REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° ConstanÈ›a Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
15.4° ConstanÈ›a Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Testamentul Lisei Marie Presley, contestat de mama ei, Priscilla Presley.

Testamentul Lisei Marie Presley, contestat de mama ei, Priscilla Presley.

Valentina CAMARA 31 ianuarie 2023 | 00:00 665

Priscilla Presley a contestat testamentul lăsat de fiica ei, Lisa Marie Presley. La două săptămâni după moartea cântăreÈ›ei, singurul copil al legendarului Elvis Presley, mama ei cerut CurÈ›ii Supreme din Los Angeles să determine validitatea documentului.

Testamentul Lisei Marie Presley, contestat de mama ei, Priscilla Presley.

Priscilla Presley nu este de acord cu o anumită parte de testamentul fiicei ei, Lisa Marie Presley. Astfel, fosta soÈ›iei a lui Elvis Presley a contestat documentul în instanță, pentru că pune la îndoială „autenticitatea È™i validitatea” lui.

Priscilla Presley a contestat testamentul fiicei ei, Lisa Marie Presley

Presa din Statele Unite a aflat detaliile juridice, după contestaÈ›ia depusă joi de Priscilla. În cadrul solicitării acesteia se contestă un amendament făcut în 2016 la testamentul Lisei Marie. Se pare că prin intermediul acestui amendament, artista i-a înlăturat pe managerul ei, Barry Siegel, È™i pe Priscilla Presley din rolul lor de administratori È™i i-a pus în locul lor pe copiii ei cei mari, Riley Keough, de 33 de ani, È™i Benjamin Keough - care a murit în 2020, la 27 de ani.

Priscilla Presley È™i Siegel sunt administratori ai averii Lisei Marie Presley în prezent È™i vor ca lucrurile să rămână aÈ™a, în ciuda dorinÈ›ei din testamentul cântăreÈ›ei, care a murit pe 12 ianuarie.

În cadrul documentului depus în instanță de Priscilla se arată că în acea parte din testament care ”ar fi semnată de Lisa Marie Presley”, numele mamei ei este scris incorect È™o conÈ›ine o semnătură care „apare în neconcordanță cu cea obiÈ™nuită”. Totodată, mama artistei susÈ›ine că fiica ei nu i-a vorbit niciodată despre acest amendament, aÈ™a cum se cerea, dar È™i că documentul nu a fost făcut cu matori, la notar.

De asemenea, în contestaÈ›ie se mai arată că Priscilla consideră că Siegel se va retrage în curând din rolul de administrator, ceea ce o va transforma oricum pe Riley Keough în co-administrator alături de ea.

ContestaÈ›ia a fost făcută la mai puÈ›in de o săptămână după ceremonia memorială realizată pentru Lisa Marie la Graceland, moÈ™ia moÈ™tenită de la Elvis Presley, potrivit spynews.ro .

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272