REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Terente de Ostrov a RECIDIVAT! Victima spune că a fost lovită cu SABIA!

Terente de Ostrov a RECIDIVAT! Victima spune că a fost lovită cu SABIA!

Replica API 30 aprilie 2020 | 00:00 6210

Alin Constantin Argintaru, care a fost condamnat în trecut la ani grei de închisoare pentru viol, lipsire de libertate și nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, a recidivat. Acum a fost trimis în judecată pentru lovirea sau alte violenţe, după ce a agresat un vârstnic. Victima a precizat că a fost lovită cu o sabie, însă există posibilitatea ca leziunile să fie produse prin lovire cu portiera unui vehicul.

Alin Constantin Argintaru

Alin Constantin Argintaru este cunoscut ca un om violent, cel puțin așa era descris de anchetatori în urmă cu mai bine de 10 ani, atunci când a fost judecat pentru mai multe fapte. Mai exact, se pare că ar fi violat două adolescente, după ce le-a amenințat cu pistolul cu gaze și cu sabia pe care o purta cu el. Acesta avea un internet cafe în Ostrov și devenise, după cum spuneau cei de acolo, spaima localității. Acum, după ce și-a ispășit pedeapsa, a fost, din nou, trimis în judecată, dar pentru lovirea sau alte violenţe, parte vătămată fiind un vârtsnic, Florea M.. Dosarul a fost înregistrat la Judecătoria Medgidia, pe 28.04.2020, urmând a se stabili primul termen în proces.

Conflict mai vechi!

Potrivit informațiilor noastre, este vorba despre un conflict mai vechi între Argintaru și fiul persoanei vătămate, izbucnit pe fondul animalelor. Ambii au terenuri în zona bălții Oltina, iar animalele unora ar fi intrat pe parcelele celorlalți și tot așa. Astfel, în seara de 17 aprilie, conflictul a continuat, dar cu tatăl celui în cauză. De la schimbi de replici s-a ajuns la violență fizică, partea vătămată fiind lovită la nivelul capului și feței, ea susținând că a fost lovită cu o sabie, însă medicii au stabilit că leziunile ar putea proveni din lovituri cu portiera unui vehicul, întrucât, potrivit declarațiilor părților, Argintaru se afla în mașină și ar fi deschis portiera intenționat, lovindu-l pe vârstnic până ce l-a pus la pământ. Acesta a avut nevoie de 8-9 zile de îngrijiri medicale.

Viol, lipsire de libertate și arme, în urmă cu mai bine de 10 ani

Argintaru a fost descris ca un Terente de Ostrov. În 2008 a fost condamnat dedfinitiv la 8 ani de închisoare, după ce ar fi violat două adolescente. Acesta le-ar fi racolat pe domeniul public, le-a amenințat cu un pistol și cu sabia, după care le-a luat cu mașina, le-a dus la localul pe care îl administra și le-a violat. Argintaru a negat acuzațiile, inclusiv după ce a fost condamnat.

