REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
7.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Theo Rose și Anghel Damian nu se mai ascund! Regizorul și-a susținut iubita la gala din Râmnicu Vâlcea

Theo Rose și Anghel Damian nu se mai ascund! Regizorul și-a susținut iubita la gala din Râmnicu Vâlcea

Replica API 26 septembrie 2022 | 00:00 2255

Pe 22 septembrie, a avut loc Romanian Music Awards - Gala de decernare a premiilor industriei muzicale româneşti, la Râmnicu Vâlcea, şi a fost prezentată de Theo Rose şi Dorian Popa. Vedetele au fost surprinse pe BlueCarpet, împreună cu Ana Morodan şi Zarug care au comentat ţinutele artiştilor.

Theo Rose și Anghel Damian

Covorul roșu, înlocuit cu unul albastru

Deşi în mod tradiţional intrarea la show se făcea pe clasicul covor roşu, de data aceasta s-a făcut pe cel albastru - iar vedetele au trecut prin faţa noastră şi n-au scăpat nedescusute.

Cea care a atras toate privirile a fost Loredana Groza (52 de ani). Lori a fost din nou diva supremă, extravagantă cum o ştim, aducându-ne aminte de serialul „Regina”, unde a şi jucat, datorită accesoriilor pe care le purta atât pe cap, cât şi pe corp. Cerceii mari o scoteau în evidenţă mai ales că solista a purtat o ţinută neagră, strălucitoare şi sexy, prin care şi-a expus trupul bine lucrat la sala în ultimii ani.

Prezentatoare evenimentului, Theo Rose (25 de ani), a plecat cu limuzina de la hotel într-o rochie de prinţesă, cu o fustă imensă care era să nu intre în maşină. Pe cap a purtat o şapcă cu ţinte. Solista, acum şi actriţă şi jurată la „Vocea României”, şi-a făcut apariţia la braţul noului ei iubit, Anghel Damian, regizorul serialului „Clanul”, în care apare și Theo Rose.

Pată de culoare a serii a fost Naomi Hedman, fosta concurentă „X Factor” şi iubita lui Florin Ristei. Fermecătoarea solistă a combinat culoarea neagră cu accesorii strălucitoare şi un mini de zile mari. Şi un zâmbet pe măsură, că doar era la un eveniment cu ştaif, cu covor albastru şi multe vedete. Cei doi iubiţi s-au sorbit din priviri şi au fost mereu veseli şi jucăuşi!

Ana Baniciu

Ana Baniciu, strălucitoare!

Şi Ana Baniciu, care de ceva timp cânta cu DJ Project, a întors toate privirile datorită ţinutei decupate în faţă, în partea de jos şi plină de accesorii strălucitoare. Simpatica solistă a cam tremurat de frig, însă a meritat pentru că a primit o mulţime de aprecieri din partea celor din jur.

Lora a fost super sexy pe scena Romanian Music Awards. Artista a concertat, cu o fustă super mulată şi decupată pe picior, demonstrând că nu are pic de celulită.

Ştefania și Speak

Nici Ştefania lui Speak nu s-a lăsat mai prejos! Întotdeauna, Ştefania poartă ţinute unice, fără cusur, ea optând tot pentru o ţinută de culoare neagră, o rochie scurtă, cu ciorapi gen portjartier frumos accesorizaţi!

Loredana Groza

Cea mai cool apariţie masculină a avut-o Emilian, solistul cu cea mai fulminantă evoluţie din ultimii ani. El a optat pentru un costum roz din cap până în picioare cu care a atras toate privirile. Şi Ana Morodan a excelat pe covorul albastru, alegând să poarte o capă de culoare roz, pe care a asortat-o la pantofii roz cu pietricele. Poate că a fost una dintre norocoasele care nu a simţit atât de tare frigul de afară, scrie click.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614