REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.8° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
8.8° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Tibi Francezu, care l-a împușcat pe Beinur, a fost trimis în judecată!

Tibi Francezu, care l-a împușcat pe Beinur, a fost trimis în judecată!

Replica API 13 mai 2022 | 07:37 8088

Nuredin Beinur a fost protagonistul unei răfuieli de tip mafiot, în noaptea de 18 spre 19 martie. ”Fratele” lui Adi Mutu a fost împușcat, cu un pistol cu gloanțe de cauciuc, în cap, mâini, abdomen, picioare. Potrivit informațiilor noastre, cel care l-a împușcat este Neicu Tiberiu Ștefan, supranumit Tibi Francezu. Pistolarul de ocazie a fost trimis în judecată pentru nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, pe 13 mai 2022 magistrații din cadrul Judecătoriei Sectorului 1 București urmând să stabilească măsurile preventive care vor fi luate împotriva lui Neicu Tiberiu Ștefan.

Povestea începe vineri, 18 martie, spre miezul nopții, când, la restaurantul ”Voievodal„, era petrecere mare. Interlopii chefuiau pe ritmuri de manele și cu băutură din belșug. Era ziua unuia dintre frații Caran, cunoscutul clan de interlopi din București. Spiritele aveau să se încingă în zori, pe la 4:30, când Nuredin Beinur a intrat într-un conflict verbal cu Tibi Francezu. L-ar fi înjurat de mai multe ori, iar acesta avea să acționeze, jumătate de oră mai târziu. Beinur a fost chemat afară, în fața restaurantului, a ieșit, iar acolo a fost întâmpinat de mai multe persoane, între care Tibi. S-a tras cu pistolul cu bile de cauciuc în Beinur. A fost nimerit în cap, în mâini, în corp, în picioare. Imediat, din restaurant și-au făcut apariția amicii lui Beinur, care i-au sărit în apărare. L-au bătut măr pe Tibi Ștefan, l-au lăsat într-o baltă de sânge, astfel că amândoi protagoniștii au ajuns la spital.

Cine este Tibi Francezu

Neicu Tiberiu Ștefan, zis și Francezu, este cunoscut în Constanța ca un apropiat al lumii interlope, dar nu are titlul de bătăuș, mai degrabă e un individ care nu dă înapoi. De numele lui nu se leagă scandaluri notabile, iar afacerea lui ar fi, în principal, cu ceasuri scumpe. Simplu, le cumpără mai ieftin, le vinde mult mai scump. El a fost implicat și într-un dosar alături de Daniel Rafte, în care a fost persoana vătămată. Potrivit informațiilor noastre, Daniel Rafte i-ar fi vândut un autovehicul lui Tibi Francezu, parte vătămată în cauză și, pentru a recupera suma de 100.000 de lei plus TVA, a trecut la acte de huliganism. Mai precis, Rafte ar fi terorizat persoana în cauză, șantajând-o și amenințând-o cu moartea. Acest dosar a ajuns deocamdată la procurorul care l-a instrumentat, pentru necompetenţa organului de urmărire penală.

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
O trimite la p**a pe nevastasa !
0
0
Don't be Pig's you Donkey's
0
0
a avut nevoie de argati ca sa-l bata pe sfrijitul asta! Interlopul piszdii si asta!
1
0
POVESTE CU P****I
0
0
T**i un gunoi
0
0
Expirati scursuri
0
0
Trebuia sa foloseasca munitie de razboi , nu bile de cauciuc !
1
0
Bine ca na murit ca nu are cine sai ia locu pentru ca eu nu sunt pregatit sa fiu sefu interlopilor de la litoral
0
0
In ce tara si egim traim.Un t***r semianalfabet a ajuns mare vedeta.
1
0
Send him back to China
0
0
Vinery 18 mai, esti praf. Ce fumezi?
0
0
Vaiplvoastra
0
0
sa te tavaleasca un Tibica de-asta de fata cu toata lumea.
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614