REPLICA ONLINE CONSTANTA

19.4° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
19.4° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Tom Holland promovează în Spania noul său film, 'Uncharted'

Tom Holland promovează în Spania noul său film, 'Uncharted'

Replica API 9 februarie 2022 | 00:00 605

Actorul britanic Tom Holland, cunoscut pe plan internaţional pentru interpretarea personajului Spiderman, a început luni să promoveze la Barcelona (nord-estul Spaniei) cel mai recent film al său, "Uncharted", bazat pe o serie de jocuri video cu acelaşi nume şi create pentru PlayStation, relatează EFE, citată de Agerpres.

Tom Holland

Oraşul Barcelona are o amplă prezenţă în acest film, în ale cărui imagini apare şi Fântâna Montjuic, un loc emblematic în care actorul a pozat pentru mediile locale, Bazilica Santa Maria del Mar, sau Sagrada Familia, printre alte locaţii cheie.

Tom Holland, în vârstă de 25 de ani, a venit îmbrăcat într-un pulover multicolor asortat cu pantaloni albaştri şi purtând o pereche de ochelari de vedere cu rame cafenii, care îi estompau oarecum aspectul adolescentin.

Actorul a pozat în faţa unui panou de promovare a filmului instalat la Montjuic în faţa mass-media şi unui grup de fani care l-au recunoscut şi l-au salutat cu strigăte de admiraţie.

Holland s-a arătat încântat să revină la Barcelona, unul dintre oraşele sale preferate din Spania şi pentru că a fost ales să joace în acest film de acţiune, bazat pe o serie de jocuri video din care s-au vândut 14 milioane de exemplare.

Din distribuţia filmului mai fac parte Mark Wahlberg şi Antonio Banderas.

Filmul îl prezintă pe Nathan Drake (Tom Holland) care este recrutat de vânătorul de comori Victor "Sully" Sullivan (Mark Wahlberg) pentru a recupera o comoară pierdută în urmă cu 500 de ani de exploratorul Fernando Magellan.

Ceea ce pare o aventură obişnuită pentru cei doi devine o cursa contracronometru pe întregul glob pentru a descoperi comoara, înaintea necruţătorului Moncada (Antonio Banderas), care pretinde că aceasta i se cuvine lui şi familiei sale.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272