REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
15.4° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

Tinerii PASIONAȚI de MAȘINI s-au mutat de pe INDUSTRIALĂ în parcarea de la AQUA MAGIC! Video

Tinerii PASIONAȚI de MAȘINI s-au mutat de pe INDUSTRIALĂ în parcarea de la AQUA MAGIC! Video

Replica API 16 martie 2021 | 17:25 10236

Aglomerație mare, duminică seară, în parcarea de la Aqua Magic, unde s-au strâns zeci de tineri pentru a profita de ultimele clipe dinainte de intrarea în vigoare a noilor restricții de circulație. În timp ce unii se lăudau cu sutele de cai putere de sub capota mașinii, un bărbat a făcut paradă cu o avalanșă de decibeli. Vedeta serii fiind un sistem audio performant cu subwoofer.

Sute de tineri și-au luat mașinile și și-au dat întâlnire în parcarea de la Aqua Magic. Din imaginile trimise de un cititor al Cotidianului Replica se poate observa că nu sunt respectate măsurile de distanțare socială, iar de purtatul măștii nici nu se pune problema.

Parcarea a fost plină de tineri ce stăteau de vorbă, uneori în grupuri destul de mari, unii aducându-și chiar și scaune pliante pentru a nu obosi în picioare. Mulți dintre ei au venit cu mașinile, pe care le-au parcat, socializând lângă ele.

Video:

Au mutat locul de întâlnire

Dacă până nu de mult punctul de întâlnire era în zona industrială, acolo unde aceștia își etalau caii putere și turau la capacitate maximă motoarele mașinilor, în prezent s-au reprofilat alegând un loc, mai exact, în parcarea din fața Aqua Magic.

Video:

Andreea POPA

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sedan, sa ne anunti si pe noi cand dai a 5-a dauna la masina. Cred ca mustangu ala a vazut service de mai multe ori gunoaiele' despre care vorbesti.
3
0
Smr tata daca vin cu passatu uberist acolo rup topurile ca tzanca uraganu
7
1
sa ma pis pe tine sedan, mortii tai stai pe banii lu tactu si alu ma ta si zici de noi ca n avem de pe ce bea apa, mai schimba si tu mustang ul ala si dupa mai vb, hai te pup
5
0
Un cacat de stire, mi ar fi rusine in locul vostru
3
2
Astea sunt masini? Care ai scris mizeria asta, tu esti de la Nisipari? Ti-ar rablele ale dreaq
2
1
O adunatura de rupti in cur, care de abia au dupa ce bea apa.
7
6
Opelul a aspirator de femei
2
2
Si eu tot opel am
2
1
Doamna Jurnalist....sunteti un pic cam in urma....doar 15 -16 ani maxim....
5
1
AUTORUL ACESTUI ARTICOL MERITA SPANZURAT
1
1
S-au terminat toate probleme romaniei ... cred ca acolo este distantare sociala extrema ca sunt numai grupuri si grupuri nu sunt toti laolalta, dar mna din filmari se vad 3 masini si putina muzica... si bass in portbagaj?? Mai bine wall bro
1
0
Ba coaie vreau si eu sa fut in plm nu e niciuna care vrea an tot vzt ca daca am golf 4 vine pizdele gramada minciuni coaie am ramas virgin p.s. Am 27 de ani
6
1
Pai si unde sa se mai adune lumea daca s a inchis tot sa stam in casa cu pisica sa nu ne mai vedem unii cu altii. Majoritatea vine doar ca sa aiba unde sa stea acum si asta e o problema
7
2
Daa sigur acum trebuie sa stam in case sa jucam table cu batranii ... in loc sa facem ce ne place trebuie sa jucam dupa cum canta altii. Ma simt scarbit de gandirea romanesca si de poporul roman
7
3
Atunci cand nu esti dotat in zona care trebuie, incerci sa compensezi pe alta parte. Cel mai nasol este ca ei cred ca daca iti bubuie muzica in masina sau daca faci drifturi cu loganul esti cineva. Respect celor care intradevar fac din unele masini niste bijuterii, dar cei care isi schimba toba si isi pun folii si cateva stikere crezand ca li se mai adauga si lor cativa cai. Stati in banca voastra ca mai tare va faceti de ras! P.S. Nu mai accelerati asa tare ca va sar pistoaneleee prin capotaaa!
11
1
Eu tanar nu mai sunt doar cred asta, dar nu inteleg unde este aglomeratia? Pai daca asta este aglomeratie filmati in parcarea primariei.
12
0
Va alergam prin toata cta cu decaru....norocu vostru ca mi s a stricat bateria
3
3
Re pl i ca esti de c a k t
9
1
Ce ofensati sunteti! Atat de ofensati inca comentati virtual de cei care stau in parcari .... sunteti misto jur
5
1
Astia care comentati cu cotete, cum e sa stati in garsoniere care costa cat jantele noastre?
19
2
Sa speram ca vor fi cat mai multi culesi de prin sau pe.langa copaci.Hai ca preotii si cioclii or sa aiba de lucru.Faceti bani aveti carne de lucru acuma.
8
6
ford pula adreaq max
4
3
Poate vin cu polonezu sa va dau fum la toti
5
2
Cand eram eu bididiu era la moda portul tomis, mai venea politia dar cum veneau asa plecau. Nu deranjam pe nimeni, nici astia nu deranjeaza pe nimeni acolo. Daca nu baga jointuri sau trag pe nas nu e nici o pb
22
2
toate masinile din clip adunate nu valoreaza cat una buna !
7
3
acolo nu deranjaza pe nimeni, nu au decat sa-si rupa gatul, ar trebui sa fie intrebati doar daca si-au platit asigurarea medicala!!!
4
1
Si ce fac rau? Tureaza si ei motorele de 1.9 tdi 75cp
13
1
mergeti in parcarea subterana de la Vivo sa ii vedeti cum stau acolo...cu scaunele ..
9
2
Gaozari, puricosi care baga banii in fiare dar nu au bani de benzina
16
3
Acum ca am citit articolul asta.. Pot sa dorm linistit
16
1

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468