REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.6° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.6° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Tineretul Național Liberal Constanța are o nouă conducere

Tineretul Național Liberal Constanța are o nouă conducere

Replica API 16 octombrie 2017 | 00:05 216

Organizația de Tineret a Partidului Național Liberal Constanța a organizat, în week-end, alegerile interne pentru biroul municipal și județean, la care au participat peste 150 de tineri din 20 de organizații de tineri liberali din județ.

În urma procesului de votare, președinte al organizației municipale a TNL Constanța a fost aleasă Alexandra Barbu, în timp ce în funcția de președinte al organizației județene Constanța a Tineretului Național Liberal a fost desemnat Cosmin Sava. Procedura de vot a fost una lipsită de evenimente neplăcute, având în vedere că aceste alegeri vin să consolideze o echipă deja coagulată și să confirme o structură formată, în mod organic, de-a lungul anilor.

Fostul președinte al TNL Constanța, consilierul județean Bogdan Bola, a mulțumit tuturor tinerilor prezenți la eveniment pentru implicarea de care dau dovadă în organizațiile de care aparțin și a felicitat noua conducere, urând succes tuturor in viitoarele provocări politice.

„Experiența ultimilor cinci ani a reușit să producă în rândul nostru legături sincere, autentice, tipic liberale, contribuind astfel la formarea unei echipe puternice și eficiente. Ne dorim să fim mai respectați și priviți ca adevărata resursa umană a Partidului Național Liberal, nu doar ca pioni în campanii pentru că, privind în jurul meu la tinerii din această sală, avem oameni extraordinari de unde alege”, a afirmat Alexandra Barbu.

La rândul său, noul președinte al organizației județene a TNL Constanța, Cosmin Sava, a declarat că este mândru să facă parte din „cea mai bună școală politică pe care poate să o urmeze un tânăr în zilele noastre. Cu toate provocările pe care le avem în fața noastră, cu reușite și eșecuri, urcușuri și coborâșuri, organizația noastră trebuie să ofere societății tineri experimentați, capabili și dedicați valorilor democratice și liberale, să luăm tot ce este mai bun din ce învățăm și să demonstrăm că noi putem să fim “altfel””.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Acel moment in care apar postacii si se iau de o fuziune completa, se iau de fizic, se iau de orice dar nu de cv caci vedeti voi, nu aveti cum sa atentati la integritatea cvului respectiv sau la coloana lor vertebrala, tocmai de aceea sunteti niste slugi feseniste frustrare. Ce-i face analfabeti? ce-i face penali? un singur nume de penal si de analfabet de la TNL, INSIST.
0
0
Tot dragnea si tariceanu sunt de vina si pt rezultatul asta? Frustrati de dreapta.
0
1
Doar ciordeli au in cap analfabetii astia. Am ajuns ca voi de noi daca asta este viitorul partidului nostru. Hoti si penali la tineret.
1
4
Numai a pitipoanca nu arata fata. Face toate pitipoancele de ras. Cum sa activezi politic in loc sa stai pe banii lu iubi ? La ce fata de serioasa are e posibil sa fie singurica.
1
1
Doar pentru faptul ca nu ai fata de ea nu inseamna ca e pitipoanca.
7
0
o pitipoanca sefa la liberali! Halal ce am ajuns.
2
5
Organizatie de tineret a PNL.Sa avem pardon corecta stirea sa fi fost in felul urmator organizatie de tineret a PDLPNL in fine o harababura de asa zisi facatori de bines.
3
2
Doar 20 de organizatii de tineret din judet au participat? Restul unde sunt?
5
0
parca sunt pensionari ,,
4
1
Mult mai buna fata de fustangiu Bola, tineretul liberal prinde fata
8
2
boala picaaaaaa
9
1
Hiene si sacali ! Horga este campioana la contracte cu statul ! Mai ceva ca pe timpul USL-ului ... Iar ceilalti ar parea ei cu cas la gura , dar sunt maestrii in furaciuni ...
6
2

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108