REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
16.4° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

TOALETELE PUBLICE de pe PLAJĂ, ÎNCUIATE cu LACĂTUL

TOALETELE PUBLICE de pe PLAJĂ, ÎNCUIATE cu LACĂTUL

Replica API 5 septembrie 2021 | 15:31 1636

Lipsa toaletelor publice sau perceperea taxelor pentru utilizarea acestora le creează neplăceri turiştilor aflaţi în vacanţă pe litoralul românesc. Cu sau fără copii, cei prezenţi pe litoral se lovesc adesea de această problemă. O situaţie întâlnită chiar la intrare în Mamaia, în zona Malibu, a stârnit indignarea turiştilor aflaţi în vacanţă. Toaletele publice amplasate în zonă nu puteau fi utilizate de către trecători pentru că erau încuiate cu lacăt.

Au fost cerute tare și răspicat de către constănțeni dar și de unii turiști, iar administratorul de plajă s-a ocupat să le ofere ceea ce au cerut. Despre ce este vorba? Ei bine, este vorba despre toaletele ecologice publice montate pe plaje, însă, ce să vezi, acestea sunt încuiate... cu lacătul!

„Te ții și te ușurezi acasă?”

Un turist ne-a semnalat această problemă după ce s-a aflat în imposibilitatea de a folosi niciuna din cele două toalete publice din zona hotelului Malibu, acestea având lacătul pe ele. „Dacă o spui ești huiduit dar da, așa ceva vezi doar la noi, în România. Oamenii ăștia cred că noi nu ne mai ducem și prin alte țări și nu vedem diferențele? Unde ai mai văzut WC închis cu lacătul? De ce l-ai mai pus? Mai spun că să nu mai urinezi în apă dar ce să faci în condițiile astea? Te ții și te ușurezi acasă?”, ne-a declarat un turist.

Diana BERECHET

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
E ca in Las Fierbinti. Sti ce zic?
3
0
La capatul gondolei e o cacastoare cu 3 lei. 3lei! In centrul Parisului e juma de euro si e din aceea cu spalare automata.
3
0
ca le-a pus famiglia mwista merla.
4
0
Astea nu sunt toalete publice!!! Sunt publice cand o sa le faca primaria constanta...sau macar o sa le plateasca.
3
0
Invatati ce este o toaleta publica ! Astea sunt cabine telefonice destinate imprastieri virusurilor ,mai ales covidului.Felicitari celor care au pus lacatul
5
2
...nu e Marea aproape...e o toaleta publica imensa..de ce fim civilizati..in natura..bio
10
0
Unde esti Bola cu prietenul tau numit de tine Omocea mare sef la inspectie?Alt incompetent inginer chimis nu ai gasit ?
16
2
Cacati-va in gura patronilor firmei Envirotech: Radu Merla Senior si Danut Ionescu.
14
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272