REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.7° Constanța Mie., 8 Mai 2024
Anul XX Nr. 6723
12.7° Constanța Miercuri, 8 Mai 2024 Anul XX Nr. 6723
 

Toamnă profitabilă pentru Mihaela Rădulescu. Cum și-a rezolvat bugetul după revenirea în România

Toamnă profitabilă pentru Mihaela Rădulescu. Cum și-a rezolvat bugetul după revenirea în România

Replica API 7 noiembrie 2019 | 16:57 360

Mihaela Rădulescu

La finalul lunii octombrie, Mihaela Rădulescu s-a aflat în ţară pentru filmarea de la „MasterChef”, pentru lansarea de grilă a postului PRO TV și pentru apariţii în emisiunile „La Măruţă” și “Vorbește lumea”! Întâlnirile din România au fost fructoase şi Mihaela Rădulescu a semnat două contracte foarte importante, de mii de euro.

Cunoscuta şi îndrăgita prezentatoare de televiziune Mihaela Rădulescu (50 de ani) a avut o toamnă fructuoasă, căci venirea ei în România s-a lăsat cu contracte avantajoase pentru ea. Diva de la Monaco nu numai că a venit să negocieze şi să pună la punct detalii pentru apariţia ei ca prezentatoare în noul sezon al reality-show-ului „Ferma – Un nou început”, dar a fost solicitată și de un cunoscut lanţ de magazine să aibă o apariţie într-o reclamă pentru ei. Sursele noastre spun că Mihaela și-a negociat foarte bine poziția la “Fermă”, condițiile și locația. Încă se duc tratative pentru locul în care va avea loc reality-show-ul, posibil în străinătate, într-o zonă mai caldă, posibil în Delta Dunării.

Momentan, vedeta a bătut palma cu PRO TV pentru acest proiect, „Ferma”, şi va avea grijă să-şi elibereze programul pentru perioada în care vor avea loc filmările. În plus, după aceste discuţii, vedeta a mai fost solicitată pentru un cunoscut lanţ de magazine, ca să apară într-un spot publicitar, pentru o sumă frumoasă, cu patru zerouri în euro.

click.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
O asteptam pentru voucher!
3
0
auzi tu "sa-si elibereze programul ," da ce bre era ocupata? cu ce ? .a devenit o baba penibila si asta
3
0
Wow! Auzi, indragita prezentatore ?! Cine indrageste asemenea curveta, moldoveanca, parasuta,.... plina de operatii estetice, cu un cap de cal si voce de magar ???
6
0
Raduleasca nu este decat o mahalagioaica si o profitoare ordinara.
6
0
Hai sa nu comentam ca ne enervam.
6
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212