REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
11.4° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

Teribil: un tânăr de 27 de ani, care rămăsese cu sechele în urma unei bătăi, s-a spânzurat

Teribil: un tânăr de 27 de ani, care rămăsese cu sechele în urma unei bătăi, s-a spânzurat

Replica API 5 august 2014 | 00:00 147

Suicid în Inel II

Suicid în Inel II

Tragedie într-o familie din Constanţa. Un tânăr de 27 de ani a ales să-şi pună capăt zilelor într-un mod cât se poate de cumplit. Acesta s-a spânzurat în timp ce se afla la domiciliu, mama lui fiind ţintuită la pat din pricina unei boli grave. Teribilul eveniment s-a petrecut în noaptea de duminică spre luni (3 spre 4 august), tânărul fiind găsit fără suflare, spânzurat, în domiciliul în care locuia cu părinţii, la blocul IV, situat pe strada Solidarităţii.

Vecinii au menţionat că victima avea probleme psihice după ce fusese implicată într-o bătaie, acum vreo 7 ani de zile. "Avea probleme psihice, rămăsese cu sechele. Mă uitam la el, pe geam, şi vedeam cum se plimbă prin parcare, în cerc. El a fost implicat într-un scandal acum vreo şapte ani de zile, chiar aici, în faţa blocului. Era puştan pe atunci şi s-a bătut cu mai mulţi. Probabil că a fost lovit puternic la cap", a declarat un vecin, menţionând că tinerii ar trebui să se gândească de mai multe ori înainte de a recurge la violenţă pentru că se poate ajunge la asemenea cazuri. Totodată, părinţii tânărului au probleme de sănătate, mama fiind ţintuită la pat. Oamenii legii au menţionat că trupul neînsufleţit nu prezenta semne de violenţă şi că tânărul a mai avut două tentative de suicid în trecut. Trupul tânărului a fost depus la morgă în vederea efectuării necropsiei. "La data de 4.08.2014, ora 00.30 poliţiştii Secţiei 4 au fost sesizaţi prin 112, de către un echipaj SMURD despre faptul că, într-un imobil de pe strada Solidarităţii se află un bărbat spânzurat. Echipa de cercetare deplasată la faţa locului a identificat persoana decedată ca fiind S. I. R. , de 27 de ani, din Constanţa. În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că aceasta era cunoscută cu afecţiuni psihice. Cadavrul a fost depus la Morga Cimitirului Central Constanţa în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cauzei medicale a morţii", au spus reprezentanţii IPJ Constanţa.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272