REPLICA ONLINE CONSTANTA

6.4° Constanța Joi, 22 Feb. 2024
Anul XX Nr. 6647
6.4° Constanța Joi, 22 Februarie 2024 Anul XX Nr. 6647
 

Tomac susţine că voturile pentru Traian Băsescu la alegerile locale vor merge la Nicuşor Dan

Tomac susţine că voturile pentru Traian Băsescu la alegerile locale vor merge la Nicuşor Dan

Victor ROTARU 12 februarie 2024 | 00:00 198

Preşedintele PMP, Eugen Tomac, s-a arătat convins că voturile bucureştenilor acordate lui Traian Băsescu la alegerile pentru Primăria Capitalei vor merge în acest an la actualul edil Nicuşor Dan.

 Tomac sustine ca voturile pentru Traian Basescu la alegerile locale vor merge la Nicusor DanEugen Tomac

"Vreau să ştiţi domnule primar general că toate voturile lui Traian Băsescu, în 2024, în Bucureşti, vor merge pentru primarul general Nicuşor Dan, pentru Dreapta Unită. (...) Bucureştenii ştiu ce a lăsat în urmă primarul general Traian Băsescu şi evident că pe noi ne bucură că Nicuşor Dan este un primar implicat, care nu are nicio emoţie în a pune ordine în haosul urbanistic care a dominat Capitala în ultimii ani şi nu se teme de rechinii care tot stau şi îl vânează", a declarat Eugen Tomac la un eveniment de prezentare a priorităţilor PMP pentru Bucureşti, unde au mai participat lideri ai USR şi Forţa Dreptei.

Tomac i-a ironizat pe liberali, susţinând că "stau la uşa lui Ciolacu" pentru a obţine comasarea alegerilor.

"Anul 2024 nu înseamnă doar o luptă cu partidul-stat. PSD şi PNL au moştenit cele mai urâte practici de la vechile regimuri şi cred că ţara poate fi împărţită doar prin înţelegerile din birourile lor. Noi suntem o forţă şi am demonstrat că putem răsturna această înţelegere murdară care există între cei care, în 2020, au venit şi le-au spus românilor: votaţi PNL şi scăpaţi de PSD. Unde sunt acum? Stau toţi la uşa lui Ciolacu şi se roagă să comaseze alegerile, pentru că altfel pleacă acasă. Dar să ştiţi că de ce vă temeţi nu scăpaţi. Dreapta Unită vă va trimite acasă", a spus Tomac, potrivit agerpres.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Du-te naibii de p***t. Adică tu umflat nenorocit îl compari pe Băse cu Nicușor Dan? Nici mucii nu-i suflu pe tine . Faci orice și tu și Palaz ,doi nemernici să mai luați ceva. De ce nu spui oare? Ești de fapt președinte la PMP sau nu? Ai drept de semnătura? Ai ștampilă? Sau Diaconescu Cristian este președinte? Cum stă de fapt treaba impostorule?
3
1

REPLICA

LOTO

6/49
733481553
5/49
1646443318-02-20245 0 4 1 8 3 2
joker
27328183039