REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

ȚIGĂNIE pe variantă! Oborul s-a mutat ABUZIV în stradă. Poliția Locală a intervenit

ȚIGĂNIE pe variantă! Oborul s-a mutat ABUZIV în stradă. Poliția Locală a intervenit

Replica API 21 mai 2018 | 00:49 1876

Domeniul public de pe bulevardul Aurel Vlaicu din Constanța a fost ocupat de către comercianții care vând șosete, oale și tigăi în plină strada. Asta pentru că, din câte se pare, oborul de duminică nu s-a mai ținut într-un spațiu amenajat, iar vânzătorii s-au gândit să nu piardă „afacerea”. Oamenii care au trecut duminica aceasta prin zona menționată au precizat pentru cotidianul „Replica de Constanța” că este „o țigănie de nedescris”: sunt țipete, este haos și dacă este să vorbim de bon fiscal... nici vorbă!

Ulterior, un echipaj de la Poliția Locală s-a deplasat la fața locului în urma sesizărilor , iar drept urmare zona a fost eliberată de comerțul ilegal săvârșit. O echipă de la Polaris va reveni în zonă pentru igienizare.

C.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cati bogati prin comentarii.De ce nu va mutati in Monte Carlo si acolo o sa fiti doar printre bogati fara nici un sarac in zona.Nu inteleg de ce va intereseaza pe voi cine ce vinde.Sunt oameni care isi mai vand de prin casa ca au nevoie de de bani.Treaba politiei sa gaseasca hoti nu le opresti dreptul unor oameni sa castige o paine.Un hot poate sa vanda si pe internet fara probleme sau gaseste alte metode de vanzare.Oricum cei mai mari hoti ii gasesti in lanturile de retail.Iar piete de vechituri exista in toate tarile indiferent de gradul de bogatie.Trebuie organizat si curatat atat.
2
0
in ce parte o iei ca sa ajungi in GERMANIA??spre seimenii mici.sau dunarea???au..am uitat...spre Cochirleni..apoi 5 km si esti la Germania...bine zis...
3
0
institutiile statului ce fac, au adormit?
4
1
Politia locala are alta treaba,jandarmeria sta cu curvele la vrajeala,sectia 4 nu mai zic si apropo politia locala face razii sub acoperire sa prinda amaratii aia care aduna plastice din gunoaie.ce o avea cu ei,probabil au ordin de la polaris ca nu isi fac aia cu masina de plastice norma si pierd contractul si refetitor la mizeriile si ciorile alea care faceau comert si umplea zona cu gunoaie eu unul zic ca mai bn ii duce pe undeva prin camp sa vanda acolo toata ziua si mici si seminte si ce cacat vand ei
4
1
in orice tara civilizata, sunt piete de vechituri, dar bine asezate si structurate...doar la CT unde- i primarul ZERO, este tiganie...nu se pot crea conditii civilizate?...dom primar inexistent, niste mese puse intr-o incinta, nu se gasesc?...
11
1
Aduci si tu scule din Germania cum s-a lipit si un dorel de la mine de la firma de un aparat de sudura MIG care a costat vreo 2500 lei, nu? Politia nici azi nu l-a gasit pe ala, desi le-am dat toate datele. La adresa din buletin era doar luat in spatii, nu locuia acolo. Cine stie pe unde e ala, si cine stie cine a cumparat aparatul meu cu vreo 500 de lei din obor. De ce nu le vinzi pe net, unde poti fi macar identificat? Si poti sa iei si mai multi bani pe ele.
8
2
Bai bulangiilor...fac germania de 3 ani...si aduc scule in oborul ala..btot felul de scule...nu toata lumea fura..
4
4
Din cauza militiei, care nu-si indeplineste atributiile
3
1
Din cauza unor gunoaie ca tine infloreste comertul cu produse furate, bai jegule!!!
4
6
Popor de tigani
2
1
Il gasesti nou in magazin. La pret intreg, cu factura si cu garantie. Daca nu ti-l permiti, cumperi altceva, bai retardat sarac ce esti. Te-ai intrebat de ce e la 200? Poate pt ca a fost furat de pe cine stie unde? Tu, si idiotii de teapa ta, incurajati furtul si bisnita, bai cacat obosit.
15
4
Pentru redusul mintal de la 11:15,cu gunoaiele sunt de acord,pe de alta parte unde dracu'mai gasesti flex Metabo pe baterii,complet cu incarcator ,la 200 lei?
3
21
Aceeasi tiganie de pe varianta am vazut o ieri in fata Cazinoului. Tigani insirati langa acvariu vindeau baloane umplute cu gel colorat. Pe acolo se plimba straini si ne confunda si pe noi cu tiganii.
12
4
Orasu este decazut de mult !!! De cand a intrat , in aria de acoperire PSD , sub axa Videle , Alexandria , Constanta , Vaslui , Barlad. Constanta , este deconectata de ani buni , de la civilizatia oraselor din Ardeal sau Banat ....
26
6
Un fel de rai pentru amatorii de gunoaie si bunuri furate. In fiecare duminica unii il prin pe 'Mniezau de picior cand dau banii pe tot felul de ciurucuri. Mai sunt targuri din astea si prin alte orase, dar nicaieri nu am vazut atat de multe ciori care vand gunoaie ca la noi.
25
5
Faceti oamenilor targ saptamanal legal,autorizat cu bilet de intrare ce e asa greu?
16
9
Sunt in legalitate, locurile fiind subinchiriate de la prostituatele care sunt zilnic la munca acolo.
19
3
Da balciul din piata Ovidiu cu chiftele si hamsii v-a placut ?
25
7
cipaniada pesedista, sau unde duce lipsa clasei de mijloc. Traiasca partidul, traiasca PSD.Ura, ura, ura.
21
3

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272