REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.4° Constanța Joi, 16 Mai 2024
Anul XX Nr. 6731
7.4° Constanța Joi, 16 Mai 2024 Anul XX Nr. 6731
 

Tîlvăr: Mijloacele de atac utilizate de Federaţia Rusă nu au generat ameninţări militare directe la adresa teritoriului României

Tîlvăr: Mijloacele de atac utilizate de Federaţia Rusă nu au generat ameninţări militare directe la adresa teritoriului României

Victor ROTARU 3 septembrie 2023 | 15:08 870

Ministrul Apărării, Angel Tîlvăr, a declarat că atacurile Federaţiei Ruse împotriva obiectivelor civile din Ucraina sunt "nejustificate" şi "în profundă contradicţie cu regulile dreptului internaţional umanitar", precizând că, în niciun moment, mijloacele de atac utilizate nu au generat ameninţări militare directe la adresa teritoriului naţional sau apelor teritoriale ale României.

Tilvar: Mijloacele de atac utilizate de Federatia Rusa nu au generat amenintari militare directe la adresa teritoriului Romaniei

"Condamn cu tărie atacurile îndreptate împotriva obiectivelor şi infrastructurii civile din Ucraina de către Federaţia Rusă. Aceste atacuri sunt nejustificate şi în profundă contradicţie cu regulile dreptului internaţional umanitar. Structurile cu responsabilităţi ale Ministerului Apărării Naţionale au monitorizat în timp real situaţia generată de atacurile ruseşti executate cu drone, în cursul nopţii trecute, asupra infrastructurii portului Reni", a scris Angel Tîlvăr, duminică, pe Facebook.

El a transmis că Ministerul Apărării continuă implementarea măsurilor de vigilenţă întărită în spaţiul naţional terestru, maritim şi aerian.

"În niciun moment mijloacele de atac utilizate de Federaţia Rusă nu au generat ameninţări militare directe la adresa teritoriului naţional sau apelor teritoriale ale României. Ministerul Apărării Naţionale continuă, aşa cum am precizat în repetate rânduri, implementarea măsurilor de vigilenţă întărită în spaţiul naţional terestru, maritim şi aerian şi a celor de consolidare a posturii de apărare şi descurajare pe Flancul estic, stabilite conform planurilor naţionale şi aliate", a arătat ministrul.

Rusia a lansat, în cursul nopţii de sâmbătă spre duminică, un atac cu drone asupra unor părţi din regiunea Odesa, din sudul Ucrainei, lovind o infrastructură portuară de la Dunăre şi rănind cel puţin două persoane, potrivit Kievului, potrivit agerpres.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
DE CE NU DEPISTATI PESTELE DE SUB MINE CARE POSTEAZA ACESTE MESAJE DE ATATA TIMP? AVETI SI VOI BENEFICII?
3
0
Vrei senzatii noi in SEX? Acestea sunt pur și simplu picături magice care vă vor duce viața sexuală la un nou nivel. Doar încercați și nu veți regreta niciodată -----> mub.me/sblog
0
5

REPLICA

LOTO

6/49
204933262414
5/49
3573633186
joker
514837407