REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Mie., 8 Mai 2024
Anul XX Nr. 6723
16.4° Constanța Miercuri, 8 Mai 2024 Anul XX Nr. 6723
 

Toader vorbeşte pentru prima oară de DEMISIA preşedintelui Instanţei Supreme după valul de eliberări

Toader vorbeşte pentru prima oară de DEMISIA preşedintelui Instanţei Supreme după valul de eliberări

Replica API 27 decembrie 2018 | 01:06 311

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a ironizat-o, miercuri seară, pe Cristina Tarcea, preşedintele instanţei supreme, precizând că aşteaptă să vadă dacă aceasta va spune ceva de eliberările cauzate de nelegalitatea constituirii completurilor de 5 judecători.

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a transmis, miercuri seată, în post-scriptumul unei postări pe Facebook, că speră ca preşedintele instanţei supreme Cristina Tarcea să nu spună după eliberările cauzate de nelegalitatea completurilor, că-şi dă demisia "de onoare".

"Asteptăm să vedem ce ne va spune președinta ICCJ despre suspendarea executarii pedepselor pentru Udrea, Bica, Sova....etc...etc, suspendare dispusa de catre instantele de judecata în urma deciziei CCR privind nelegalitatea constituirii completelor de 5 judecători ?

Sper să ne spună ca procesele vor fi rejudecate cu respectarea legii; Sper să " nu ne spună" ca își dă demisia " de onoare"!", a scris Tudorel Toader, pe Facebook.

Un internaut i-a comentat ministrului, transmiţându-i că nu crede că va avea onoarea unei demisii de onoare din partea Cristinei Tarcea şi cerându-i să spună cine suportă toate cheltuielile generate de nerespectarea legii, iar Toader i-a răspuns: "Exista principiul potrivit caruia " plateste cine greseste", daca nu ne va spune ca a aparat statul de drept !!!", scrie mediafax.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Zabalosul de Toader nu se potoleste nici macar de Craciun. Dar daca tot are chef de vorba, mai bine ne explica cum se face ca timp de 5 ani nu a contestat nimeni componenta completurilor ... Desigur, a venit randul infractorului-sef DRACnea sa ajunga la ICCJ si atunci jegurile politruce din CCR au executat porunca mafiotilor. Nu mai bine ne explica cum se face ca dintre cei 9 membri ai CCR doar unul singur este judecator, restul fiind doar niste fosti politicieni, avocati sau simpli consilieri juridici ?
1
0
Scarba asta, sluga psd-ului tudorel toader, ca el este creierul malefic care a produs eliberarea HOTILOR pe completele de judecatori, face pe prostl si arunca vina pe Tarcea sau Stanciu. Oamenii nu sunt toti prosti si privitori la antena penalului voiculescu!
2
1
ce demisie la puscarie ca in turcia si luate averile
3
0
justitia mafiota este creatia statului mafiot. Cine le verifica lor proprietatile si averile dobandite ilicit dar prin interpusi? Oficial sunt precum al nostru mazare, nu au decat o garsoniera, eventual si aceea mostenita de la baba babelor.
8
0
isi fac treaba linistiti.insa,doar se amagesc cu faptul ca''sunt bine'',deoarece,Dumnezeu NU DOARME.
4
0
din 2014 nu s a sesizat nimeni din minister .......toader esti ministru de un an jumate ........ce ai pazit ? ti a placut sa te balacaresti cu seful statului si ai lasat completele de 5 nelegale sa functioneze pana ati avut interesul sa le stopati ....deci cine plateste ???
7
2
trebuie scoase cuvintele de onoare , demnitate din dex ca nu mai exista !
7
1
Ca sa ti dai demisia de onoare iti trebuie onoare
14
1

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212