REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.5° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
17.5° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

TERIBILIŞTI pe străzile Constanţei! Poliţia i-a amendat; reacţia unei tinere: ‘Ne cunoaşte lumea; părinţii noştri nu sunt încuiaţi’

TERIBILIŞTI pe străzile Constanţei! Poliţia i-a amendat; reacţia unei tinere: ‘Ne cunoaşte lumea; părinţii noştri nu sunt încuiaţi’

Replica API 23 mai 2018 | 00:00 322

VIDEO: A devenit tradiţie la terminarea liceului!

VIDEO: A devenit tradiţie la terminarea liceului!

Sfârșitul ultimului an școlar din perioada de liceu reprezintă prilej de bucurie pentru elevi, care aleg să-l marcheze într-un mod ce a devenit deja tradiție la malul mării. Așa s-a întâmplat și marți, 22 mai, când mai multe tinere s-au cocoțat pe portierele unui autoturism și au ”defilat” prin oraș.

Evenimente similare au fost înregistrate și în anii trecuți, fiind vorba despre teribilismul elevilor care doresc să-și exprime fericirea că au scăpat de viața de liceu prin a se urca pe portierele autovehiculelor aflate în mers. Mai multe tinere au fost suprinse în această ipostază în municipiul Constanța, iar participanții la trafic au filmat scena.

Un lucru foarte important este trecut cu vederea de către tinerii neliniștiți: că o tragedie s-ar putea instala în orice clipă întrucât se pot dezechilibra și pot ajunge chiar pe carosabil. Și cum se află în trafic, un alt autoturism nu ar putea evita impactul. Prin urmare, în astfel de situații nu esten exclus ca examenul de bacalaureat să fie înlocuit cu un pat de spital sau, și mai rău, cu o înmormântare. În plus, potrivit oamenilor legii, în astfel de cazuri se aplică sancțiuni la OUG 195/2002 actualizată, privind circulaţia pe drumurile publice.

Sancţionaţi de Poliţie

De altfel, poliţiştii constănţeni au reacţionat după imaginile apărute în spaţiul public! Astfel, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au identificat şi sancţionat contravențional, la regimul rutier, 5 tineri. Polițiștii constănțeni le-au vorbit totodată tinerilor conducători despre riscului accidentelor rutiere în condiţiile unei conduite imprudente sau agresive, precum cea manifestată și în imaginile din spațiul public, şi a gravităţii consecinţelor în cazul nerespectării normelor rutiere. În total, cuantumul amenzilor contravenționale s-a ridicat la 1.160 de lei.

Reacţii

Evident, au existat şi reacţii pro şi contra celor difuzate, în sensul că au existat persoane care au susţinut că: „Sunt tineri, nu s-a întâmplat nimic rău”. Da, dar se putea întâmpla! Inclusiv una dintre tinerele din imagini a ţinut să critice faptul că presa a preluat imaginile de pe şosele, Yasemine comentând că „părinţii ştiu tot ce facem; din fericire nu avem părinţi încuiaţi” şi „Ştiţi cine suntem noi şi cu ce ne ocupăm?; ne cunoaşte lumea”.

L.C., A.C.

Video:

