REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
16.4° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

Tom Jones împlineşte duminică vârsta de 80 de ani şi nu intenţionează să se retragă din activitatea muzicală

Tom Jones împlineşte duminică vârsta de 80 de ani şi nu intenţionează să se retragă din activitatea muzicală

Replica API 8 iunie 2020 | 00:00 950

Cântăreţul Tom Jones, care a împlinit duminică vârsta de 80 de ani, a declarat într-un interviu radiofonic că refuză ideea de a se retrage din activitatea muzicală şi este convins că va lansa în curând o nouă piesă de mare succes, informează contactmusic.com, citat de Agerpres.

Tom Jones

"Oamenii mă cunosc pentru că am lansat piese precum 'Sex Bomb', 'Delilah' şi altele. Nu că n-aş face-o din nou, as putea lansa o nouă piesă de mare succes precum 'Sex Bomb', nu se ştie niciodată, nu exclud această posibilitate", a declarat Tom Jones pentru BBC Radio 2, care a difuzat documentarul "Sir Tom's Medical Journey".

"Vreau să continui să cânt pentru încă mulţi ani de acum înainte. Ştiu că timpul care-mi rămâne la dispoziţie e tot mai scurt, din cauza vârstei mele, dar nu pot să ştiu cât este de scurt. Dumnezeu a fost foarte bun cu mine", a adăugat artistul galez.

"Acum mai mai multă grijă de vocea mea decât aveam atunci când eram mai tânăr. Trebuie să beau multă apă şi să nu fumez prea multe trabucuri", a mai spus el.

Admiratoarele cântăreţului galez au devenit cunoscute şi pentru faptul că îşi aruncă lenjeria intimă spre cântăreţ atunci când acesta se află pe scenă, iar Tom Jones a dezvăluit că acest fenomen a apărut în urma unui incident absolut întâmplător.

"Nu ridicam niciodată ce aruncau ele pe scenă. Totul a început la New York, într-un club. Nu mă deranja că eram considerat 'o bombă sexuală'. Apoi cămaşa mea a devenit parte a acestui obicei. Purtam un costum în debutul spectacolului, pe care am început să îl scot pentru că era prea cald, apoi, văzând reacţia spectatoarelor, mi-am spus: 'Ia te uite, asta chiar funcţionează'. La început nu am făcut-o intenţionat. A fost un gest pur şi simplu, pentru că îmi era prea cald pe scenă", a dezvăluit artistul.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272