Liliana IONIȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Un prieten ca nimeni altu
0
1
cate nu se fac in ostrov
0
0
Pai cum sa l vada cineva pe ala fara permis? Cu 3, 4 kg de peste se uita. I au condus foamea pana sa ajunga marcel la ei. Acum au ajuns smecheri In felul asta au grija politia romana de cetateni. Adunand de la fiecare cate putin
1
1
Veniti la Ostrovit sa vedeti ce face patronul cum isi bate joc de oameni dar toate la timpul lor
1
0
Da saracia de Maroin ca umbla cu masina prin Oltina fara permis nu se vede ca de toata politia vine la peste .Legea trebuie sa fie lege pt toti
3
2
ACEL BATRANUL PU...LI ARE DOUA DOSARE LA politia baneasa de lovire...a unor cetateni din oltina ...
1
3
Smecherii stau la umbra nu se arata asa ca deduceti
2
0
paul si maria au venit largiti de la mititica sau ai uitat ca la mititica sau indragostit ...hoti de buzunare ..
1
0
brat de fier un pitic porno care ii fu altu nevasta .un mare jeg care ati mancat pe caiet ani de zile de la argintaru
5
1
Mai devreme sau mai tarziu o sa i se ia lui ala de darimatura de sora ta.atunci sa te tii!!o sa devii cwr de fier!!
2
0
Cind scapi de la puscarie te astept Terentele pulii la Oltina sa te largesc.sa nu mai fi tare in gura.si zi lu mata sa nu mai insiste nicaieri ca nu scapi.esti halit.
3
0
Politia baneasa isi umple porbagajele de peste de la marcel borfasu si il pupa in cur pentru o coada de peste Rusine politistii de la baneasa
5
4
MARCELEE DE LA BUGEAC LASA CURVELEE LUI PAUL VA ESTE FRICA CA VA IA PASUNEA DE LA OLTINA? CAT O SA MAI REZISTATI PE ACOLO VA VINE SI VOUA SFARSITUL. TOTI O SA AJUNGETI LA PUSCARIE. VA CADE GUVERNUL VOSTRU CAT DE CURAND. TERMINATI CU HOTIILE SI MINCIUNILE CA SA INTRETINETI CURVELE DIN OSTROV.
4
1
tik tok...cand i-ai supt-o nu o mai avea mica? Jigodie ce esti tu!!!!
3
1
tik tok nu el are pula mica .mata are gura mare .....cheie facuta de tigani din ostrov ai lui Paul jugodii intretinute de patroni care au balta oltina si balta bugeac...care din intamplare erau cu curvele la iarba verde....si mosu era turnatoru lor si a fost dus fortat la spitaL DUPA CE A REFUZAT SALVAREA ...DAR JIGODIA CARE A SCRIS ARTICOLUL A UITAT SA SCRIE SI ADEVARUL...
5
1
masa umbla sa-l scape din parnaie a reclamat toti gaborii si procurorii
7
2
toate femeile cu care a umblat acest cretin s-au plans apoi ca prostul o are f mica... de aceea idiotul este frustrat !
13
3
Indivizii periculosi creaza probleme romanilor. Ca atare,romanii ar trebui sa faca demonstratii,eventual sa faca reclama localitatilor pline de interlopi,sa nu mai fie vizitate,contactate de nimeni pana cand autoritatile nu asigura siguranta publica. De exemplu,sudul Romaniei sa nu mai fie vizitat de turisti,litoralul la fel,asta sa contina banerele demonstrantilor. ,,Nu venit pe litoral,ca e plin de banditi!'' Ce va urma? Pai ,,otoritatili statului'' vor fi silite sa mai si munceasca,adica e ca un fel de sonerie de ceas desteptator. Avem ,,otoritati'' si legi,doar ca ne e frica in tara.
5
4
Terentele,are teren la Oltina??unde?la Demircianu,la Valea Mare,la Suat?fi ti seriosi,ca i i intindeam pielea precum indienii pe timpuri...
11
2
Sa vedem ce spun magistratii de la judecatoria medgidia..nu prezinta pericol public,poate sa-I bata asta si pe parintii lor sa vedem daca le convine....
10
3
Stati ca vin acum speciali aia din justitie care dupa ce ii condamna spun ca asta este un recidivist care a mai facut cativa ani de puscarie in trecut,ani care i se scad din condmnare.Pentru ca asa sunt legile facute de parlamentari penali din Romania care spun ca daca te-ai apucat de:furat,talharit,violuri,omoruri sau alte fapte penale trebuie sa te tii de activitatile astea.
7
4
Spanzurati javra in public! Altfel nu ne mai curatim !!!
19
3
Lagar siberia 25 ani. Este programul care il avantajeaza.
22
4
De ce acest individ mai este in libertate ? Pentru asemenea fapte ar trebui omorat cu pietre.
17
6
inzestrat! si bine intentionat, nu golan recidivist,argintaru nume de tigan trebue pastrat la ascuns si muncit ani multi si bine!
15
3
Nenorocit care trebuie sa zaca in puscarie.
26
3
Ca asta sunt multi la tara : violenti , inculti , cocalari si prosti facuti gramada ! Degeaba ai bani si esti viril daca iti petreci ani din tinerete in puscarie si te futi in cur !
30
2

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108