REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.6° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Tineretul LIBERAL constănțean a RĂSPUNS la APELUL medicilor și a DONAT SÂNGE

Tineretul LIBERAL constănțean a RĂSPUNS la APELUL medicilor și a DONAT SÂNGE

Replica API 30 noiembrie 2020 | 09:22 1840

Tinerii liberali constănțeni alături de colegii din întreaga țară au răspuns la disperatul apel al medicilor și au donat sânge pentru a salva o viață. O inițiativă a organizației constănțene a Tinerilor Liberali s-a concretizat, sâmbătă, 28 noiembrie. Mai mulți dintre membrii săi au donat câte 450 de mililitri de sânge fiecare, pentru cei aflați în suferință. La acțiune a participat și consilierul local din partea Partidului Național Liberal, Mihaela Andrei.

Este o acțiune de amploare care răspunde unei reale nevoi a sistemului sanitar medical. Tinerii au dorit să transmită un semnal de siguranță a gestului de a dona și importanța donării în aceste momente critice. Spitalul din Constanța are nevoie acută de sânge. Numărul donatorilor a scăzut radical în raport cu nevoia spitalului. Medicii fac apeluri disperate către toți cetățenii să meargă și să doneze. Pentru asta se lucrează și în weekend. Tineretul Național Liberal constențean și-a dorit să tragă un semnal de alarmă în rândul tuturor cetățenilor. ,,Sperăm ca acțiunea noastră să încurajeze cât mai multă lume să meargă la centrele de transfuzii și să doneze”, declară reprezentanții filialei de la malul mării.

Am donat cu sufletul aproape de cei bolnavi

Pe acest subiect, președintele organizației de la Năvodari, a declarat că s-a donat sânge cu sufletul pentru cei a căror viață depinde de acest lucru. ,,Am donat sânge cu sufletul aproape de cei bolnavi. De cei a căror viață depinde de acest sânge. Este foarte important să constintizăm faptul că sângele nostru ajută un om la nevoie. Din păcate, în Spitalul Județean este nevoie acută de sânge. Sperăm ca odată cu această inițiativă a noastră, să vină să doneze cât mai mulți. Știm că cantitatea de sânge donată poate salava aproape 3 vieți.”, a declara acesta.

Consilierul local din partea PNL, Mihaela Andrei, a fost alături de tinerii liberali

La acțiunea întreprinsă de tinerii liberali a participat și consilierul local din partea Partidului Național Liberal, Mihaela Andrei. Aceasta a declarat că este mândră de echipa sa. Și le mulțumește tinerilor că a putut fi alături de ei.

Gestul tinerilor a strâns foarte multe aprecieri

Țindând cont de situația actuală pe întreaga țară, tinerii au dat dovadă de responsabilitate și s-au organizat pentru a dona. La acțiune au participat mai mulți tineri din orașul Constanța și din cadrul orașului Năvodari. Gestul acestora a fost răsplătit cu multele aprecieri pe care le-am primit. ,,Bravo lor! Ei fac, ajută oamenii aflați în nevoi, fără zgomot, fără să se aștepte mulțumiri sau osanele. Mă înclin în fața lor”, a declarat un coleg de la organzația de seniori.

Acțiunea a avut loc simultan în fiecare reședință de județ

Trebuie amintit faptul că întreaga acțiune a avut loc simultan în fiecare reședință de județ, într-un efort comun cu personalul medical.

Andreea VREJOIU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Si eu am donat o roaba de cacat pentru tineri liberali
0
0
Eu donez din 2 in 2 luni si nu ajung subiect de presa. De ce promovam doar oamenii politici cand fac niste actiuni firesti? Hai sa ne laudam ca facem o fapta buna... poate mai postam si pe Instagram ca mergem la donat..
3
0
Felicitari PNL!!
2
4
au intrat lingaii de la TSD sa faca politica pe replica
3
5
mai intai de toate, s a primeasca, educatie,sanatate , bun simt si el sa doneze respect !
1
1
la munca cu tineretul liberal si userist! la munca! nu prea va place aceasta activitate, dar e unica sansa sa ne facem bine! v o zice un comunist! la munca!
6
3
Felicitari.Orice donare de singe salveaza vieti.
7
1
si tineretul psd a donat sperma tineretului liberal
9
4

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108