REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.8° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
8.8° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

TERORIZATĂ de fostul SOȚ, POLIȚIA a INTERVENIT

TERORIZATĂ de fostul SOȚ, POLIȚIA a INTERVENIT

Replica API 17 ianuarie 2021 | 13:50 1781

Poliţia a intervenit pentru aplana un conflict între doi foşti soţi. Cei doi, chiar dacă au divorţat, locuiesc în aceeaşi casă, iar conflictele s-au ţinut lanţ din cauză că bărbatul consumă des alcool şi devine violent cu fosta soţie. M.L. a cerut ordin de protecţie împotriva fostului soţ, C.C., nemaisuportând comportamentul acestuia.

Reclamanta arată că a divorţat de pârât la data de 13.11.2020 însă locuiesc la aceeaşi adresă. În data de 30.12.2020 s-a întors acasă. Ușa era încuiată, a sunat la ușă destul de mult. Pârâtul a venit la ușă vorbind foarte vulgar. Acesta consumă alcool zilnic, situația fiind conflictuală tot timpul. A luat-o de geacă, spunându-i : „ panaramă ce cauți în casă?”. A lovit-o în partea dreaptă, în cap, în ureche, în picior. A intrat în camera sa însă a constatat că nu are telefonul pe care îl uitase la verisoara sa. Pârâtul voia cu orice chip să o facă să părăsească locuința. Constatând că nu are telefonul, a încercat să iasă, dar pârâtul avea în mână o coadă de mop cu care o amenința. A iesit pe palier, pârâtul îndreptându-se agresiv către ea. A sunat la vecina de alături și de la telefonul acesteia a sunat la serviciul 112. A venit poliția, însă pârâtul a continuat cu injuriile la adresa organelor de poliție și a fost dus la secție.La secția de politie au dat declaratii si s-a emis ordinul de protectie. Au fost aduși acasă de către politie, pârâtul a luat cățelul familiei si a plecat.

Ce a spus fostul soţ

Pârâtul învederează că „povestea” este cam la fel, cu menţiunea că nu a lovit reclamanta. La momentul la care reclamanta a venit acasa, se afla în baie întrucât acolo este locul în care fumează deoarece se află un ventilator în baie. Se afla sub influența băuturilor alcoolice. A deschis ușa reclamantei care l-a lovit si a cazut în bucătărie. „S-a luat după ea” însă nu își aminteste să fi pus mâna pe mop, crede ca nu s-a întâmplat acest lucru.S-au certat dar nu stie motivul, ulterior a constatat că a fost zgâriat pe nas. Probabil că a ameninţat-o, înjurat-o, dar nu a lovit-o, în altercaţia reciprocă, poate, dar din greșeală. Altercația s-a întâmplat în bucătărie, si-au adresat injurii reciproce, reclamanta trântindu-l în bucătărie. Când a ajuns acasă reclamanta a început să țipe fără motiv.După altercație, aceasta a fugit.Nu mai tine minte cum, dar era pe jos , iar reclamanta a fugit ca să nu fie bătută întrucât a amenintat-o că o bate.După ce aceasta a iesit din casă, a observat din cadrul ușii că s-a dus la vecina.

Ce a spus instanţa

Instanţa a admis cererea şi a emis ordinul de protecţie pentru o perioadă de 4 luni prin care a dispus evacuarea temporară din locuinţă şi obligarea pârâtului de a păstra o distanţă minimă de 200 de metri faţă de reclamantă şi de reşedinţa acesteia.

VirgIL STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Fake newus
1
0
alo, gramatica !!!
2
0
cum scoate o curva un fraier din casa lui
10
4

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614