REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.7° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
12.7° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

Tineri prinşi cu peste o sută de plicuri cu substanţe psihotrope, în Costineşti şi Constanţa

Tineri prinşi cu peste o sută de plicuri cu substanţe psihotrope, în Costineşti şi Constanţa

Replica API 3 august 2015 | 00:03 159

Borsetă plină cu bani şi droguri

Borsetă plină cu bani şi droguri

Lipsiţi de discernământ şi, de multe ori, scăpaţi de sub supravegherea părinţilor, tinerii din ziua de azi aleg să îşi facă singuri rău. Cea mai nefericită cale pe care o pot lua este drumul drogurilor. Este şi cazul unor constănţeni prinşi la Costineşti cu peste 100 de plicuri cu substanţe psihotrope. O tânără euforică a fost depistată pe plaja Modern, din Constanţa, după ce a consumat o substanţă de culoare verde-maroniu.

“În data de 31 iulie a.c., în jurul orei 21.00, un echipaj din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa, aflat în misiune în zona plajei Modern, a observant o tânără care avea un comportament euforic. La vederea jandarmilor, individa a încercat să se îndepărteze din zonă şi să evite întâlnirea cu aceştia. În urma verificărilor efectuate, jandarmii au găsit asupta tinerei, două pliculeţe autosigilante confecţionate din material plastic transparent, ce conţineau fragmente de substanţă vegetală de culoare verde-maroniu”, au declarat jandarmii.

Aceştia au întocmit procesul verbal de sesizare, conform prevederilor Codului de Procedură Penală, pe care l-au înaintat împreună cu probele găsite asupra numitei T.P.L., în vârstă de 21 ani din Medgidia, lucrătorilor Brigăzii pentru Combaterea Criminalităţii Organizate Constanţa, în vederea continuării cercetărilor. Tot jandarmii au surprins în flagrant, în staţiunea Costineşti, două persoane care „comercializau” 137 de pliculeţe cu substanţe vegetale halucinogene de culoare galben-verzui şi substanţă sub formă de pulbere albă.

“Duminică, 02 august a.c., ora 00:30, un echipaj din cadrul Grupării Mobile care se afla în misiune de asigurare a ordinii şi siguranţei publice în staţiunea Costineşti, a observat două persoane care ofereau spre vânzare pliculeţe în care se afla o pulbere albă. La vederea militarilor, bărbaţii în vârstă de 28 ani, din Constanţa, au început să se agite, au mărit ritmul de mers şi s-au îndreptat către un autoturism.

Au fost somaţi, s-au oprit şi li s-a făcut controlul corporal sumar şi al bunurilor pe care le deţineau”, au declarat oamenii legii. Asupra acestora, jandarmii au găsit într-o borsetă 137 de pliculeţe cu substanţă vegetală halucinogenă, din care 21 pliculeţe sub formă de pulbere de culoare albă şi 116 de culoare galben-verzui precum şi suma de 255 lei. Cele 137 de plicuri cu substanţe psihotrope şi suma de bani vor fi predate Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Constanţa, în vederea continuării cercetărilor.

Alexandra VASILE

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272