REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
17.4° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Tom Brady, fost jucător de fotbal american, va debuta la Hollywood într-un film alături de Jane Fonda

Tom Brady, fost jucător de fotbal american, va debuta la Hollywood într-un film alături de Jane Fonda

Replica API 26 februarie 2022 | 00:00 394

Tom Brady, fost jucător de fotbal american, o vedetă a sportului din Statele Unite, va debuta la Hollywood în calitate de protagonist al unui film în care vor juca Jane Fonda şi alte actriţe celebre, relatează EFE, citată de Agerpres.

Jane Fonda, Tom Brady

Potrivit unei informaţii publicate miercuri în The Hollywood Reporter, studioul Paramount Pictures va produce acest film - intitulat "80 for Brady" -, care prezintă călătoria în Texas a patru admiratoare veterane ale sportivului Tom Brady, pentru a asista la finala Super Bowl 2017, pe care fotbalistul a câştigat-o jucând pe postul de fundaş al echipei New England Patriots.

Jane Fonda, Rita Moreno, Lily Tomlin şi Sally Field vor juca rolurile celor patru admiratoare înfocate ale starului american.

La rândul său, Tom Brady va juca propriul rol în acest "road movie", bazat pe fapte reale şi care va fi regizat de Kyle Marvin, cunoscut pentru filmul "The Climb".

Potrivit presei de la Hollywood, Tom Brady, care s-a retras din lumea sportului în urmă cu o lună la vârsta de 44 de ani, este foarte interesat de o carieră în industria cinematografică şi s-a implicat foarte mult în dezvoltarea acestui proiect, fiind totodată şi producător al filmului.

"Am reflectat şi mi-am pus întrebări dificile (...) cred că în acest moment este mai bine să părăsesc terenul de joc şi să-l las generaţiilor viitoare", a scris sportivul în mesajul său de retragere din sportul profesionist, publicat pe 1 februarie.

Considerat cel mai bun jucător din istoria Ligii Naţionale de Fotbal american (NFL), Tom Brady şi-a confirmat retragerea din activitatea competiţională după 22 de sezoane, ultimul dintre acestea petrecându-l în calitate de jucător al echipei Tampa Bay Buccaneers, unde s-a transferat după ce activase timp de două decenii la New England Patriots.

Dintre cele 22 de ediţii ale Super Bowl care s-au jucat în secolul al XXI-lea, Tom Brady a disputat zece finale, câştigând şapte trofee.

Tom Brady este căsătorit din 2009 cu celebrul model brazilian Gisele Bundchen. Ei au împreună doi copii - un fiu, Benjamin Rein, născut în decembrie 2009, şi o fiică, Vivian Lake, născută în decembrie 2012.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212