REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.3° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.3° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

TERASA ROMÂNEASCĂ din zona CAZINO MAMAIA va fi DEMOLATĂ!

TERASA ROMÂNEASCĂ din zona CAZINO MAMAIA va fi DEMOLATĂ!

Replica API 7 iulie 2020 | 00:22 7558

O terasă din zona Cazino va fi demolată, pentru a face loc unei clădiri cu 2 etaje, cu destinația de alimentație publică și cazare. Investitorul este proprietarul hotelului Splendid, Mihai Ticu. Societatea pe care o deține, SC Danadi SRL, consultă publicul cu privind elaborarea Planului Urbanistic de Detaliu - "imobil P+1-2E alimentație publică și cazare - Statiunea Mamaia, zona Melody Cazino Castel”. Planul urbanistic de detaliu are ca obiect determinarea condițiilor de amplasare pentru noul obiectiv.

În momentul de față, pe amplasament funcționează un imobil cu terasa Românească, și este situată chiar la promenadă, vizavi de Cazino. Terenul, achiziționat de SC Danadi SRL în 2002, pe care urmează a fi realizată noua investiție, va fi liber de construcții, în urma demolării.

În zonă, există o restricție de construire pentru imobilele din zona de protecție a Cazino Mamaia, conform PUZ-ului stațiunii Mamaia, aprobat prin Hotărârea Consiliului Local Constanța nr. 121/24.05.2013

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Impuscati in piata publica ca la chinezi toti hotii. Confiscarea averilor ilicite.Schimbarea constitutiei.
3
0
trebuie sa dispara! Muie machidonilor puscariabili!
3
0
Nu mai vrem niciun fel de constructii in Mamaia.
4
1
Nicusor umflatu infractorul ce zice? Pai e a lui..hahaha
5
1
Esalonul 3 a lui porkis si mazarica. Acesta este Tsicu patron la casa taralbaneasca si la hotel splendid, 4 clase seico da aere de var cu printul charles.
4
1
Chiar nu inteleg de ce dracu mai lasa faleza... De unde dracu au pus ei mana pe aceste terenuri... O sa ajungem sa si ia si luciuri de apa bulangii astoa
8
0
votul trebuie sa fie masiv contra actalei administratii . pe urma angajati arhitecti straini de oras , inspectori straini de oras si demolat fara mila tot ce nu arata legal si a statiune .
15
1
Si cotetele lu Matichescu rezista ?
11
0
Cand curatati tot ce e in jurul Cazinoului?! Ce cauta acolo mizeriile alea de carciumi si de terase? Ale cui sunt? Unde se duc banii?
16
0
Mirelo poate ne zici si noua de ce inchizi comentariile la toate articolele cu Chitac.
11
1
eliberati zona,acolo a fost un parc frumos ,un cinematograf de vara,ati umplut zona de buticuri cipane
20
1
Mai Stere mai pune mana pe un abecedar si tu,si recomanda-l si machidonilor tai ca sunteti batuti in cap rau de tot.
19
3
Ce manglocardeala proasta!Auzi,se consulta publicul!Pe cine il doare in pula de ce zice publicul,sau cand a avut vroeodata ceva de zis publicul sau cand s-a luat in considerare vreo opinie a publicului?Mai bine consultati ursii polari!Astea numai in Romania se intampla ,de aia e o tara de cacat!Sau aia cu merge unul singur cu masina intra in pom si mierleste si se deschide dosat de cercetare penala pentru omor din culpa!Ce rost mai are?V-a dati seama cate resurse si bani cheltuiti aiurea!Si sunt dosare care zac de ani de zile prin sertare...
32
1
Demolati si Satul de Vacanta , secati Lacul , sa turnam betoane , sa facem ca frumosul sa fie urat....asa cum ne place noua ! Hai sa ne luam masini , cat mai multe , cel putin 3 de fiecare familie , hai la shorma si kebab... Suntem cateva sute de mii care lasam la soarta Orasului la cheremul catorva bisnitari , ne meritam soarta , adio...Constanta !
48
3
PSD, patriotii lui peste.
17
7
Nu va mai saturati de ziduri.Tot ce e in aer liber nu va satisface....aveti diar gandul la bani nu la oameni! Ati sufocat Mamaia cu constructiile aberante.
41
1
E bine ca machedoni face investiti in Mamaia
13
33
cat mai multe betoane
35
1
Au distrus Mamaia k statiune si loc de plimbari.Nu mai exista oaza de verdeata,greu gasesti loc de parcare.Dupa ce va face P2 va cere ink 2 etaje sa construiask.Bagabonteala k in Romania nu exista,bineinteles cu ajutorul autoritatilor corupte kre elibereaza autorizatii.
64
2

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108