REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.1° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
10.1° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

"The Lego Movie 2: The Second Part", pe primul loc în box-office-ul nord american

"The Lego Movie 2: The Second Part", pe primul loc în box-office-ul nord american

Replica API 13 februarie 2019 | 00:00 271

Animaţia "The Lego Movie 2: The Second Part" a intrat primul loc în box-office-ul nord-american, potrivit cifrelor provizorii date publicităţii duminică de compania de specialitate Exhibitor Relations şi citate de AFP.

Filmul, inspirat de faimosul joc de construit, având drept eroi omuleţi galbeni animaţi, a avut încasări de 34,4 milioane de dolari între vineri şi duminică în Statele Unite şi în Canada - mai puţin de jumate decât primul "Lego Movie", care a obţinut 69 de milioane de dolari în primul său weekend pe ecrane în 2014.

În "The Lego Movie 2", locuitorii din Bricksburg se confruntă cu o nouă ameninţare sub forma unei invazii venite din spaţiu care distruge totul în calea sa. Pentru a o putea înfrunta şi învinge, protagoniştii trebuie să exploreze lumi noi şi să dea dovadă de curaj şi creativitate. Chris Pratt, Elizabeth Banks, Will Arnett, Tiffany Haddish şi Stephanie Beatriz îşi împrumută vocile personajelor animate în versiunea originală a filmului.

Locul al doilea revine unui alt new-entry, "What Men Want", o nouă versiune a clasicului film "What Women Want" (2000), cu Mel Gibson în rolul principal.

În această comedie cu Taraji P. Henson şi Tracy Morgan în rolurile principale, personajul feminin are de data aceasta abilitatea de a putea citi în minţile bărbaţilor. Filmul, în regia lui Adam Shankman, a obţinut încasări de 19 milioane de dolari.

Cea de-a treia treaptă a podiumului este ocupată de drama "Cold Pursuit", cu încasări de 10,8 milioane de dolari - un rezultat pe măsura aşteptărilor, în pofida scandalului declanşat de actorul principal, Liam Neeson, care a mărturisit că în trecut a dorit să ucidă o persoană de culoare pentru a răzbuna violarea unei prietene.

"The Upside", adaptarea americană a filmului-fenomen francez "Intouchables", cade pe locul al patrulea după cinci săptămâni de prezenţă în cinematografe, cu încasări în weekend de 7,2 milioane de dolari şi un total de 85,8 milioane de la lansare.

După trei săptămâni pe primul loc, ''Glass'', ultima parte a trilogiei cu supereroi regizate de M. Night Shyamalan, ajunge pe poziţia a cincea. Pelicula îi reuneşte pe cei trei eroi din ''Unbreakable'' (2000) şi ''Split'' (2016) într-o confruntare finală care se concentrează asupra noţiunilor de bine şi rău, tematică recurentă în ultimii ani şi în producţiile Marvel şi DC. Filmul a obţinut în ultimele trei zile 6,4 milioane de dolari şi un total de la lansare de 98,5 milioane de dolari.

AGERPRES

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212