge ajutorul social ca sa luati masa la o terasa...stati si comentati. O sa dispara toate terasele din oras. Asa...si? Idiotii alesi vor sa iasa in evidenta vezi Doamne ca se respecta legea. Daca ar vedea aia de la Dubai ce legi avem...v-ar impusca in cap. Apropo...s-a rezolvat cumva cu parcarile si cu alte probleme mult mai importante ptr oras?
4
9
Niste idioti si unii si altii adica cei care comenteaza aiurea si primaria. Ce s a rezolvat ca le a daramat terasele?! s a marit nr de parcari, s a rezolvat problema spatiilor verzi din cta, s au daramat blocurile construite intre blocuri? elegant era ca primaria sa le ia bani lunar pe chiria pe mp de terasa si se adunau acolo niste banutzi
7
10
o sa muriti de foame comentatori de cacat ce sunteti. Fierbe invidia si ura in voi saraciiiilor. in doi ani o sa faceti scabie cacaciosilor neomarxisti.Muie impotentilor
3
14
Foarte bine. Dar New Pizzico???? In un pic si o sa stam la masa cu statuia Ovidiu.
15
4
Foarte bine!!!!
11
4
Ala era locu unde ne intalneam noi
3
0
Da bos blocu ala cu zece etaje la 200 metri de terasa construit ilegal in ferestrele oamenilor nu il vedeti..akum e hotel pe booking.
11
0
Cele mai mari hahalere ,hoti si cu servicii de kkt sunt machidonii.
26
4
Demolare inseamna inclusiv podina de lemn si evacuarea materialelor deorice fel. Deocamdata este partial. Asteptam aceeasi unitate de masura la toate terasele de acest gen. Inclusiv Pizzico si altele asemenea.
20
5
Asa e la PNL nu dai spaga nu merge , stim.mai bine noi la Eforie cum face mustul de Serban!! Asa se intampla si acum la Constanta MU IE PNL
3
14
Aici isi facea veacul Ionut Rusu cu gagicile lui. mare problema ca nu a putut sa ii ajute pe astia!
9
5
Numai datorii are
11
2
de unirii de la parterul bl.g1 cand este programata d-le primar ?
18
4
Romanii lepre comenteaza, pai sarakiilor cine va opreste sa faceti afaceri ? Ah da, lenea ! Toate localurile misto din oras sunt detinute de armani, putorilor ! La munca cu voi ca avem nevoie de ospatari si curieri ! Injurati politicienii de la conducere care va fura si pe care ii votati pentru ajutoare sociale. Sunt toti romani de-ai vostri ! Lepre ordinare ce sunteti hahaha
13
44
ciupanilor!!!!
20
6
Dupa 25 de ani.
26
1
Sesizez ca toate terasele ce au functionat pe domeniu public apartin machidonilor. O fi coincidenta....zic si eu....
46
5
Calvar pe machedoni, trebuie sa respecte legea.
43
5
Cretinism cu caractere nepermise
16
4

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108