REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.9° Constanța Joi, 9 Mai 2024
Anul XX Nr. 6724
11.9° Constanța Joi, 9 Mai 2024 Anul XX Nr. 6724
 

Theo Rose, impresionantă de gestul făcut de Florin Salam

Theo Rose, impresionantă de gestul făcut de Florin Salam

Valentina CAMARA 11 ianuarie 2023 | 00:00 282

Theo Rose își ține fanii la curent pe rețelele de socializare, acolo unde se bucură de o comunitate numeroasă, iar de această dată vedeta a mărturisit că a fost impresionată de gestul făcut de Florin Salam pentru un copil bolnav. Theo Rose a vorbit și despre videoclipul care a ajuns viral pe rețelele de socializare în care apare cântând una dintre piesele ei la Spitalul Fundeni.

Theo Rose este una dintre cele mai îndrăgite și apreciate cântărețe de la noi din țară, iar vedeta își ține fanii la curent pe rețelele de socializare cu fiecare moment din viața ei. Artista este din ce în ce mai activă în mediul online și se bucură de o comunitate numeroasă.

Theo Rose, impresionată de gestul făcut de Florin Salam

Theo Rose că a fost profund impresionată de gestul făcut de Florin Salam pentru un copil bolnav, asta pentru că manelistul a decis să cânte gratuit, iar banii din dedicații să fie folosiți pentru intervenția copilului.

''A postat Codin la el pe Facebook o poveste despre Florin Salam care a fost invitat să cânte la ziua unui copil bolnav de cancer, a mers să cânte pe gratis, a strâns bani din dedicații de intervenția de care avea nevoie copilul, la final a și completat suma pentru intervenție din banii lui. Un gest superb și cred că l-ar face orice om care și-ar permite. Din păcate, copilul s-a stins, nu a mai reușit să ajungă la intervenție.'', a mărturisit Theo Rose pe rețelele de socializare.

Theo Rose a cântat la Spitalul Fundeni

Theo Rose a devenit virală pe rețelele de socializare, asta după ce s-a filmat în timp ce cânta la Spitalul Fundeni pentru copiii bolnavi. Theo Rose a fost judecată pe motiv că a cântat manele la spital. Iată reacția vedetei!

''A fost un moment viral pe Tik-Tok cu mine cântând una dintre piesele mele "Cămașa" la Spitalul Fundeni pentru că o mămică mi-a cerut dacă pot cânta din piesa asta pentru că a ascultat-o cu ceva timp înainte fără să știe că o să-i vizităm. Nici n-am stat să mă gândesc că dacă omul se află în situație aia îi dai tot ce cere.'' a declarat Theo Rose pe rețelele de socializare, potrivit spynews.ro .

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212