REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
13.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

TEROAREA de la gunoaie: „căutătorii de comori” fac prăpăd!

TEROAREA de la gunoaie: „căutătorii de comori” fac prăpăd!

Replica API 8 octombrie 2016 | 00:00 225

Nici o zi fără probleme cauzate de stilul „smuls” al anumitor indivizi! Locatarii blocurilor de pe Aleea Berzei din cartierul constănțean Inel II sunt terorizați de ţiganii care invadează în fiecare dimineață pubelele de gunoi din zonă. Pe lângă faptul că aceștia fac un zgomot infernal la o oră matinală, aruncând sticle de plastic, lasă și o mizerie de nedescris după “festin”.

În urma obiceiului creat, aceștia au devenit ceasul deșteptător al locuitorilor din cartier. „Cetățenii plătesc taxe și impozite, în speranța unui trai decent și civilizat, iar cei ce ar trebui să ne ofere unele din serviciile plătite de noi, cooperează într-un mare fel cu acești "căutători de comori" reușind să păstreze multe zone uitate ale Constanței într-o mizerie de nedescris”, a declarat, pentru „Replica” de Constanța, Ionuț T., un locatar al blocului.

De asemenea, locuitorii susțin faptul că au făcut o sesizare pe o platformă de socializare către cei de la Poliția Locală. În urma sesizării făcute de către aceștia, un echipaj al Poliției Locale a fost trimis la locul cu pricina. Răspunsul lor i-a nemulțumit și mai tare pe locuitorii zonei:

„Am făcut sesizări la municipalitate și am primit răspunsuri în care acești "căutători" nu există sau nu au fost identificate niciodată în zonă în urma verificărilor efectuate de cei abilitați. Am întrebat unul din lucrătorii de la firma de salubrizare de ce nu încuie platformele și mi-a răspuns să mă adresez șefilor…”, ne-au mai precizat locatarii. Cu acest prilej, cetățenii mai trag un semnal de alarmă autorităților locale competente! Sesizarea a intrat și în atenția Poliției Locale Constanța, care promite că va lua măsuri în acest caz.

Paula SOLOMON

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614