REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Mie., 8 Mai 2024
Anul XX Nr. 6723
16.4° Constanța Miercuri, 8 Mai 2024 Anul XX Nr. 6723
 

Tinerii TERIBILIȘTI s-au COCOȚAT pe MAȘINI pentru a SĂRBĂTORI absolvirea liceului! VIDEO

Tinerii TERIBILIȘTI s-au COCOȚAT pe MAȘINI pentru a SĂRBĂTORI absolvirea liceului! VIDEO

Replica API 17 iunie 2020 | 15:43 2878

”Tradiția” continuă la Constanța! Chiar dacă pandemia a schimbat șirul firesc al lucrurilor, iar, în cazul elevilor, cursurile s-au ținut online, iată că obiceiurile de la sfârșit de an nu au lipsit din peisaj. Vorbim despre tinerii din anii terminali, care aleg să marcheze absolvirea liceului prin acțiuni necugetate.

Astfel, miercuri,17 iunie, o tânără s-a cocoțat pe portiera unui autoturism și a defilat prin oraș.

Evenimente similare au fost înregistrate și în anii trecuți, fiind vorba despre teribilismul elevilor care doresc să-și exprime fericirea că au scăpat de viața de liceu prin a se urca pe portierele autovehiculelor aflate în mers.

Însă, un lucru foarte important este trecut cu vederea de către tinerii neliniștiți: că o tragedie s-ar putea instala în orice clipă întrucât se pot dezechilibra și pot ajunge chiar pe

În plus, potrivit oamenilor legii, în astfel de cazuri se aplică sancțiuni la OUG 195/2002 actualizată, privind circulaţia pe drumurile publice.

L.I.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Hai sa nu exageram! Si noi ca si ei acum, ne-am bucurat la vremea noastra de sfarsitul anilor liceali. Probabil si noi eram teribilisti in ochii celor mai in etate. Viata in sine o lectie continua! Toate la timpul lor!
1
0
Un cacat de masina, cu sute de mii de km la bord, cumparata cu 2-3000 de euroi-maxim, de un cretin cu fite de cacat in cap care " baga " la Peco de 50 lei si spala jafuu in parcare cu 2 st cu apa. Plus o proasta care sta cu curu pe geamul portierei si care , ca si proztu de la volan, crede-spera ea-, ca-i macho! Daca idioata cade si , Doamne fereste, crapa, parintii vor fi distrusi iar bocitoarele vor spune ca..asa-i a fost soarta, maica!!!... Nu nene, asa-i cand esti prost si needucat! De parinti, de scoala si cu un anturaj de cacat!
1
0
Pah mamycutza voastra anjosyta. Pentru ca esty kult deskyfreaza asta. Romany sklavy obsedatzy de gramatyka
0
1
pe urma vor merge cu un A4 in parbriz cu poza mortului si cu traditionalul "nu te vom uita " De unde e obicei impamantenit ba Nicule ? Cine a adus traditia asta ? Copilasii de bani gata .
4
0
o lesinata iesita pe geam, gata articol : tineri teribilisti
3
0
fetele se pregatesc pentru italia..spania...
11
0
radeti ca prostii de un obicei care e impamantenit deja. Nu mai spun ca doar trei comentarii sunt scrise corect gramatical si asta spune tot despre desteptii care comenteaza
0
8
Nu i a fost rusine fetei sa urce in tigaia aia de 1000 de coco?
10
0
Lasati-ii sa se bucure acum, au viitorul asigurat. Elevele de azi, videochatistele de maine.
12
0
cred ca-i fost elev doar la gradinita ,la grupa mica..dupa cum te exprimi in scris,esti exact..UN KAKAT IN PLOAIE..la scoala..golane...
8
0
suit pe vagoane la inalta ...vedere!
9
0
Viitoru tari...
9
1
Democratia zero din Romania a mai scos o generatie de nulitati.Imi este jena nu scarba cand vad pitipoance de zero lei barat isi dau aere de vedete.Ptr tinerii de astazi poezia lui Eminescu,Bacovia sunt enigme iar Morometii lui Marin Preda este opera science fiction.Mai tin minte pe vremuri cand un elev la examenul de bacalaureat ia cazut romanul Baltagul de Sadoveanu si la carcterziat pe Nechifor Lipan drept cel mai mare comunist iar Vitoria Lipan securista.Dati va foc voi si parintii voi de analfabeti cu diplome.
15
1
Evident BMW. Evident cocalari!
17
0
daca se bucura in halu asta e clar noroc de la mniezau ca au luat daca erau pregatiti si invatasera, nu se mai borogeau atata, doar au depus efort sa ia, e clar ca au luat la misto ce scarboasa e cioarica aia creata sigur e o bronzata imputita
13
1
nu sint teribilisti.Doar prosti!Si unii nu vor apuca multi ani de viata,deoarece iti trebuie ceva minte in gindire,iar daca esti prost,intri cu bmwul in stilp.QED!
21
1
Da ceaveti cu noi tineri voi nati fost tineri la vremia voastra? Ce va kk pe voi nam dat an cap ne bukuram ca am trecut antro noua etapa an viata
2
25
Iuly lasa jocurile si pune mana pe o carte de gramatica a limbii romane
20
0
iuly, mai bine ai invata gramatica limbii romane si apoi sa te apuci sa faci comentarii scrise.
15
0
lasa ti elevii sa faca ce vor!
1
26
aia e in tigaie pregatita de prajit
15
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212