REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.5° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.5° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Titlul de campion naţional al României la bowling, adjudecat pentru a şasea oară de constănţeanul Cătălin Gheorghe

Titlul de campion naţional al României la bowling, adjudecat pentru a şasea oară de constănţeanul Cătălin Gheorghe

Replica API 22 mai 2018 | 13:45 1002

Campionul naţional al României la bowling este din judeţul Constanţa! Cătălin Gheorghe are 49 ani şi este din Constanţa, iar în week-endul care tocmai s-a încheiat a reuşit o performanţă: şi-a adjudecat, pentru a şasea oară de când joacă bowling, titlul de campion naţional al României. A mai câştigat titlul în 2011, 2014, 2015, 2016 şi 2017.

Campionatul naţional a avut loc la Poiana Braşov, pe podium urcând şi Szofia Verzar la categoria juniori (Odorheiul Secuiesc), Eugenia Dumitraşcu la feminin (Constanţa) şi Cătălin Gheorghe (Constanţa).

„Sunt bucuros pentru cel de-al 6-lea titlu. A fost o luptă acerbă până în ultima bilă. Am câştigat eu!, dar la fel de bine putea câştiga Bogdan Obada care este la fel de… ‘tânăr” ca şi mine. Iar pe locul 3 a fost Nicolae Gheorghe, coleg în aceaşi echipă cu mine, de profesie preot! Asta ca sa înţelegem până unde poate ajunge sportul acesta”, a declarat, pentru „Replica” de Constanţa, Cătălin Gheorghe.

Planuri de viitor

„Legat de tinereţea amintită mai sus vine şi o mică tristeţe: nu vin tineri din urmă, sau daca vin, nu au spiritul de luptă încă format. Activez ca instructor sportiv la CS Axiopolis Cernavodă. Am avut mari speranţe la cei doi tineri din cadrul clubului, care au fost prezenţi la finale. A ieşit un loc 3 pentru Cosmin Ilieş, care nu a avut o zi prea bună. Sper să tragem concluziile cele mai bune şi prin sacrificiu şi mult antrenament să fim mai înţelepţi în 2019, unde să punctăm la vârf la nivelul juniorilor. Totodată, urmărim să cooptăm în cadrul echipei câţiva copii cu potenţial în urma unor trialuri pe care le facem luna viitoare prin programe iniţiate de Federaţia de profil în colaborare cu Ministerul Tineretului şi Sportului. Cu acest nucleu de copii ar urma să atacăm la podiumurile europene în circa 4-5 ani. În ceea ce mă priveşte, încă nu sunt hotărât ce voi face anul viitor legat de activitatea sportivă. Sunt în cumpăna dacă voi continua sau mă voi dedica 100% antrenoratului. Sper să iau cea mai bună decizie in perioada următoare”, a mai declarat Cătălin Gheorghe.

Antrenor al lotului feminin: urmează Campionatul European!

Ce urmează? Tot Cătălin Gheorghe ne lămureşte: „Acum mă preocupa Campionatul European feminin, unde sunt antrenorul lotului. Campionatul se desfăşoara la Bruxelles-Belgia, între 5-17 iunie. Încercăm îmbunătăţirea ultimei performanţe şi totodata întinerirea acestuia. Deşi nu pot conta pe una dintre cele mai promiţătoare jucătoare cu vârsta de 15 ani – pentru că are examene şcolare - şi nici pe cea mai experimentată, pentru că este accidentată, sunt încrezător şi încerc să transmit acelaşi sentiment fetelor. Sper la ceea ce e mai bun, bowling-ul pentru mine nu mai are secrete, dar cu fiecare zi pot spune că învăţ lucruri noi, poate ca dovadă a pasiunii pentru bilă şi popice”.

R.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Bravo Catalin, mult succes in continuare !
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272