REPLICA ONLINE CONSTANTA

23.6° Constanța Mar., 16 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6701
23.6° Constanța Marți, 16 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6701
 

Tineri agresaţi şi SECHESTRAŢI, pentru că ascundeau o fată! Agresorii, la PUŞCĂRIE!

Tineri agresaţi şi SECHESTRAŢI, pentru că ascundeau o fată! Agresorii, la PUŞCĂRIE!

Replica API 10 iulie 2019 | 00:00 351

Constanţa:

Constanţa:

Dragoste ca-n filmele de acţiune la Constanţa. O tânără s-a îndrăgostit de un băiat, însă tatăl ei nu era de acord cu relaţia, aşa că a fugit de acasă. Bărbatul, împreună cu fratele fetei şi alţi indivizi l-au sechestrat pe iubit, dar şi un amic al acestuia, i-au bătut până n-au mai ştiut de ei pentru ca, în final, victimele să recunoască unde o ascundeau pe fată. În final, indivizii au fost condamnaţi la ani grei de închisoare.

Totul s-a petrecut la data de 24 octombrie 2017, când Gheorghe Alexandru T., tatăl acestuia şi Valerică Ionuț G. au decis să le aplice o lecție unor alți tineri pentru că nu vroiau să dezvăluie unde ţin ascunsă o tânără domnişoara, iubita unuia dintre ei. În după-amiaza zilei de 21 octombrie 2017, T.E. a fugit de acasă şi s-a refugiat la domiciliul iubitului ce locuia în cartierul Henri Coandă.

Relaţia dintre cei doi nu era agreată de către tatăl fetei, cunoscut persoanelor vătămate sub porecla „LUȘ”, identificat ca fiind inculpatul Emanuel T. A doua zi, noaptea, în jurul orelor 03:00, s-au prezentat la domiciliul aceleiași persoane vătămate din cartierul Henri Coandă fratele tinerei cu încă un individ, identificați ulterior de poliţişti ca fiind ca fiind inculpații Ionuţ Valerică G. și Gheorghe-Alexandru T., însoțiți de alți membri ai familiei fetei, care i-au cerut persoanei vătămate să le spună unde este tânăra despre care i-au spus că a plecat de acasă.

De teama repercursiunilor pe care fata le-ar fi putut avea în urma predării către membrii familiei, iubitul fetei le-a spus acestora că nu știe unde este. În această situație, Valerică Ionuţ și Gheorghe-Alexandru T. i-au cerut să meargă cu ei să o caute, iar în eventualitatea în care o vor găsi, să meargă să vorbească cu familia, în vederea unei înțelegeri pentru a accepta relația. Inculpaţii au mai luat cu ei un prieten al părţii vătămate, D. E., ca o garanție a faptului că nu se va întâmpla nimic rău. De bună-voie, cele două persoane au plecat cu inculpații și însoțitorii acestora, cu un autoturism condus de către inculpatul Alexandru T. Acesta din urmă a condus, însă, direct spre Cartierul C.E.T., oprind în dreptul domiciliului fetei, unde, afară erau aşteptaţi de tatăl fetei, Emanuel T., care avea asupra sa o bâtă tip baseball, metalică, de culoare albastră. După ce au coborât din autoturism, unul din inculpaţi a început să îl lovească pe M.S. cu pumnii și picioarele în zona capului și a corpului, pe motiv că nu vrea să spună unde este tânăra. Victima a reușit să fugă pentru scurt timp, find prins însă de către inculpați, care l-au adus înapoi, tatăl fetei i-a aplicat, din nou, mai multe lovituri cu o bâtă. La scurt timp, l-au adus în curte şi pe celălalt bărbat, amicul victimei, împotriva voinței acestuia. În continuare, victima era lovită cu pumnii și picioarele de către inculpați iar un altul i-a aplicat mai multe lovituri cu o bâtă tip baseball, metalică, pentru a spune unde este fata pe carea cesta o iubea. Cei trei inculpați i-au aplicat același tratament și amicului. În cele din urmă, cei doi au dezvăluit locul în care fata se ascundea, şi anume la domiciliului victimei din cartierul Henri Coandă. Familia fetei, respectiv agresorii, au mers acolo şi, abia după ce au luat-o pe tânără de acolo, şi-au eliberat victimele sechestrate, însă nu înainte de a promite că nu vor sesiza poliţia.

Evident, cei doi a reclamat clanul la poliţie, iar poliţiştii le-au deschis dosar penal. Dosarul a fost trimis în judecată, iar în aprilie au fost condamnaţi. Alexandru t. a fost condamnat la pedeapsa de 3 ani şi 4 luni închisoare cu executare, la fel şi alerică Ionuţ, iar tatăl fetei a fost condamnat la 5 ani şi 20 de luni, tot cu executare. Cei trei au formulat recUrs, urmând ca instanţa de la Curtea de Apel să se pronunţe definitiv în acest caz pe 10 iulie.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Lege, sa nu mai acumuleze pensie cu salariu de la stat!
0
0
fata e programata la supt in Austria, vanduta pe 3000 euro la tigani
1
1
In lumea croncanitoarelor, totul este posibil.
9
0
Tigani din HC, se dau raniti, dar sa va uitati pe paginile lor de fb, sa vedeti ce arogante fac. Normal, nu platesc apa, curent, gunoi, impozit, din contra, primesc si ajutor social. Trai neneaca!
7
0
luati l pe polo de la cvoda ca el a furat banii si a spart casa
2
0
al acvariului de aur din Cernavoda.Noi rechinii,delfinii si caracudele din acvariu avem la produs peste 1000 de fetite si suntem bine mersi.Unii din noi si-au facut vile altii precum subsemnatul acum le construim avem cate doua- trei limuzine la cate 50.000 de euro plus alte plimbari in locuri neatinse de oameni pe pamant.Si asta datorita celor care nu ne deranjeaza niciodata.Vreau sa le multumesc pe aceasta cale si sa ii asigur ca isi vor primi spagile la timp si de fiecare data cat mai mult.
5
1
La recurs le da cu suspendare si sa vezi bataie ce le da la sifonari
5
2
... de culoare albastra ! Deci daca cititorii Ziarului Replica nu erau informati de culoarea barei ... nimeni nu putea dormi la noapte ! Ha Ha Ha !
10
1
i-au batut pana n-au mai stiut de ei!! si unul a luat 5 ani si 20 luni inchisoare! Bv, Mirelo!! cea mai tare ziarista!
9
3

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369