REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.4° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
9.4° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

Terenul care a ars, în Năvodari, este al fostului primar Nicole Matei. Video

Terenul care a ars, în Năvodari, este al fostului primar Nicole Matei. Video

Replica API 6 iulie 2022 | 00:00 3073

Lanul de grâu care a fost mistuit de flăcări în cursul zilei de marți, 5 iulie a.c., din Năvodari, este deținut de fostul primar al orașului Năvodari, Nicolae Matei. Acesta le-a mulțumit pompierilor care au intervenit promt și s-au luptat să stingă flăcările și le cere polițiștilor să-i prindă pe cei care i-au incendiat terenul.

Un incendiu a izbucnit în cursul serii de marți, 5 iulie a.c., la ieșire din Năvodari. Conform reprezentanților ISU, o suprafață de aproximativ 15 hectare au fost distruse de flăcări.

Se pare că terenul este deținut de fostul primar al orașului Năvodari, Nicolae Matei, care crede că tărie că focul a fost pus intenționat și le cere polițiștilor să îi găsească pe făptași.

,,Mulțumesc echipajelor de Pompieri de la Midia, chiar au intervenit promt și s-au luptat eroic să limiteze dezastrul, acum este rândul Poliției și poate de data asta prindem ,,mâna criminală” pentru ca este a treia oara când îmi pun foc; la Avicola Corbu au ars de vii câteva mii de pui, apoi la două săptămâni au pus foc peste gard la vegetatia uscaăa de la Legmas SA și acum mi-au dat foc la un lan de grâu ce trebuia să-l recoltez pentru Fermă! Pentru asemenea infracțiuni ce pot deveni crime avem Procurori ? Pentru cârcotași; nu am asigurare deci e pagubă, iar terenul îl am cumpărat încă din anul 1999 cu 8 ani înainte să devin Primar ca de altfel toate proprietatile ce le dețin!”, spune fostul edil.

Video:

A.V.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
minte ca nu are asigurare, de aia a si facut-o ca il costa prea mult sa recolteze a luat subventia la semanat si apoi i-a dat foc adica primeste bani din doua parti munca putina dar nu e ptr toata lumea chestii astea e si ceva stres adevarat dar sistemul functioneaza ca-s tovarasii lui de ani de zile la butoane
0
1
Ce fata de bou.Un agramat cu un scris de clasa PREGATITOARE.A FURAT TOATA PLAJA navodari.
0
1
Il cunosc, un libidinos pus pe capatuiala, asemenea specimene trebuiesc rase
0
0
ca meriti bai panarama.
0
0
Clanul boroilor de la Navodari
1
0
A draq cyoara. Mai face doi trei ani de cusca si ramane cu banutii si terenurile. Il doare in paispe. Merita direct glontul in ceafa in stil bolsevic
2
0
...i-a dar foc, se practica ! A avut grija cat a furat la PRIMARIA NAVODARI sa se chiverniseasca puscariasul ! Dar mai e putin si va fi din nou incarcerat la Penitenciarul Poarta Alba , caci DUMNEZEU nu doarme ! Din cauza unor imputiti ca asta au saracit romanii si Romania arata astfel ! Iar beizadeaua de fii-su se da balena pe Promenada in ultimul model de BMW , futwle neamul de borfasi !!!
2
1
La Antena 3, Mihai Gadea zicea ca din cauza incalzirii globale. Minte ala cum respira.
0
0
A dat foc , o practica ptr Golani, gen Mateius , doar are prieteni
1
1

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369