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Viitorul Romaniei !!! Astia sunt. Smecherii constantei. Vai de capu lor dar mai rau vai de capul nostru !!!
1
0
MARFA NOUA PENTRU GERMANIA. HAI PAPUSELE SA VA RUPEM ROZETA
3
2
Limbajul asta e de absolventi de liceu??? Mai copiii, mai banii parintilor nu tin moartea deoparte!!! distrati-va, sunteti tineri si fara griji, dar nu va puneti in pericol inutil!! e plin cimintirul de monumente fastuoase si cruci de marmura de pe care zambesc copii tineri si teribilisti ca voi!! e plin de mame distruse care imbratiseaza cruci reci! nu fiti inconstienti!!
5
1
majoritatea ii injurati pentru ca au facut un asemenea gest, daca voi cand ati terminat liceul v ati strans in parc si ati mancat fursecuri e strict problema voastra. ei si au asumat un risc, de ce nu i lasati in pace?
4
7
O clipa de inconstienta si ajunge in scaunul cu rotile pentru toata viata... Liceenii nu trebuie criticati sau amendati, ci educati! Dar cum se face scoala in Romania... Pacat!
5
3
Soferita este eleva la carol si este o mare panarama. Face servicii contra cost doar prin cunostinte in care are ea incredere. Cu ce a strans si-a luat A4.
13
0
Mai sunt locuri pe marginea soselelor pentru monumente gen Mamaia daca tot au bani babacii si nu sunt niste incuiati.
8
0
incredibil, dispareti ma saraciilor. Va roade invidia, mai bine v-ar suge...Labagiilor.
2
12
parintii vostri nu sunt incuiati..sunt exact...DEMENTI ca voi...asa cum sunteti voi...si parintii vostri sunt copie la indigo...asta-i...ROMANIA...
21
4
pt.vai de voi,tu esti un muist care daca aveai sange in pula care o invoci,scriai macar o minciuna de nume sau pseudonim sau ...ceva acolo sa se vada ca macar te duce un pic...dar nu are ce sa te duca,fraiere e vba de siguranta lor,nu cat sunt de smecheri!
10
2
Multi dintre voi astia care ati comentat va ciocane moarte la usa si stati si comentati la orice poastare comunistii dracu si restul sa si vada in pula mea de carutele lor si sa se gandeasca cum fac un ban pt maine ca sa aiba ce sa puna pe masa la familie. Vai de voi comentati ca banii curati nu se fac usor. De unde pula mea stiti voi cum se fac banii atata timp cat voi sunteti niste salariati?
4
22
Atunci olpimpicii , la matematica , fizica sau istorie , cum ar trebui sa se bucure ? Cu tancu pe strada ? Nu , ei sunt discreti .
15
2
Astia au bani ca mamica sau taticu nu dau salariile celor care le muncesc, adica angajatilor alora care se milogesc pt un job, ca din munca cinstita nu face nimeni bani usor si repede. Cine face banul muncit, nu face valuri din astea ieftine, de intretinuti care nu atrag atentia cu nimic in societate. Au Audi dar nici sa se stearga corect la cur nu stiu.
12
0
Sa ii fut in gura de copii de bani gata. Dupa sunt plansi ca au murit nevinovati...mai distrug si alte vieti.
18
1
LUA v AS MORTII LA JOC LA ASTIA CARE COMENTEAZA AMPULEA futuvan gura de bulangii
4
18
MUIE LA SIFOANE . OAMENI RATATI . MUIE IN GAT .
2
16
odrasle de makedoni ,e plin cimitirul de cadavrele lor scoase din masini cu descarcerarea .acum zimbesc din niste poze color lipite pe marmura
22
1
Va cunoaste lumea, ale naibii dara de sugatoare de copii cruzi.
24
2
Toti liceeni fac asa ceva, nu sunt primii!Ce oameni frustrati
5
14
masina deriei, beizadea plina de bani de la tati.maine o.vad analfabeta in patlament cu bac si facultati luate pe pile si bani. traiasca romanica. nu ne facem.niciodata bine
22
2
Niste handicapati
19
1
Da de ce filmezi si pui pe net ? Ce e asa wow? Ai filmat... bun...tine pentru tine. Nu ii inteleg pe frustratii astia...dupaia mai sunt si astia din militie care se baga in seama sa dea amenzi.
9
28
Baaaaa jegurilor, cand s a bagat legea ca n-ai voie sa iesi pe geam la autoturism in mers...ne-ati intrebat si pe noi daca ne convine legea? Inainte cand se pleca de la liceu cu caruta nu era pericol sa cada carutasii pe carosabil?? Fmm de militieni comunisti...pe masina lor, pe viata lor dati voi amenzi ca sunteti voi buricu din pizda. Huuuuaaaa!! Gardieni ciochisti, o sa va futa in cur copiii astia cand o sa iasa in strada pe legale si pe arogante.
1
33
Daca nu respecti regulile ce tin de civilizatie esti un mare cacat,indiferent de numarul diplomelor sau inaltimea functilor detinute. Si da,prostia imreuna cu teribilismul duc de multe ori la finaluri dureroase,insotite de mesaje pline de compasiune pe feisbuci. Vai,ce tineri,aveau viitorul in fata si au crapat dracului din prostie,ca au vrut sa se dea mai mari decat ruda de Parizer !
32
3
Comentati ca ultimii fraieri... Maine poimaine va rugati sa va anagjeze saraciile dracu
12
38
Haha ce va mai dati cu parerea fir-ati ai dracu de saracui, ce va intereseaza ma pe voi daca au parintii bani de masini sau nu , pai daca voi sunteti puturosi si nu munciti de unde ma sa aveti ? Mars la munca putorilor lasati ziarele si comentariile online la ora asta , taximetristi si paznici trantori care sunteti voi , sa va vad nevestele si fiicele pe varianta la bariera cum ard cauciucuri asta va doresc.
8
42
Ce panarame penibile
22
5
Trimiteti tarfele la mine. Sa-i umplu gura mai ales lu' tarfa aia bruneta din stanga !!! Ce-i mai plac ''copiii cruzi'' !
20
2
Taram-mi-as coatele peste ochii tai, parvenitule !
2
22
Da,fata cu ,,buhaiul,, scos pe geam are parinti care nu sunt incuiati!!?!!Ce bine!!!Cand vor fi instiintati de catre sectorist unde sa-si adune odrasla acasa sa stie ca raman ,,descuiati,,
27
2
Tarfelor care au comentat inaintea mea
4
19
Saracie esti tu ma, cacanarule ! Mie nu mi-a cumparat tata masina, dovada ca nu am facut niciodata ce fac inconstientii din filmuletele postate.Lor nici nu li s-a uscat cerneala pe permis si deja fac asemenea lucruri ? Pai ma dobitocule, idiotu ala cu mamaliga in geam, nici macar nu are reflexele formate in caz de se intampla ceva.Se pierde cu usurinta.Si inca ceva, sa stii ca eu nu-s agent de paza, am invatat de mi-a iesit pe ochi sa-mi iau masini.Asa ca, mai du-te-n pula mea de imbecil sustinut de ma-sa si ta-su !
38
5
Daca ti-a luat tati un Audi A4 nu inseamna ca esti vreo mare vedeta , poate te stie lumea in comuna la tine dar in oras esti prea micuta !
42
5
Frustratilor va ustura curu de foame dar va dati cu parerea pe aici, vedeti-va ma de treaba ca are cine sa-i tina pe tinerii astia frumosi acasa , nu toata lumea din constanta e saraca ca voi , amaratilor .Ia recunoasteti majoritatea din voi sunteti agenti de paza nu-i asa ? Hai succesuri multiple si pofta buna cand va mancati salamul pe ziar la munca .
13
63
Peste 2 luni in somaj asistati sociali.Panaramele secolului XXI
56
6
Cine pula mea sunteti anonimelor?
50
3
cunosc pe toata lumea din oras da de astia nu am auzit ,merita investigat sa vedem cu ce se ocupa de se lauda asta asa.
46
3
Adunatura de handicapati.
51
2
Ne cunoaste lumea ca suntem niste panarame,,,,fetite de centura.
63
3

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102