REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Dum., 28 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6713
18.4° Constanța Duminică, 28 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6713
 

Tomac: PMP va depune mii de amendamente la proiectul de buget pe 2019

Tomac: PMP va depune mii de amendamente la proiectul de buget pe 2019

Replica API 2 februarie 2019 | 02:33 462

Eugen Tomac

"PMP va avea cele mai multe amendamente la acest buget. Bugetul trebuia să fie în Parlament din luna octombrie, faptul că vor să meargă pe repede înainte, să-i mintă pe români, ne obligă să-i tratăm cu aceeaşi măsură şi vom veni şi noi şi vom depune mii de amendamente la acest buget. Deja lucrăm la acest lucru", a afirmat Tomac, după şedinţa Colegiului Naţional al PMP.

Întrebat dacă PMP susţine poziţia PNL de a ataca bugetul la CCR, Tomac a răspuns: "Da, luăm în calcul".

Proiectul bugetului de stat pentru anul acesta a fost publicat, joi seara, pe site-ul Ministerului Finanţelor Publice şi urmează să fie adoptat în şedinţa de Guvern, apoi să intre în dezbatere în Parlament.

AGERPRES

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Toata media si presa aservita lu DRACnea si psd-ului, aici intra si Replica de fata care cu sarg observam cum se zbate sa sustina coalita psd-Alde, fac pe draku-n in patru sa-l faulteze pe Ciolos care tot creste in sondaje. Vedem si la latrinele lui voiculescu, lu ghita cum toti formatorii de opinie dau in Ciolos poate, poate sa-l scada in sondaje si in increderea cetatenilor. Reactia va fi una pe dos, normala: Dacian Ciolos are din ce in ce mai multi adepti si creste in sondaje ceea ce nu putem spune de coalitia HOTILOR PENALI PSD-ALDE.
7
0
PMP inca mai exista pentru ca exista multi romani prosti care sa sustina prin vot asa ceva. Basau a fost votat de milioane de romani de doua ori,ce sa arate asta oare? Si daca apare inca un partid de cacanari amestecati cu tortionari si drogati,cu siguranta ca ar avea multi sustinatori. Suntem neam de masochisti.
2
7
Va rog spuneti cine este Eugen Tomac purtatorul de cuvant al partidului condus deT.Basescu presedinte sau ce e ca din articol nu reiese si eu nu il cunosc.
5
7
bai tarane sa va futa cainii pe toti PMP-istii v-ati adunat prosti si securisti , turnatori si hoti
7
7
tu ramai tot de cacat ! catel basist , latra ma la alta masa !
8
8
Bucalatule, tu dragutz, place la mine eu caut pentru parteneriat stii tu...
9
8
tolomac nu stie sa numere pana la 100 si depune mii de ameda ... cum le zice
9
7
tolomacu, pana acum zbierati ca nu aveti buget, acum cand in sfarsit a venit incepeti cu mii de amendamente ,cu sesizari la CCR dupa cum se lauda dobitocul de la USR, mai urmeaza CA CAp de pluta sa-l respinga ,acum cetateanul isi da seama de ipocrizia voastra si de ce PSD nu a venit cu bugetul mai devreme, oricum nu se grabesc ca si asa o sa va dati peste cap sa-l intarziati cat mai mult!Hai faceti-va ca lucrati ca depuneti amendamente in folosul cetateanului ca sa avem de ce rade poate ceva nou ,smecheria cu acelasi amendament modificat de 6000 ori nu mai tine !
11
7
Mii de amendamente ptr cateva zeci de articole! Si credeam ca lwi e retardat
11
8
Taci dracu din gura Tolomacule, in afara de mancat cacat la greu, nu santeti buni de nimica. Paparudelor.
12
8

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108