REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.8° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.8° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

TEROARE pe STRĂZILE din CONSTANȚA: Mașini cu numere FALSE și BEȚI la VOLAN

TEROARE pe STRĂZILE din CONSTANȚA: Mașini cu numere FALSE și BEȚI la VOLAN

Replica API 1 octombrie 2020 | 22:42 1898

La data de 29 septembrie a.c., în jurul orei 02.10, patrula mixtă, formată dintr-un polițist din cadrul Secției 4 și jandarm al G.M.J. Tomis Constanța, a identificat un tânăr, de 19 ani, care a condus un autoturism pe bulevardul Aurel Vlaicu din municipiul Constanța, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule și fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare de 0,55 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La data de 29 septembrie a.c., în jurul orei 10.20, polițiști din cadrul Secției 5 Rurală Cogealac au identificat un bărbat, de 64 de ani, care a condus un autoturism pe strada Zorilor din localitatea Mihai Viteazu, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule și fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare de 1,07 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La data de 29 septembrie a.c., în jurul orei 15.00, polițiști din cadrul Poliției municipiului Medgidia au identificat un bărbat, de 53 de ani, care a condus un moped neînmatriculat pe bulevardul Independenței din municipiu, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. În urma verificărilor, polițiștii au stabilit faptul că acesta avea montate numere de înmatriculare false.

La data de 29 septembrie a.c., în jurul orei 19.50, polițiști din cadrul Secției 1 Rurală Constanța au identificat un bărbat, de 45 de ani, care a condus un autoturism pe strada Ciocârliei din comuna Cumpăna, fiind sub influența băuturilor alcoolice. Întrucât acesta a refuzat testarea cu aparatul etilotest, a fost condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La data de 29 septembrie a.c., în jurul orei 20.00, polițiști din cadrul Serviciului Rutier Constanța au identificat un bărbat, de 32 de ani, care a condus un autoturism pe strada Portului din orașul Ovidiu, iar la un moment dat, în dreptul unui imobil, a surprins și accidendat ușor un bărbat, de 72 de ani, care s-ar fi angajat în traversarea străzii, în fugă, prin loc nepermis. În urma testării pietonului cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare de 1,11 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate.

În cauze, au fost întocmite dosare penale.

L.I.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Veniti la Navodari dar numai daca aveti bemeveuri si mertane. Doar ei pot parca unde vor scula lor, li se rupe de scula pulitiei.
1
0
si va face ordine, in cativa ani buni se vor rezolva multe in Constanta si pe.... mare!
0
1
normal, pentru ca politia sta in birouri nu pe strada .
7
0

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367