REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.5° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.5° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Terorizată de fostul soţ: primeşte ameninţări cu moartea şi s-a trezit cu geamurile sparte

Terorizată de fostul soţ: primeşte ameninţări cu moartea şi s-a trezit cu geamurile sparte

Replica API 8 august 2013 | 00:00 293

Scandalagiul din Cumpăna îşi vrea familia înapoi

Scandalagiul din Cumpăna îşi vrea familia înapoi

Situaţie cumplită la Cumpăna! O femeie a ajuns la capătul puterilor, ea fiind terorizată de fostul soţ. Ce este şi mai cumplit se leagă de faptul că în aceeaşi situaţie se află şi cei doi copii minori, care sunt nevoiţi să treacă prin clipe de groază. Ameninţări cu moartea, geamuri sparte şi mobilier vandalizat sunt doar câteva din elementele la care apelează bărbatul pentru a-şi recupera familia, susţine el. De data aceasta a fost reţinut pentru 24 de ore, de către oamenii legii şi riscă să ajungă după gratii.

Totul a început în urmă cu câţiva ani de zile, când cuplul a divorţat din cauză că bărbatul o luase pe calea băuturilor alcoolice. De atunci a început calvarul, susţine femeia, care este susţinută de vecini. Nurgivan Apdula, de 34 de ani, nu a putut accepta că şi-a pierdut soţia şi copiii, hotărând să apeleze la metode neortodoxe pentru a-i recupera. Oamenii legii susţin că nu s-a întâmplat doar o singură dată, astfel de acţiuni având loc la ordinea zilei, individul alegându-se cu dosare penale şi sancţiuni, numai că, de data aceasta, a mers prea departe. A ameninţat-o pe femeie atât în scris, cât şi verbal, dar şi prin acte de violenţă. Mai exact, acesta îi lăsa bileţele în uşă, prin intermediul cărora o ameninţa că o omoară dacă nu acceptă să se împace. În alte cazuri, de regulă noaptea, victima se trezea cu geamurile apartamentului sparte, acesta situându-se la etajul doi. Fostul ei soţ se posta în dreptul apartamentului, la parter, şi arunca cu pietre. Deranjaţi erau şi vecinii, care susţin că pietrele mai aterizau şi pe la ei. În alte cazuri, Nurgivan intra val vârtej în apartament şi se apuca de vandalizat. Fie că era vorba de obiecte ce le aparţinea amândurora, sau doar ei, nu conta, se făceau una cu pământul. Însă, apogeul a fost atins serile trecute, când bărbatul s-a deplasat, din nou, la apartamentul fostei soţii, unde a făcut un scandal monstru şi s-a pus pe distrus. A spart tot ce a prins în cale, inclusiv lucrurile de pe scară, sau a altor locatari. Nurgivan Apdula a fost reţinut pe cale de ordonanţă. "Postul de Poliţie Cumpăna cercetează, în stare de reţinere pe bază de Ordonaţă, pe A. Nurgivan, de 34 ani, din localitate, pentru săvârşirea infracţiunilor de ameninţare în formă continuată, ultraj contra bunelor moravuri, tulburarea ordinii şi liniştei publice şi distrugere, toate aflate în concurs real, întrucât s-a deplasat la domiciliul fostei soţii, unde a provocat scandal şi distrugeri la bunurile comune ale locatarilor, cât şi ale fostei soţii", au spus reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa. Menţionăm că bărbatul a lucrat ca şofer pe o maşină de distribuţie, dar şi-a pierdut locul de muncă din pricina consumului de băuturi alcoolice. Acum stă acasă, principala lui preocupare fiind aceea de a-şi teroriza fosta soţie şi copiii. S-a mutat la mama lui, care se consideră depăşită de situaţie. Nu-l susţine deloc pe fiul ei, nefiind de acord cu acţiunile lui şi colaborând cu Poliţia pentru luarea unor măsuri. Acesta urmează să fie prezentat cu propunere de arestare.

Ce spun procurorii:

Compartimentul de informare şi relaţii publice din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa este împuternicit să aducă la cunoştinţa opiniei publice următoarele: "La data de 06.08.2013, Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa a sesizat Judecătoria Constanţa cu propunerea de luare a măsurii arestării preventive faţă de inculpatul A.N., cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ameninţare, distrugere şi ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. În fapt, în sarcina inculpatului s-a reţinut că în zilele de 18, 23, 26 şi 30.07. 2013, în baza aceleaşi rezoluţii infracţionale a adresat verbal ameninţări cu acte de violenta şi a transmis în mod direct mai multe înscrisuri cu caracter de ameninţare părţii vătămate A.M, fosta sa soţie, iar în noaptea de 05 spre 06.08.2013 a tulburat ordinea şi liniştea publică, provocând distrugeri la locuinţa aceleiasi părţii vătămate A.M, din localitatea Cumpăna". Cercetările continuă în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor de fapt şi stabilirii răspunderii judiciare.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272