REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.7° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
15.7° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

Tinerii sportivi din Murfatlar s-au întors acasă cu un trofeu

Tinerii sportivi din Murfatlar s-au întors acasă cu un trofeu

Replica API 14 mai 2016 | 00:23 396

Primarul din Murfatlar, Valentin Saghiu, pune accent pe importanţa sportului în dezvoltarea armonioasă a copiilor din localitate, motiv pentru care a sprijinit activităţile de acest gen. Acesta spune că de-a lungul timpului a investit în aptitudinile sportive ale tinerilor din localitate, iar rezultatele nu au întârziat să apară. Aşa se face că, de curând, CS Perla Murfatlar a câştigat locul 3 la semifinala de la Campionatul Naţional de Minihandbal masculin, iar unul dintre participanţi a obţinut chiar titlul de cel mai bun portar.

Tinerii din echipa de minihandbal a localităţii Murfatlar s-au întors acasă cu un trofeu. Aceştia au participat la Campionatul Naţional de Minihandbal masculin şi au obţinul locul 3 în semifinală: „Sportul înseamnă sănătate pentru minte şi trup. Eu am promis că voi investi în aptitudinile sportive ale copiilor noştri. M-am ţinut de cuvânt, iar acum se văd rezultatele. Cu susţinerea mea şi a administraţiei locale, cu implicarea şi devotamentul doamnei profesor antrenor Maria Banică, CS PERLA MURFATLAR a câştigat locul al III-lea la Campionatul Naţional de Minihandbal masculin, faza semifinală. De asemenea, copiii noştri s-au calificat la turneul final al Campionatului Naţional de juniori V”, a afirmat Saghiu. Totodată, se pare că Sebastian Diaconescu a câştigat premiul pentru cel mai bun portar. Echipa care s-a întors cu trofeu la Murfatlar este formată din: Sebastian Diaconescu, Ionuţ Alin Dache, Andrei Bogdan Murat, Laurenţiu Eugen Raus, Sebastian Ionuţ Mihăilă, Ionuţ Mădălin Crişan, Genghiz Merudinsa, Constantin Ştefan Bratu, Cristian Alexandru Chivu, Bobocel Merudinsa, Vlăduţ Marian Maltezu, Cătălin Iulian Raileanu, Paul Ştefan Bucşean, Darius Iulian Oprişan, Lucian Nicolae Arion.

Geanina DRĂGOI

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272