REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.6° Constanța Mie., 1 Mai 2024
Anul XX Nr. 6716
12.6° Constanța Miercuri, 1 Mai 2024 Anul XX Nr. 6716
 

Toate concertele din Constanţa au fost anulate! Ce se întâmplă cu biletele deja achiziţionate!

Toate concertele din Constanţa au fost anulate! Ce se întâmplă cu biletele deja achiziţionate!

Replica API 13 martie 2020 | 00:00 2193

În contextul epidemiei de coronavirus care a lovit şi ţara noastră impunând limitarea adunărilor publice în grupuri de peste 100 de persoane, concertele programate să aibă loc în oraşul de la mulul mării, unele chiar şi cu luni înainte au fost anulate sau reprogramate.

Potrivit surselor noastre, majoritatea concertelor vor fi amânate de organizatori, iar noile date vor fi anunțate pe măsură ce vor fi stabilite. Cu siguranță, viitoarele date sunt dificil de pronunţat, însă nu vor fi mai devreme de luna iunie, pentru evenimentele mari, urmând ca soarta celor mai mici să fie stabilite individual. Pentru a evita alte răsturnări de situație, cei mai mulți organizatori vor decide amânarea inclusiv a concertelor cu public restrâns. Alții vor stopa procesul de vânzare de bilete și se vor limita la un număr redus de participanți. În timp ce meciurile de fotbal se pot desfășura fără spectatori și sunt televizate, în cazul concertelor măsura va afecta grav activitatea organizatorilor, ce vor ajunge în situații financiare dificile, unde artiștii vor fi blocați în principala lor activitate generatoare de venituri. Spectatorii care și-au cumpărat bilete vor fi puși în situația recuperării banilor în acest context ce ar putea fi tratat ca un caz de forță majoră.

Măsura s-ar putea extinde și după 31 martie

Măsura care a intrat în vigoare de duminică, 8 martie, ar putea fi prelungită și după 31 martie, în funcție de evoluția epidemiei COVID-19 la nivel național și european.Anumite platforme de bilete au de mult timp în vigoare opțiunea cumpărării de bilete cu o asigurare în cazul în care participantul își va anunța neparticiparea cu un număr de zile (ex: 10 zile) înaintea datei evenimentului. Această opțiune implică un cost suplimentar de aproximativ 5%.

Alina MATEI

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ma bucur ca hidoseniile alea de scene nu vor mai ocupa plaja Modern vreo 2 luni.
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272