REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.6° ConstanÈ›a Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.6° ConstanÈ›a Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

TEROARE! Femeie, BĂTUTĂ cu bare de FIER și BÂTE

TEROARE! Femeie, BĂTUTĂ cu bare de FIER și BÂTE

Replica API 3 ianuarie 2021 | 19:51 3462

O femeie din Constanţa a cerut ordin de protecţie împotriva fostului concubin, L.S. Aceasta a avut o relaţie cu pârâtul, din care au rezultat doi copii, o fată care stă cu victima și un băiat de care au grijă părinții agresorului. Pe toată durata relației dintre cei doi, pârâtul a agresat-o fizic și a bătut-o cu tot ce a prins la mână, inclusiv cu bare de fier și bâte, existând și plângeri penale în acest sens. De frica lui L.S., victima stă închisă în casă împreună cu minora, nu o poate scoate nici afară la aer.

Declaraţiile reclamantei

La interpelarea instanței, reclamanta arată că a avut o relație de concubinaj cu L.S., din care au rezultat 2 minori. Pe toată durata relației dintre cei doi, pârâtul a agresat-o fizic și a bătut-o cu tot ce a prins la mână, inclusiv cu bare de fier și bâte, existând și plângeri penale în acest sens. De asemenea, reclamanta învederează instanței că îi este teamă de pârât, fapt pentru care stă închisă în casă împreună cu minora, nu o poate scoate nici afară la aer. Pârâtul este o persoană violentă, agresând-o atât fizic, cât și psihic de-a lungul relației dintre cei doi. De 2 ani de zile părțile nu mai sunt împreună, iar pârâtul o amenință și o urmărește pe străzi. A arătat că, celălalt copil al lor, băiatul în vârstă de 6 ani, locuiește cu pârâtul, de el având grijă părinții pârâtului și îl vede mai mult prin intermediul apelurilor video, iar în privința minorilor nu există hotărâri judecătorești care să stabilească exercitarea autorității părintești sau stabilirea domiciliului celor 2 minori în vreun fel.

L.S. a ameninţat-o pe fosta concubină că îi aplică 20 de lovituri de cuţit în cap

În urma convorbirilor dintre ea și pârât, L.S. a amenințat-o că o omoară, că îi aplică 20 de lovituri de cuțit în cap, că îi rupe mâinile și picioarele dacă află unde locuiește. Mai arată reclamanta că pârâtul este violent verbal și față de fata lor, dar și cu reclamanta de față cu minora, folosind injurii și expresii jignitoare, precum și cuvinte obscene. În continuare, învederează instanței că pârâtul este consumator de produse stupefiante, fumează și consumă prafuri, aceste acțiuni având loc și de față cu ea.

Ce a spus instanța

Instanţa a decis emită ordinul de protecție pentru o perioadă de 4 luni de la pronunțarea hotărârii, fără somație sau trecerea unui termen, prin care a dispus: obligarea pârâtului de a păstra o distanță minimă de 100 m față de reclamantă, de reședința acesteia şi de fata minoră precum şi interzicerea oricărui contact, inclusiv telefonic, prin corespondență sau în orice alt mod al pârâtului cu reclamanta.

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
bine ar fi ca pedepsele sa fie date in natura Criminalii sa fie omoriti , violentii sa o incaseze asa cum au dat ei ,hotii sa fie pagubiti cu aceiasi suma care a furat-o si tot asa ...
5
0
In general infractorii violenti sunt pedepstit mai mult simbolic,in timp ce infractiuni fara violenta sau fara victme si pagube mari,se pedepsesc foarte sever.
5
0
Bataia aplicata asa este infractiune. De ce dati ordin de protectie si nu dati mandat de arestare? Sa stea draq la puscarie pana l descentreaza hotii adevarati cu bataia. Pai asta bate o femeie cu bata si e liber? Se drogheaza in fata copiilor si primeste doar o interzicere de apropiere? Ce asteptati doamnelor judecator sa o omoare? Femei judecator...ce experienta sa aiba panaramele in a judeca corect anumite aspecte? Terminati cu femeile politist procuror judecator. La cratita cu ele. La spalat vase chiloti si sosete. Sa se faca profesori nu magistrati sau militari.
9
1
Trebuie sa fi mare " barbat " , sa-ti bati sotia , cu o ranga de fier . Gandire de secolu 15 , ori mentalitate tipic Iran , Afganistan sau Congo .
12
1
Sa se stearga la cur onorata instanta cu ordinul de protectie. O omoara ala cand vrea, legi de cacat date de functionari de cacat intr-o tara de cacat
17
0
nu era violent si nenorocit, a facut doi copii si apoi sia dat seama ca e
6
2
Asa procedez si eu o bat pe leguma mea Mihaela pana o descentrez.Cand sunt mort de beat si drogat sa dispara din fata mea.Dar cand sunt eu treaz ???
7
3

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367