REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.2° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
16.2° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Tinerii au făcut ravagii în spaţiile de cazare din Costineşti! Video

Tinerii au făcut ravagii în spaţiile de cazare din Costineşti! Video

Replica API 11 mai 2022 | 22:26 3095

Deși suntem încă în luna mai, pare că pe litoral ravagiile se țin lanț. Mai mulți tineri s-au adunat pentru a se distra câteva zile la mare… dar fără a avea bun simț și spirit civic, iar dacă vorbim despre cei 7 ani de acasă… aceștia lipsesc cu desăvârșire! De distrat s-au distrat, dar ce au lăsat în urmă…

Mai mulți tineri veniți care mai de care de prin țară s-au strâns în sudul litoralului pentru a se distra… ca la balamuc. Multe dintre incidente s-au întâmplat în Costinești, tinerii distrugând la propriu spațiile de cazare puse la dispoziție de către proprietari.

Spre exemplu, câteva tinere s-au amuzat copios pe rețelele de socializare ca urmare a faptului că au scos draperiile de la geam pentru a se înveli cu ele, ironizând unitatea de cazare în sensul că nu ar fi avut o altă metodă de încălzire.

Au distrus geamul de la ușa din baie

Un alt caz ce a avut loc la o altă unitate de cazare din Costinești a surprins nesimțirea crasă de care au dat dovadă turiștii prin distrugerea geamului de la baie, un alt motiv de amuzament pentru aceștia pe rețelele de socializare.

Alții, nu au ținut cont de programul de liniște, regula generală în toate spațiile de cazare și au încins o hora în baia din locul în care erau cazați, tot în stațiunea Costinești la ora 5 dimineața, fără a ține cont de ceilalți turiști care se odihneau la acea oră.

Au dormit prin mașini

Dacă vorbim despre cazarea gratuită… o putem găsi doar în mașinile personale. Și cum tinerii au fost încântați de idee, după ce s-au distrat și au chefuit în stil mare, iată că s-au retras pentru odihnă în mașină, fără a ține cont de faptul că pot fi filmați.

Iată totuși că s-a întâmplat! ”Bună dimineața, uitați cazarea… 5 stele ce să spun” a adăugat un bărbat în timpul filmării care a ajuns într-un final pe rețelele de socializare. Astfel de cazuri se întâmplă tot mai des pe litoral în spațiile de cazare, turiștii nu respectă regulile, iar proprietarii… au parte de surprize la final de sejur!

Video:

Pagubele rămase în urma acestora sunt considerabile, iar începerea sezonului estival pentru proprietari pare că ar fi început cu stângul!

Andrada SCRIPCARU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Marea, hotelurile, distractia si alte cele nu sunt pentru toti gibonii retardati!
0
0
pai ei mai stiau ce fac?sai cheme in judecata si la politie, daca au buletinele lor
1
0
Trebuiau sa se cace pe jos !
1
0
Fara ei murea si litoralul de foame bai inteligentule
0
0
boschetariidin il,if,cl,etc a venit sa manince parizer pe litoral.mare istractie la saraci,mai bine ramineati la prashila bai!
0
0
Foarte bine! Cand hotelierii nu isi vor mai batea joc, poate si turistii se vor cumintii.
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102