REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.1° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
12.1° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Toate cluburile din Premier League sunt favorabile reluării, susţine vicepreşedintele lui West Ham

Toate cluburile din Premier League sunt favorabile reluării, susţine vicepreşedintele lui West Ham

Replica API 3 mai 2020 | 00:00 865

Toate cluburile din Premier League vor să încheie sezonul în ciuda "numeroaselor obstacole" legate de reluarea campionatului, suspendat din cauza pandemiei de coronavirus, a asigurat, sâmbătă, vicepreşedintele clubului West Ham United, Karren Brady, citată de AFP.

În cadrul reuniunii de vineri, cele 20 de cluburi din Premier League au fost informate în legătură cu proiectele privind reluarea competiţiilor, care includ faptul că cele 92 de meciuri restante din sezonul 2019-2020 ar trebui să fie disputate pe un teren neutru.

"În cursul reuniunii de ieri (vineri), fiecare club a precizat că doreşte reluarea sezonului", a scris Brady într-un articol publicat sâmbătă de jurnalul The Sun.

"Orice compromis trebuie să fie echitabil şi să respecte integritatea jocului", a mai subliniat responsabila clubului britanic, în timp ce persistă o opoziţie la ideea de a nu termina sezonul 2019-2020 pe baza meciurilor de acasă şi din deplasare.

"Jucătorii şi antrenorii trebuie să fie principalii decidenţi în materie de protocoale, întrucât mai este un drum lung de parcurs înainte de a putea juca din nou", a adăugat fosta directoare generală a clubului Birmingham City.

"Mai sunt multe obstacole de surmontat şi fără îndoială multe compromisuri de făcut", a avertizat ea.

Directorul general al clubului Brighton, Paul Barber, a declarat, joi, că ideea de a nu juca meciuri pe teren propriu şi în deplasare este "o imperfecţiune suplimentară", pe lângă faptul că meciurile se vor disputa cu porţile închise.

Înainte ca proiectele de reluare să poată progresa, cluburile din Premier League trebuie să se aplece şi asupra problemelor spinoase a testelor şi sănătatea jucătorilor.

Jucătorii, antrenorii şi membrii staff-urilor ar urma să fie testaţi de două sau trei ori pe săptămână şi ar putea fi constrânşi să stea în carantină în hotelurile lor, departe de familii, pentru a împiedica propagarea virusului.

De asemenea, propunerea de terenuri neutre de către Premier League vizează reducerea numărului personalului medical, de securitate, de difuzare TV şi radio necesar la fiecare meci, conform agerpres.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272